پاسخ : [ گارگاه whmcs ] قالب - ماژول - فارسی ساز و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
پسر خوب وقتی فایل کانفیگ بصورت iframe از سرور تو لود میشه یعنی اینا هر تغییری هم تو فایل کانفیگ خودشون ایجاد کنند تاثیری نداره و اطلاعات همه ی فیش های ثبتی به ایمیل تو میره... ;)
داری شیطونی می کنی کوچولو ...
میشه بگید این آی فریم از کجا اومده؟
آی فریم ماژول به این صورت هست:
کد PHP:
<html>
<body bottommargin="0" leftmargin="0" marginheight="0" marginwidth="0" rightmargin="0" scroll="no" topmargin="0">
<iframe width="100%" height="500" frameborder="0" src="./bank-config.php"></iframe>
</body>
</html>
دوستانی که قبلا این ماژول رو دانلود کرده بودند ماژول رو توی این انجمن آپلود کنند و لطفا یکی از اساتید این ماژول رو تست کنند تا این آقا محسن از توهم بیاد بیرون
من موندم اطلاعاتی مثل شماره فیش به چه درد من میخوره! عجب :65: :))
خوشم میاد خیلی پر رو هستی ...
خوبه که تاریخ آخرین ویرایش رو پایین هر پست اول زده!
ویرایش توسط lizard.tiny : 11 دقیقه پیش در ساعت 09:57 AM
یعنی چند دقیقه پیش این رو آپدیت کردی در حالی که پستی که برای آپدیت ماژول فیش بانکی دادی واسه 1 ساعت پیش بود یعنی اومدی و فایل فیش بانکی رو عوض کردی! ;)
+
خودم به عمد اومدم و سورس فایل رو تو تالار گذاشتم تا همه ببینند که چه خبر و ... .
+
لینک دانلود قبلی WowCenter - آپلود رایگان فایل بود و لینک دانلود جدید WowCenter - آپلود رایگان فایل هسست.
واسه اینکه گند کارت دوباره در نیاد یا برو WowCenter - آپلود رایگان فایل رو پاک کن و یا جای فایلش فایل جدید رو بزار که آبرو ریزیت از این بیشتر نشه ;)
بچه کوچولو هنوز زوده برات که بخوای ما رو دور بزنی ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daadaa
2- لطفا آموزش نصب رو هم بذارید.برای زمپ و سرور یکیه.برای سرور بگین آموزش نصبش رو.
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
در ادامه من ورژن 4.51 رو برای تست روی زمپ میخوام نصب کنم که در دومین قدم نصب این خطا رو میده:
کد:
System Requirements Checks
» PHP Version .......... Passed
» MySQL .......... Passed
» CURL .......... You must have CURL installed with SSL Support for WHMCS to function correctly
و اجازه نصب رو نمیده.چرا؟چگونه باید این نیازمندی رو برطرف کرد؟در زمپ 1.7
.
این جوابی که شما دادید مال ومپ هست نه زمپ.لطفا برای زمپ بگین.
جالب به نظر میرسه.این آقای عزیز یا واقعا یه ریگی تو کفششه یا اینکه واقعا آدم خوبیه.
به جای اینکه یک فایل رو سرلوحه کرتون کنید یکی بیاد و این تاپیک رو بخونه.پست اولش رو چک کنه.یکی از سیستم ها رو چک کنه ببینه چی پیدا میکنه.
فکر نمیکنم برای اینجا و این انجمن بزرگ و آدمای حرفه ای که داره یکی بخواد بیاد راحت یه تاپیک باز کنه و اینقدر بازدید داشته باشه و بدون هیچ مشکلی بیاد شیطونی کنه زیاد خوب باشه.دست بکار بشید.یه نگاهی به انجمن های خارجی بیندازید.همین وبهاستینگ تاک.از بین چندین تاپیک یکی رو انتخاب میکننند و روش مانور میدن.اینجا توی این فروم چندین سیستم whmcs معرفی شده تکلیف هیچ کسم باهاش معلوم نیست.کسی که میاد دنبال نال حتما توانایی نسخه اصلش رو نداره پس برای کمک به اونا هم که شده بیایید و یکی رو به همه معرفی کنید.تست کردنش هم با کسانی است که دستی در این کار دارند و بحمداله توی اینجا کم نیستند.
یه چیزی لااقل یاد بگیریم از بقیه بد نیست.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
om!d-D
جالب به نظر میرسه.این آقای عزیز یا واقعا یه ریگی تو کفششه یا اینکه واقعا آدم خوبیه.
به جای اینکه یک فایل رو سرلوحه کرتون کنید یکی بیاد و این تاپیک رو بخونه.پست اولش رو چک کنه.یکی از سیستم ها رو چک کنه ببینه چی پیدا میکنه.
فکر نمیکنم برای اینجا و این انجمن بزرگ و آدمای حرفه ای که داره یکی بخواد بیاد راحت یه تاپیک باز کنه و اینقدر بازدید داشته باشه و بدون هیچ مشکلی بیاد شیطونی کنه زیاد خوب باشه.دست بکار بشید.یه نگاهی به انجمن های خارجی بیندازید.همین وبهاستینگ تاک.از بین چندین تاپیک یکی رو انتخاب میکننند و روش مانور میدن.اینجا توی این فروم چندین سیستم whmcs معرفی شده تکلیف هیچ کسم باهاش معلوم نیست.کسی که میاد دنبال نال حتما توانایی نسخه اصلش رو نداره پس برای کمک به اونا هم که شده بیایید و یکی رو به همه معرفی کنید.تست کردنش هم با کسانی است که دستی در این کار دارند و بحمداله توی اینجا کم نیستند.
موفق باشید
با شما موافق هستم اما مشکل این هست که اساتید محترم افتخار نمیدن بیان چک کنن
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
لینک های دانلود مجددا فعال شدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
om!d-D
موفق باشید
داداش کسی که حرفه ای باشه هیچ وقت از نال استفاده نمی کنه. منم یه مدت اوایل کارم دنبال نال بودم و حتی تاپیک دانلودش رو هم تو فروم زدم ولی دیدم ارزش نداره رفتم سراغ آدونیس و سما و ... و براشون هزینه کردم.
نسخه کد شده هست و یه فایل دو فایل نیست که بخواد بررسی بشه. من همین فایل بانک رو بررسی کردم و نتیجه رو گفتم .
اگه این آقا می پذیرفت که اشتباهی در سورس وجود داره و باید اصلاح بشه اتفاقی نمیفتاد ولی اصرار دارند که ... .
تناقض تو حرفش زیاده واسه همین باید دقت بیشتری کرد ...
در هر حال اگه کسی دنبال تست whmcs هست توصیه می کنم نسخه ی 15 روزه تریال رو استفاده کنه.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
داداش کسی که حرفه ای باشه هیچ وقت از نال استفاده نمی کنه. منم یه مدت اوایل کارم دنبال نال بودم و حتی تاپیک دانلودش رو هم تو فروم زدم ولی دیدم ارزش نداره رفتم سراغ آدونیس و سما و ... و براشون هزینه کردم.
نسخه کد شده هست و یه فایل دو فایل نیست که بخواد بررسی بشه. من همین فایل بانک رو بررسی کردم و نتیجه رو گفتم .
اگه این آقا می پذیرفت که اشتباهی در سورس وجود داره و باید اصلاح بشه اتفاقی نمیفتاد ولی اصرار دارند که ... .
تناقض تو حرفش زیاده واسه همین باید دقت بیشتری کرد ...
در هر حال اگه کسی دنبال تست whmcs هست توصیه می کنم نسخه ی 15 روزه تریال رو استفاده کنه.
موفق باشید.
بله محسن جان حق با شماست.
فایلی رو که امروز برای بار اول آپلود کردم رو مستقیم از روی سیستم whmcs خودم برداشتم واسه همین آدرس سایت خودم توش بود, اما ویرایش شد و نسخه ای که الان قرار دادم هیچ مشکلی نداره.
همین جا از این آقا محسن و همه دوستان بابت تندریم عذر میخوام
فعلا که دانلود نمیشه ثبت فیش