پاسخ : ♠♠ آموزش نصب سی پنل + کانفیگ فایروال + نصب لایت اسپید و ... ♠♠ (( Warez-Host.IR ))
1.من میتونم cpanel رو نصب کنم طبق پست اول و بعد از اینکه نسخه تریال نصب شد، در قسمتی کد لایسنس رو وارد کنم که تایید شه و لایسنس معتبر بشه ؟
2. در قسمت DNS ها، وقتی دی.ان.اس مورد نظرمون رو زدیم باید بهش آی.پی هم بدیم درست ؟ به هر دو DNS باید آی.پی سرور رو بدیم ؟
پاسخ : ♠♠ آموزش نصب سی پنل + کانفیگ فایروال + نصب لایت اسپید و ... ♠♠ (( Warez-Host.IR ))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
1.من میتونم cpanel رو نصب کنم طبق پست اول و بعد از اینکه نسخه تریال نصب شد، در قسمتی کد لایسنس رو وارد کنم که تایید شه و لایسنس معتبر بشه ؟
2. در قسمت DNS ها، وقتی دی.ان.اس مورد نظرمون رو زدیم باید بهش آی.پی هم بدیم درست ؟ به هر دو DNS باید آی.پی سرور رو بدیم ؟
1- بله
2- بله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
علیرضا جان از داخل فایل php.ini و disable_functions راحت انجام میشه
مثلاً همین اخطار در فایروال اینطوری آمده :
کد:
Check php for ini_set disabled
کد:
You should consider adding ini_set to the disable_functions in the PHP configuration (usually in /usr/local/lib/php.ini) as this setting allows PHP scripts to override global security and performance settings for PHP scripts. Adding ini_set can break PHP scripts and commenting out any use of ini_set in such scripts is advised
خوب همین را با دقت مطالعه کنیم خیلی راحت خودمون متوجه میشیم , این در همه جا صدق میکنه
اکثر پستها سعی شده کامل توضیح داده بشه ولی بحث فایروال به دلیل اینکه زیادی گسترده هست حداقل باید در 3 - 4 پست توضیح داده بشه ولی ما سعی کردیم در یک پست چند مورد ضروری را توضیح بدیم
البته سعی میکنم در پست بعدی هم در مورد فایروال مقداری دیگه توضیح بدم
مثل ویرایش فایل fstab و ...
خوبه باز شما چند نظر سازنده در این تاپیک دادید و اگر مشکلی یا ایرادی از طرف من هست بیان کردید , مثل رضا نیامدید بگید اینجا بخش مباحث و منابع آموزشی هست
باز هم موردی بود در خدمت هستم
موفق باشی
این خطا ها رو چطور میشه برطرف کرد؟ من ترجمه کردم ولی باز متوجه نشدم:71:
نقل قول:
این خطا ها رو چطور میشه برطرف کرد؟ من ترجمه کردم ولی باز متوجه نشدم:71:
سلام
کدام خطا ؟؟
اگر موردی خاصی مدنظر دارید اعلام کنید تا کاربران توضیح ارائه کنند
یا اینکه سرور خود را به متخصص واگذار کنید تا مشکلات را رفع کند
همه موارد قابل توضیح نیست و به سادگی کاربران تازه کار نمی توانند همه موارد را رفع کنند
در این تاپیک سعی شده موارد کلی توضیح داده شد و موارد خاص و تخصصی را به عهده اشخاص و همکاران سپرده شود
موفق باشید
آقای رحمان با تشکر از اینکه اطلاعات خودتون رو در اختیار دیگران گذاشتید.
نقل قول:
آقای رحمان با تشکر از اینکه اطلاعات خودتون رو در اختیار دیگران گذاشتید.
سلام
kh
امری بود در خدمت هستم
موفق باشید
رو سرور اختصاصی اگه به جای کلکسو بخواد نصب بشه باید اطلاعات قبلی پاک بشه ؟ با چه دستوری ؟
موقع نصب این ارور رو داد
کد:
2012-06-15 07:14:21 465 (ERROR): ********************* ERROR *********************
2012-06-15 07:14:21 466 (ERROR):
2012-06-15 07:14:21 467 (ERROR): Your hostname () is not set properly. Please
2012-06-15 07:14:21 468 (ERROR): change your hostname to a fully qualified domain name,
2012-06-15 07:14:21 469 (ERROR): and re-run this installer.
2012-06-15 07:14:21 470 (ERROR):
2012-06-15 07:14:21 471 (ERROR): ********************* ERROR ******************
یکی لطفا راهنمایی کنه
من با موفقیت نصب کردم
اما یه مشکلی هست
همه ی وردپرس ها ارور میدن
http://soft90.ir
سایت تفریحی|دانلود|مطالب جالب| جک |اس ام اس|عکس|داستان|
بعضی سایت ها هم همشون شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبل انجام کانفیگ مشکل نداشت
راهی داره برگردونم به حالت قبل؟