پاسخ : Vps | سوییس و آمریکا | ssl رایگان | میکروتیک ۵.۶ | تنظیمات رایگان
سلام
اول افت شدید سرعت بعد قطعی اگر ممکنه درست کنید این مشکل خیلی بد شده!
واقعا متاسفم برای همچین آدم بی مسئولیتی
سلام دوستان
۲ روز رفتم مسافرت همه چی قاطی شد!
سرور هاست داون شد و مثل اینکه ۲تا از وی پی اس ها هم مشکل پیدا کرده بودند که همشون درست شدن و خسارت هم داده شد!
با یکی از دوستان هم واسه همکاری صحبت کردم که اینشالا دیگه از این اتفاقات نمی افته.
حالا جواب چندتا از دوستان رو بدیم ببینیم چه خبره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
شرکت محل صدور SSL ها چه شرکتی میباشد؟!
احیانا StarSSL نیست؟!
موفق باشید
خیر خود ما گواهی صادر می کنیم و از هیچ جایی کمک نمی گیریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bardia
چه بلایی سر سرور های ایشون اومده :( کسی جوابگو هست؟
سرور وی پی اس که همیشه به راه بوده و هست. فقط چندتا مشکل توی سرور هاست بود که برطرف شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
بله سایتشون در دسترس نیست ، دلیلش رو نمیدونم اما وی پی اسشون سالمه و برای من داره کار می کنه 99% هم راضیم اون یک درصد هم به خاطر دیرکرد در پاسخگویی هست ، البته دیدم چند وقت پیش تو این انجمن درخواست همکار داده بودن که خیلی خوشحال شدم و این یعنی به فکر مشتری هستن ...
ممنون. با یکی از بچه ها به توافق رسیدیم. انشالا بهتر بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezani
31.7.63.61
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
یک ایپی قبلش یک اییچ بعدش فعال هست احتمال زیاد شکایت داشتید دیتا سنتر سویس بعد ازچندتا شکایت خودش میزنه از بیخ و بن ایپی بلوک میکنه کلا و میبنده
Status Null-Routed
احتمالا مال شما هم اینطور شده البته باز باید خودشون بهتون اطلاع بدن که چی شده از خودشون پیگیری کنید
ممنون از اینکه در نبود من جواب دوستان رو دادید. طبق فرموده شما اون آی پی بلاک شده بود و آی پی جدید به ایشون داده شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bardia
خود ایشون کجان؟ این بود این همه ازشون تعریف میکردین؟ به خودشون زحمت نمیدن بعد از دو روز پاسخ مشتریشون رو بدن؟ حداقل سایتشون رو هم درست نمیکنن که اونجا پیگیر باشیم
تو این مدت تمام تلاشم رو می کردم که سایت بالا بیاد. شرمنده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Q.SiN
سایتتون مشکل داره دوست من از کجا تیکت ارسال کنیم !؟ این دفعه دومی هست که با سرویس های شما به مشکل بر میخورم !
الان دیگه درسته!!! دفعه اول کی بود؟! به بزرگی خودتون ببخشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
سلام
اول افت شدید سرعت بعد قطعی اگر ممکنه درست کنید این مشکل خیلی بد شده!
افت سرعت که سراسری بود و دست من نبود. قطعی هم نداشتیم به غیر از بلاک شده ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bardia
واقعا متاسفم برای همچین آدم بی مسئولیتی
ممنون از ابراز تاسفتون. شما کدوم یوزر هستید؟ مشکلتون حل شده؟
نقل قول:
خیر خود ما گواهی صادر می کنیم و از هیچ جایی کمک نمی گیریم
باسلام
شما خودتون اس اس ال ولید صادر میکنید؟!!:39:
شرکتی که ازش اس اس ال میگیرید چه شرکتی هست. GeoTrust COMODO ...?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
شما خودتون اس اس ال ولید صادر میکنید؟!!:39:
شرکتی که ازش اس اس ال میگیرید چه شرکتی هست. GeoTrust COMODO ...?
نمی دونم چه قدر در مورد گواهی های ssl می دونید. اما فرق معتبر با نا معتبر در اینه که شرکت هایی که گواهی معتبر صادر می کنند قبلا با دادن هزینه به شرکتهایی مثل مایکروسافت فایرفاکس و ... CA خودشون رو داخل Trusted root certificates گذاشتن و این یعنی هر گواهی که این شرکت صادر کنه واسه محصولات شرکتهایی که این CA رو اضافه کردن معتبر می شه.
حالا ما خودمون گواهی رو صادر می کنیم و CA خودمون رو هم به یوزر می دیم تا به Trusted root certificates خودش اضافه کنه. اینجوری گواهی های صادر شده از طرف ما هم معتبر می شه. همه این کار ها رو تو ویندوز اون فایل اجرایی انجام می ده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
نمی دونم چه قدر در مورد گواهی های ssl می دونید. اما فرق معتبر با نا معتبر در اینه که شرکت هایی که گواهی معتبر صادر می کنند قبلا با دادن هزینه به شرکتهایی مثل مایکروسافت فایرفاکس و ... CA خودشون رو داخل Trusted root certificates گذاشتن و این یعنی هر گواهی که این شرکت صادر کنه واسه محصولات شرکتهایی که این CA رو اضافه کردن معتبر می شه.
حالا ما خودمون گواهی رو صادر می کنیم و CA خودمون رو هم به یوزر می دیم تا به Trusted root certificates خودش اضافه کنه. اینجوری گواهی های صادر شده از طرف ما هم معتبر می شه. همه این کار ها رو تو ویندوز اون فایل اجرایی انجام می ده
آهان پس گواهی صادره از سمت شما با گواهی صادره از سمت Versing برابری میکنه ...!!
اینکار عملا بازی با امنیت کاربر هست... . البته سرویس مورد نظرش راه میافته ولی امنیت نداره...!
موفق باشید
سلام
آپتایم سرور ها تون چه قدره؟
سرعت هر پورت vps چه قدره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
آهان پس گواهی صادره از سمت شما با گواهی صادره از سمت Versing برابری میکنه ...!!
اینکار عملا بازی با امنیت کاربر هست... . البته سرویس مورد نظرش راه میافته ولی امنیت نداره...!
موفق باشید
می شه توضیح بدید که چه جوری امنیت کاربر به خطر می افته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
آپتایم سرور ها تون چه قدره؟
سرعت هر پورت vps چه قدره؟
آپ تایم سرور ۱۰۰ هست اما بعضی اوقات لازمه سرور رو ریستارت کرد ولی ۹۹ درصد تضمین می شه
سرعت کل ۱ گیگابیت هست که هر سرور به صورت آزاد از پورت استفاده می کنه و محدود نیست
برای vps ها sstp هم فعال می کنید وبه ibsng وصل کنید
کانفیگ رایگان؟
نقل قول:
ممنون از ابراز تاسفتون. شما کدوم یوزر هستید؟ مشکلتون حل شده؟
واقعا ممنون دوست گرامی
اینه رسم پاسخگویی به مشتری؟ شما بعد از سه روز که حتی یه سایت خشک و خالی هم برای پشتیبانی نداشتی کلا همه چیز رو منکر میشی؟ میخوام بدونم این پشتیبانی که همه ازش تعریف میکنن اینجوری هست؟ یا اینکه من بیکارم یا با شما پدرکشتگی دارم که هر روز بیام اینجا دنبال شما بگردم؟ شما که اینقدر ارزش برای مشتریتون قائل نیستین که ازش یه عذر خواهی خشک و خالی به خاطر سه روز کار نکردن سرویسش بکنید دیگه چیزهای دیگه بماند پیشکش...