تفاوتی میان ماژولهای فراسو و دیگر شرکتها وجود نداره. فراسو بیشتر به دلیل اینکه اسم نمایندگی whmcs را یدک میکشه هزینه های بالاتری هم میگیره که بیشتر جنبه تبلیغاتی داره.
نمایش نسخه قابل چاپ
به هر حال برای مشکل این دوستمون من رفتم تو پنل خود بانک ملت که باید یوزر و پس رو از خود بانک بگیرید دیدم شماره تراکنش ها و حتی 4 شماره آخر کارت خریدار و تاریخ و ساعت پرداخت هارو زده
شاید بشه از اینجا به دست آورد
البته فکر کنم اینجا فقط پرداخت های انجام شده رو بیاره
نمیدونم والا
اگه بخواید ماژولمو بهتون میدم تا ببینید میتونید کاری کنید
اون مورد که مال زمانی هست که تراکنش بیاد
این تراکنش نیومده
ما میخواهیم کاری کنیم که روزانه تمام تراکنش ها ثبت بشه که در صورت بروز چنین مشکلی شماره تراکنش را داشته باشیم برای ستل کردن
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
اگر اون فایلی که این کار را انجام میده بهم بدید فکر کنم کارم راه بیافته
admin/addonmodules.php?module=mellatbank_verification
ادرسش اینه
بله دقیقا
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
شما تحمل کن که خود آقا داوری تشریف بیارن و نسخه جدید رو بهتون بدن.
در مورد این تراکنش هم زیاد حساس نباش بعد مدتی خود به پرداخت براتون ستل می کنه (به هر حال شما چاره ی دیگه ای ندارین ولی خود به پرداخت یک بار دیگه تماس بگیرید ازشون اطلاعات رو درخواست کنید)
اوکی چشم
منتظر میمانم
برای به پرداخت هم ایمیل ارسال کردم
اگه میخواید بدم بهتون ولی هم کد شدست هم اینکه ماژول فراسو با لایسنس کار میکنه
شما اگر نام بانک واریز کننده + ساعت و تاریخ + مبلغ را به آقای نوری اعلام کنید اطلاعات مورد نیاز برای setel را به شما ارائه می دهند
برای من که اینطور بوده و اطلاعات رو دادند .
نه پس ممنونکد HTML:اگه میخواید بدم بهتون ولی هم کد شدست هم اینکه ماژول فراسو با لایسنس کار میکنه
شما اگر نام بانک واریز کننده + ساعت و تاریخ + مبلغ را به آقای نوری اعلام کنید اطلاعات مورد نیاز برای setel را به شما ارائه می دهند
برای من که اینطور بوده و اطلاعات رو دادند .
نحوه تماس مستقیم با ایشون؟
من تو سایتشون تو قسمت تماسا ما پیغام زدم خودشون روز بعد زنگ زدن