پاسخ : اسپانسرینگ برای یک پروژه فوق العاده
با توجه به اینکه ایشون همه ریسک رو قبول کردن، هزینه و برنامه تبلیغات رو دارن ، حاضرن قرار داد ببندن و در صورت شکست پروژه هزینه خرید سرورها رو بدن، دوستانی که سرور اختصاصی خرید و فروش میکنن و نقدینگی کافی هم دارن به نظرم دلیلی برای تعلل شون نمی مونه، میمونه؟!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambiz18
چون پروژه شما بزرگه و ریسک سرمایه گذاریش بالاست احتمال شکست هم خیلی زیاده به دلیل مشکلات زیاد تو جامعه و کشور
ریسک که دیگه نداره ، این همه توضیح دادم .
احتمال شکستش کجا بود !
یعنی جز آقای نوید ، هیچکس نبود بتونه کمک / حمایت کنه ، یا اسپانسر / شریک بشه ؟
نقل قول:
ریسک که دیگه نداره ، این همه توضیح دادم .
احتمال شکستش کجا بود !
چرا اینقدر مطمئن هستید ؟ هیچ پروژه ای طراح پروژه نخواهد گفت که این پروژه با این توضیحات من به شکست نمی خوره !
بنده خودم در مورد جذب اسپانسر تجربیات خیلی بلند و بالایی دارم هم جذب کردم و هم برای خیلی کارها چه در مورد پروژه های اینترنتی چه پروژه های خارج از اینترنت دنبال اسپانسر بودم و با خیلی ها حرف زدم و هم این که خیلی جاها هم اگه پروژه منطقی بوده تمایل به اسپانسر شدن داشتیم ، و می دونم این چیزایی که شما می گید اصلاً منجر به جذب یک اسپانسر نمیشه. مگر اینکه کسی هیچ کدوم از جوانب کار شما رو در نظر نگیره و فقط به اون دو دوتا چهار تا که شما گفتید 80 میلیون!!!!!! در ماه اول میشه ، بیاد اسپانسر بشه ...
بنده نمی خوام بگم که پروژه شما ارزش نداره ، بلکه می گم شما فقط باید دقیق تر و حساب شده تر عمل کنید و تضمین این نیست که شما فکر کنید و همه جوانبش رو در نظر بگیرید !! بلکه تعدادی کارشناس با مشورت های زیاد و ... چون با توجه به این حرف های شما میشه فهمید تجربه حضور در این چنین بازارها و کار کردن با یک شرکت یا کسی به عنوان اسپانسر رو ندارید
و من نمی دونم شما چطوری می گید که این سایت در ماه اول بیست هزار کاربر جذب خواهد کرد ؟
موفق باشید./
علی جان ، خب من تا حالا که با اسپانسری کار نکردم . دفعه اوله .
بعد 20 هزار تا رو از روی تبلیغات + امکانات + سر وصدایی که می پیچه تو وبلاگستان ، به راحتی میشه گیر آورد
فقط با یه دو دو تا چهار تا ، این اعداد رو نمی گم ، حساب کردم که چجوری قراره بیاد ، چجوری بشه ، اینقدر تبلیغ می خوایم ، چقدر باید تو وبلاگستان ، خبرش پخش شه یا ...
بعد اینجوری که شما ، میگید ، پس رپیدباز ***ی کرده که در ماه 50 هزار یوزر میاد ؟ اونم تو بهمن ماه که اوج مشکلاتش بود ، با ماهی 25 هزار یوزر ، کار می کرد . 25 هزار تا فقط ساین آپ
سيستم ايشون كاملا تضمين شده است چون حتي اگر ما بگيريم 4 هزار يوزر هم در ماه اول بياد بازم ميشه 20 ميليون كه بازم از هزينه هاي سرور خيلي بيشتر هست كه اين بازم يعني سود چقد بازم گفتم
سلام
دوست عزیز من میتوانم اسپانسر شما شوم و بنده 5 سرور قوی در اختیار شما میگدارم !
اما 1 شرط دارد شما یک چک به مبلغ 3 میلیون تومان برای من پست کنید در صورت عدم سود آوری من بتوانم خسارت را از شما بگیرم !!!
و بنده تا 2 ماه هزینه سرور میدم در صورت عدم سود اوری چک را پاس خواهم کرد !!!
اگر اینجور تمایل دارید با ما تماس بگیرید
خب درسته ،
اگر کار نکردید پس یکم به حرف های دوستان رو جدی تر بگیرید و روش کار کنید .
در ضمن اگه بخواید این همه یوزر تو یک ماه جمع کنید باید با یک مشاوره تبلیغاتی قوی و با یک سرمایه نسبتاً مناسب شروع به تبلیغ کنید و به امید خدا بازدهی و عضو گیریتون بیشتر میشه و به صرف لینک توی وبلاگ ها و اینا اینقدر کاربر فکر نکنم جمع بشه.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من میتوانم اسپانسر شما شوم و بنده 5 سرور قوی در اختیار شما میگدارم !
اما 1 شرط دارد شما یک چک به مبلغ 3 میلیون تومان برای من پست کنید در صورت عدم سود آوری من بتوانم خسارت را از شما بگیرم !!!
و بنده تا 2 ماه هزینه سرور میدم در صورت عدم سود اوری چک را پاس خواهم کرد !!!
اگر اینجور تمایل دارید با ما تماس بگیرید
شرایط بد نیست ،
به هر حال چه با ایشون چه با هر کس دیگه ای بخواید کار کنید باید یه ضمانتی برای فرد مقابل داشته باشید.
موفق باشید./
مرسی علی جان . مرسی :) ممنونم از همه توضیحاتتون :)
رایان نت جان ، بذار به شریکم بگم :) چشم
من صحبت کردم. می تونن : )