اصن تیکت کجا بوده؟ من میگم رفتم اون پلن مورد نظرو ****پرداخت**** کنم اصن به بانک وصل نشد! بعد اومدم همینجا به خودتون پیام دادم هیچ جوابی نگرفتم!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من ازتون سرویس نداشتم نمیدونم پشتیبانیتون چجوریه
ولی همین که میگه پشتیبانی 24ساعته نیست یعنی واسه مشتریت ارزش قائلی و عین بقیه جاها (نمونش همین جایی که من ازش سرویس دارم ) واسه 2قرون سود بیشتره خالی نمیبندی
من چند باری قصد کردم ازتون بخرم ولی قیمتاتون بالاست لابد به خاطر وقتیه که میزاری
تازه اون موقع کانفیگ رو هم مجانی نمیکردین به این میگن اعتماد به کار
کاش قیمتات جوری بود که با هم راه میومدیم
در هر صورت موفق باشی
سلام دوستان تائید میشن 3 تا وی پی اس دارم ازشوت پاسخ تیکت ها تو ساعات قبل 9 شب زیر 10 دقیقه است
دوست من روش سفارش رو بزرگ تو صفحه اول نوشتن !نقل قول:
اصن تیکت کجا بوده؟ من میگم رفتم اون پلن مورد نظرو ****پرداخت**** کنم اصن به بانک وصل نشد! بعد اومدم همینجا به خودتون پیام دادم هیچ جوابی نگرفتم!!!
تحویل سرویس هم بعد از واریز وجه 20 دقیقه هم نمیشه !
با تشکر از آقای هوشیار و تیم خوبشون
و از نه شب به بعد اگر مشکلی داشتید باید منتظر بشید تا آقایون فردا صبح از خواب بیدار شن بیان جواب تیکت بدن و این یعنی 12 ساعت سرور رو هوا !
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
ما در این مدتی که کار کردیم پشتیبانی 18 ساعته واقعی ندیدم از این شرکت تیکت های نه شب به بعد که نه صبح جواب داده میشه ، از طرفی هم دو تا پنج هم جواب نمی دن در کل نه ساعت پشتیبانی میدن این تیم خوبی که دوستان عرض میکنند .
من تا حالا مشکلی نداشتم بعد از ساعت 9 شب. الان داشتم تیکت هارو نگاه میکردم اخرین تیکت 20:07 دقیقه بوده که 20:14 دقیقه پاسخ داده شده
خیلی جالبه که کلاً وی پی اس ما این چند روز دچار مشکل است و پاسخهایی که دریافت کردیم : روزهای اول : مشکل آی پی از دیتاسنتر است ؛ روزهای میانی: مشکل از لینوکس است! ؛ و امروز: مشکل از IBS است!
آخه وقتی وی پی اس دان هست و مرتبط هم دان میشه و آپ میشه دیگه مشکل از چیه لینوکسه ؟!
http://www.domaintools.com/research/...13.152.173.187
ما هی شبیه کاربرای تازه وارد رفتار میکنیم تا شاید پاسخ بهتری بگیریم اما باز هم می بینیم بی فایده اس!
سلام
برای اینکه واضح به شما به صورت عمومی اعلام کنم و بعداً سوء تفاهی بین کاربران دیگه پیش نیاد اینجا هم به شما خودم شخصاً اعلام میکنم :
به شما اعلام شده که از طرف سرور شما اتک داره ارسال میشه و این هم متن کامل ایمیل :
شما دو سرویس بر روی سرور هلند داریدنقل قول:
SSH attack from 213.152.173.187 Wed, 21 Sep 2011 06:11:00 -0700 (PDT) jay@jayscott.co.uk abuse@serverboost.nl
NOTE: If this is the wrong contact address for the above IP address then please ignore this email. To whom it may concern, I have detected a hack attempt from the IP address 213.152.173.187 which originates from your network. The first attack started at 2011-09-21 08:51:32 GMT and ended at 2011-09-21 08:51:33 GMT against the IP 31.3.241.117. The times are in sync with the NTP servers of uk.pool.ntp.org. The IP address attempted a bruteforce SSH attack against a server on my network. It maybe that the above server has been compromised and is an active participant in a botnet. This means that the server has been hacked and is now attempting to hack other servers. You may wish to monitor this IP Address. Regards, Jay Scott www.jayscott.co.uk
اگر مشکل از طرف ما یا سرور اصلی باشد باید سرویس دیگر شما که هر دو روی یک سرور است , با مشکل روبرو شود نه تنها این سرویس شما که برای شما اخطار ارسال شده است
موفق باشید
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
این هم دو ای پی شما :
سرویس ویندوز :
213.152.173.197
سرویس لینوکس :
213.152.173.187
هر دو بر روی یک سرور است
خب اینم پاسخ جدید و قابل توجه دیگر که همین الان دادید.
تا قبل از این مشکل چیز دیگری بود.
چقدر به سرورهایی که نرم افزار IBSng روشون نصب میشن آشنایی دارید دوست من؟
میشه از دیتاسنتر بپرسید یک برنامه اکانتینگ مثل IBSng که همه میدونند کمترین فشار ممکن رو از همه نظر روی سرور میاره ، میتونه SSH Attack داشته باشه؟
این پاسخ دیتاسنتر بیشتر شبیه به توجیه هست تا علت اصلی.
دوستانی که آشنایی کامل با این نرم افزار دارند به خوبی میدونند من دارم چی میگم.
تشکر از لطف شمانقل قول:
سلام من ازتون سرویس نداشتم نمیدونم پشتیبانیتون چجوریه
ولی همین که میگه پشتیبانی 24ساعته نیست یعنی واسه مشتریت ارزش قائلی و عین بقیه جاها (نمونش همین جایی که من ازش سرویس دارم ) واسه 2قرون سود بیشتره خالی نمیبندی
من چند باری قصد کردم ازتون بخرم ولی قیمتاتون بالاست لابد به خاطر وقتیه که میزاری
تازه اون موقع کانفیگ رو هم مجانی نمیکردین به این میگن اعتماد به کار
کاش قیمتات جوری بود که با هم راه میومدیم
در هر صورت موفق باشی
قیمت به نظر ما معقول هست , از قدیم گفتن هرچقدر پول بدیم همون مقدار هم آش می خوریم
شما از ما 4 سرویس دارید ؟؟نقل قول:
تائید نمیشه ، دوبار با این شرکت کار کردیم ، بار اول که کلا سرور هاشون کنسل شد ، الان هم از این آفرشون 4 سرور داریم که افتضاح هستند ، پشتیبانیشون هم ... !!!! مثلا 9 شب به بعد دیگه پشتیبانی ندارن ... یا دو تا 5 بعد از ظهر میخوابن .
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
پنل ریستارتشون هم ما که اثری ندیدیم ازش !
ایمیل کاربری خودتون را ارسال کنید تا تیکت های پشتیبانی را مشاهده کنم که به چه دلیل پشتیبانی افتضاح هست تا بنده همینجا توضیح کامل بدم
نقل قول:
سلام دوستان تائید میشن 3 تا وی پی اس دارم ازشوت پاسخ تیکت ها تو ساعات قبل 9 شب زیر 10 دقیقه است
تشکر از شمانقل قول:
دوست من روش سفارش رو بزرگ تو صفحه اول نوشتن !
تحویل سرویس هم بعد از واریز وجه 20 دقیقه هم نمیشه !
با تشکر از آقای هوشیار و تیم خوبشون
بنده سرویس دارم از ایشون.کیفیت سرویس در حد مطلوب.پشتیبانی در حد مطلوب ( تنها مشکل اینکه تیکت های همه بخش ها از جمله تیکت به مدیریت هم توسط کارمندان و یک نفر پاسخ داده می شود ).برای پرداخت صورتحساب شدیدا سخت گیر هستد!
جدیدا پنل ریبوت را در سایت قرار دادند که بنده شخصا خیلی خوشحال شدم و بسیار کارآمد هستش.
دروازه پرداخت اینترنتی اگر راه اندازی بشه خیلی خوبه .در کل شرکت معتبری هستند و کادر با تجربه ای دارند