پاسخ : فروش شارژ ایرانسل با قیمت باور نکردنی
اول اینکه ازشون معذرت میخوام چون تراکنش برگشت خورد بعد از 40 دقیقه و دوباره خرید رو انجام دادم و بدون هیج مشکلی شارژ رو سریعا انجام دادن.
تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
اول اینکه ازشون معذرت میخوام چون تراکنش برگشت خورد بعد از 40 دقیقه و دوباره خرید رو انجام دادم و بدون هیج مشکلی شارژ رو سریعا انجام دادن.
تشکر.
خواهش میکنم دوست خوبم.ممنون از خریدتون.
دوستان فقط 62000 تومان باقی مانده بشتابیـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــد<:-p
با سلام خدمت عزیزان سایت
ضمن تشکر از خریداران گرامی به اطلاع میرسانم موجودی خط همین الان 0 شد و فروش به پایان رسید.ضمن تشکر مجدد از شما خدا یارو نگهدارتان
سلام
اگر بخواین می تونم 100 هزار تومان شارژ ایرانسل رو با قیمت 70 تومان بهتون بدم که بتونید به کارتون ادامه بدین !
اگر مایل بودین با آی دی بنده تماس بگیرید :
reza_ajori
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
اگر بخواین می تونم 100 هزار تومان شارژ ایرانسل رو با قیمت 70 تومان بهتون بدم که بتونید به کارتون ادامه بدین !
اگر مایل بودین با آی دی بنده تماس بگیرید :
reza_ajori
دوست عزیز من شارژ فروش نیستم این اعتبار هم که داشتم هدیه گرفته بودم از ایرانسل که نیاز نداشتم واگذار کردم شما خودتون میتونید تاپیک جداگانه بزنید بفروشید بهتره تو این تاپیک دیگه پیامی ندید تا بسته بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هاست برتر
دوست عزیز من شارژ فروش نیستم این اعتبار هم که داشتم هدیه گرفته بودم از ایرانسل که نیاز نداشتم واگذار کردم شما خودتون میتونید تاپیک جداگانه بزنید بفروشید بهتره تو این تاپیک دیگه پیامی ندید تا بسته بشه
مگه شارژ فروشی بده ؟ !