پاسخ : فروش سرور مجازی - رم 1گیگ با هارد 50 گیگ ماهانه فقط 14000 تومان - لاس وگاس آمریکا
شما اگر دنبال کار خودت بودی تماس میگرفتی
09365751168
یه تماس بگیر کارت راه میوفته وگرنه همینجوری میمونه
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
اگرم مشکل داری یک تاپیک انتقاد بزن اینجا تاپیک انتقاد نیست
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
سرویس شما کلا 6500 تومن هست
اینجوری که تو سایت زده شده!!
شماره حساب بدید واریز کنم پولتونو :-x
پاسخ : فروش سرور مجازی - رم 1گیگ با هارد 50 گیگ ماهانه فقط 14000 تومان - لاس وگاس آمریکا
این قیمتها فقط برای میکروتیکه؟
برای لینوکس هم همین قیمت ها هست یا نه؟:-?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueline
این قیمتها فقط برای میکروتیکه؟
برای لینوکس هم همین قیمت ها هست یا نه؟:-?
نقل قول:
دوستان فروش تموم شد
تو پست های قبلی گفته بودیم که فروش تموم شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
شما اگر دنبال کار خودت بودی تماس میگرفتی
09365751168
یه تماس بگیر کارت راه میوفته وگرنه همینجوری میمونه
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
اگرم مشکل داری یک تاپیک انتقاد بزن اینجا تاپیک انتقاد نیست
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
سرویس شما کلا 6500 تومن هست
اینجوری که تو سایت زده شده!!
شماره حساب بدید واریز کنم پولتونو :-x
اول اینکه شما وظیفتون این هست که در سایتون جواب تیکتهاتون رو بدید و چنانچه نمتونید سرویس بدین اعلام کنید نمیتونید سرویس رو ارائه کنید نه اینکه مشتری رو 4 روز الاف خودوتون کنید برای فقط یک جواب دادن یک تیکت و بعد بیایید اینجا و بگید باید حتما تماس بگیرید تا کارتون راه بیافته.
بنده تماس هم بگیرم غیر از این هست که شما سرور مجازیتون برای بنده 15 روز هم جوابگو نبوده و لطفا درستش کنید غیز ازاین چه مکالمه ای چه حرفی میتونه باشه که حتما باید تماس بگیرم!!!
دوم اینکه این انصاف هست که این جور مشتری رو الاف خودتون کنیدو مسئله سر 6500 تومن نیست بلکه سر این هست که شما حتی سرویستون 15 روز هم جوابگوی بنده نبوده و من رو تا الان الاف خودتون کردید.
بقیه هم میتونن روی تیکتها و تصاویر تیکت و حرفهای ایشون و من قضاوت کنند.
اگر هم خدا رو قبول دارین که خودتون باشید و خدای خودتون و قضاوت کنید.
یا حق.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
اول اینکه شما وظیفتون این هست که در سایتون جواب تیکتهاتون رو بدید و چنانچه نمتونید سرویس بدین اعلام کنید نمیتونید سرویس رو ارائه کنید نه اینکه مشتری رو 4 روز الاف خودوتون کنید برای فقط یک جواب دادن یک تیکت و بعد بیایید اینجا و بگید باید حتما تماس بگیرید تا کارتون راه بیافته.
بنده تماس هم بگیرم غیر از این هست که شما سرور مجازیتون برای بنده 15 روز هم جوابگو نبوده و لطفا درستش کنید غیز ازاین چه مکالمه ای چه حرفی میتونه باشه که حتما باید تماس بگیرم!!!
دوم اینکه این انصاف هست که این جور مشتری رو الاف خودتون کنیدو مسئله سر 6500 تومن نیست بلکه سر این هست که شما حتی سرویستون 15 روز هم جوابگوی بنده نبوده و من رو تا الان الاف خودتون کردید.
بقیه هم میتونن روی تیکتها و تصاویر تیکت و حرفهای ایشون و من قضاوت کنند.
اگر هم خدا رو قبول دارین که خودتون باشید و خدای خودتون و قضاوت کنید.
یا حق.
همونطور گفتم فقط با تماس گرفتن شما مشکل سرور حل میشه
خدا هم قبول ندارم
شما اگر مشکل داری تماس بگیر وکرنه سرویستون هیمنجور به حالت تعلیغ میمونه چه 3 روز چه 3سال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
همونطور گفتم فقط با تماس گرفتن شما مشکل سرور حل میشه
خدا هم قبول ندارم
شما اگر مشکل داری تماس بگیر وکرنه سرویستون هیمنجور به حالت تعلیغ میمونه چه 3 روز چه 3سال
رازی نهفته در تماس!!! جالبه !!!
صاحب تایپیک و منتقدان ایشون بعد از پست بنده کسی در این تایپیک انتقادی انجام بده و یا صاحب تایپیک بیان جواب انتقادات رو بدن همه کاربران خاطی برای مدتی اخراج خواهند شد و تایپیک هم قفل میشود.
موفق باشید
سلام
این سرویس هارو هنوز دارید ؟
۴ تا پست بالا تر رو ملاحظه کنید « http://www.webhostingtalk.ir/f15/316...tml#post305934
نقل قول:
تو پست های قبلی گفته بودیم که فروش تموم شده
من ازیشون سرویس گرفتم - در ابتدا سرعت پورت بسیار خوب بود روی سروی که از پایا سرور گرفته بودن ولی بعد از مدتی که تغییر سرور دادن:
کد:
http://up98.org/upload/server1/01/t/k4v8u6emuyy7i4405wky.jpg
موفق باشید.