ژوبین جان کار ماهم راه بنداز
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
سرور من داینه چرا جواب نمیدید؟ الان 10 ساعته داینه سرورم
نمایش نسخه قابل چاپ
ژوبین جان کار ماهم راه بنداز
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
سرور من داینه چرا جواب نمیدید؟ الان 10 ساعته داینه سرورم
سلام. مسافرت بودم !
سرور شما به دلیل ارسال پی در پی اسپم توسط همکار بنده خاموش شد. الان هم ران شده ولی از روی هارد بوت نمیشه. درخواست کا وی ام دادم تا دقایقی دیگر مشکل را برطرف می کنم
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
جوابی برای ایمیل شما نداشتم که بدم ! دنبال آفر هستم با اون مشخصاتی که دادید عزیزم. و اینکه ببینم میتونم اعتبار بگذارم تا 3 هفته آینده که شما فرمودید یا نه ;-)
دوستان توجه داشته باشید که کلیه سرویس ها 12 درصد افزایش قیمت خواهند داشت . یکی از امهمترین دلایل آن هم افزایش بی سابقه قیمت دلار است که نرخ همکار شرکتی ما که پرداخت هارا انجام می دهد 1330 تومان است ! در ماه گذشته کلیه سرویس ها با دلاری 1165 تومان تهیه میشد . به این صورت در هر صد دلار 15 هزار تومان افزایش قیمت خواهیم داشت .
در ضمن. به علت سوء استفاده چند تن از کاربر های به اصطلاح محترم ، وجه کلیه سرور ها نقدا دریافت میشود و پشتیبانی صرفا از طریق ایمیل انجام خواهد شد. با این حال ، سرور اختصاصی زیر را به صورت پیشنهاد ویژه برای شما در نظر داریم :
Xeon 3440
8 GB RAM
500 GB HDD
10 IP ADDRESS
1 Gbps port + 3200 GB BW
ماهانه : 150 هزار تومان. موفق باشید
سلام.
آی پی تست لطفا
ممنون.
سلام . نمیخوای جواب منو بدی ؟؟؟؟؟ اگر ..... بگو ...... :)
Xeon 3470
12 GB DDR3 RAM
2*1 tb HDD
1 Gbps port +10 TB BW
20 IP Address
قیمت زمان تحویل ؟ روش امکان نصب وی ام ور 5 هست ؟
سرور فوق موجود نیست
سرور زیر را پیشنهاد می کنم
Xeon 3440
16 GB ram
1 Gbps port
20 IP
زمان تحویل 24 ساعت هست . 118 دلار هزینه سرور + 20 دلار هزینه یک هارد دیگر + 16 دلار هزینه آی پی + 30 دلار هزینه افزایش رم .ماهانه 239هزار تومان. همین سرور با 8 گیگابایت رم 30 دلارکمتر. دلار 1300 تومان
chetoti mitonam bahaton sohbat konam ?