خیر متاسفانه، سرور جدید هم اضافه شد ولی آن هم پر شد
نمایش نسخه قابل چاپ
از این سروش هاست کسی خبر نداره؟ سرور مجازی ما از اول هفته دانه چیکار کنم؟
سرورهای سروش هاست مجدد دان شد !
از یک سرویس تقریبا 5000 تومانی انتظار بیشتری دارین ؟!نقل قول:
معلوم نیس دارن چکار می کنن
نه پشتیبانی و نه جواب می دن
روزهای اول خیلی خوب بود ولی الان هیچ
سرورهاشون مفت نمی ارزه!
دوست عزیز این روزها ارزش 5 تومن و ده تومن زیاد نیست کسی هم بخاطر اینکه 6 تومن هزینه کنه یا ده تومن مهم نیست براش اما دلیلی که سفارش رو انجام میدن فکر میکنند که این دوستان با سود کمتری میخوان ارائه بدهند سرویس را اما این دلیل نمیشه هر کسی ارزون داد سرویس رو دیگه سرویس و پشتیبانی رو جواب نده!!
میتونه در شرایطش قید کنه که ارزون میدیم اما پشتبانی نمیدیم هر کسی خواست بیاد خرید کنه.
حرفتون تایید میشه اما تجربه شخصی من چیزهای دیگه ای نشون میده.نقل قول:
دوست عزیز این روزها ارزش 5 تومن و ده تومن زیاد نیست کسی هم بخاطر اینکه 6 تومن هزینه کنه یا ده تومن مهم نیست براش اما دلیلی که سفارش رو انجام میدن فکر میکنند که این دوستان با سود کمتری میخوان ارائه بدهند سرویس را اما این دلیل نمیشه هر کسی ارزون داد سرویس رو دیگه سرویس و پشتیبانی رو جواب نده!!
میتونه در شرایطش قید کنه که ارزون میدیم اما پشتبانی نمیدیم هر کسی خواست بیاد خرید کنه.
توی این انجمن اگر بگردین، یک سرویس ارزون که تعداد یوزر های رازیش قابل قبول بوده باشن پیدا نمیکنین.
این حرف رو قوبل ندارم !
ایشون بیش از 1 ماه سرورشون دان نشده بود که یهو این اتفاقات افتاد
تو قطعی قبلی یک ماه سرویس رایگان دادند که کم کسی می تونه اینکار رو انجام بده
به هر حال امیدوارم این بار هم مشکل خیلی زود حل بشه و سرورهای ما که تازه تمدید کردیم زود تر روشن بشن
این عکس رو همین حالا گرفتم :
http://up8.iranblog.com/images/uwtb5nvv6fqdov4nukb.jpg
خیلی جالبه !
سروش هاست (علی انصاری رودسری) همین حالا آنلاین هست و داره تاپیک ویزا کارت رو نگاه می کنه ولی اصلا جواب تیکت ها و پ خ ها رو نمیده
سرورش 4 روزه Down هست و تازه تمدید هم کردیم و پول کامل به حسابش واریز شده !
حالا دیگه نمی دونم اسم این جور آدم ها رو چی باید گذاشت . . .
من (پرهام بندرچی)، ساپورتر قدیمی سروش هاست دارم از این اکانت استفاده می کنم (فقط من به این اکانت دسترسی دارم)، به اقای انصاری هم ایمیل زدم گفتن مشکل شما رو حل می کنند هر چه زود تر
نکته : من یک تاپیک برای جدایی Parham.B از سروش هاست زدم ولی مدیران تایید نکردند متاسفانه