شما همگی لطف دارید. اینا همه وظیفه است!
این پلن با پهنای باند 256 گیگ با تنظیمات کامل ماهانه 10 تومنه
سوالی بود در خدمتم
نمایش نسخه قابل چاپ
شما همگی لطف دارید. اینا همه وظیفه است!
این پلن با پهنای باند 256 گیگ با تنظیمات کامل ماهانه 10 تومنه
سوالی بود در خدمتم
آفر خوبیه
سلام
منم ساعت 4 پول رو ریختم و خرید کردم. الان منتظر سرویسم هستم.
من الان بیش از ۸ ساعته که واریز رو انجام دادم و منتظر سرویسم... متاسفانه نه خبری از سرویس هست... نه خبری از پشتیبانی سایتشون... نه گوشیشون رو جواب میدن...
دوستان که میگفتم پشتیبانشون عالی منم الان می خواستم پول بریزم صبر می کنم ببینم دوستمون پیداش می شه یا نه اگه سرور به شما تحویل دادن خبر بدین
.
والله ما هم به خاطر تعریفی که از پشتیبانی و تأییدی که دیگران کرده بودن خرید کردیم...
من هم بخاطر همین تعاریف خرید کردم... متاسفانه دیگه دارم پشیمون میشم...
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
اگر دلیلی برای تاخیر دارن بهرحال ما که لولوخورخوره نیستیم... رسم درستش اینه که جواب تماسامون رو بدن و بگن مثلا آقا امروز بنا به دلایلی نمیشه... فردا سرویستون رو میدیم... به هر حال پا در هوا که نمیشه... باید تکلیفمون رو مشخص کنن...
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
جناب اسکندری عزیز... از طلا گشتن پشیمان گشته ایم... مرحمت فرموده ما را مس کنید... آقا نخواستیم سرویس شما رو با این مدل پشتیبانی... لطف بفرمایین پیغام خصوصی بدین شماره حساب بدم مبلغ رو پس بدین...
امیدوارم موفق باشین
اقا من هم تاپیک رو دیدم حال کردم
اما صفحه اخر خورد تو ذوقم
ممنون میشم صاحب تاپیک جواب دوستان ناراضی رو بده
تا ما با خیال راحت خرید کنیم
سلام
دوستان من با ایشون بیشتر از ده روز نمیشه اشنا شدم اما تا الان مشکلی با ایشون نداشتم
نه دوستمه نه داداشمه نه پسر خالم
تو کمتر از نیم ساعت سفارش را تحویل داد
/ خدا رو شکر تا الان مشکل سرعت و قطعی نداشتیم
الان اگر یکم دیر شده
فکر کنم به خاطر دست تنها بودن ایشونه
انشاا خودشون میان علت را بیان میکنند
باور کنید اون persianwhois که الکی بین بعضی ها اسم برای خودش باز کرده با اون هزینه بالاش
برای تمدید و سفارش جدید منا یک هفته تو تیکت پاس کاری کردند
بعد پولا یکسال را ریختم به حسابشون با اون وجود سرویس را نتونستند به موقع بهم تحویل بدند
اخرشم استرداد خواستم بکنم
به سبک هشتاد سال قبل بهم پولا تو پاکت فرستادند چند روزم اینجوری اذیت کردند
(انگار من پولا اینجوری بهشون رسونده بودم)
خلاصه یکم صبور باشید / انشاا میان برای جواب