دوست عزیز شما که نمیخوایی خرید کنی این همه حرص میخوری!!
بقیه دوستان هم هروقت کامل بشه خودشون میزارن برای فروش!! قطعا خود ایشون بیشتر دوست دارن نتیجه وقت و زحمتی که کشیدن رو ببینند!
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب همونطور که رضا جان (رضا نجیمی) هم در اطلاع هستند از مدتی قبل قرار شد همون نسخه php رو ادامه بدیم با دیتابیس odbc . لایسنس نیز به صورت ماهیانه ارائه خواهد شد ! ماهی 9 دلار لایسنس ماهیانه . در ضمن با صحبت هایی که شد سورس سیستم به هیچ وجه فروخته نخواهد شد . سیستم تحویل آنی لایسنس هم تا چند روز آینده راه اندازی خواهد شد همراه با پنل مدیریت لایسنس . اسکریپت تقریبا آماده هست و فقط مراحل پایانی و ثبت آن در وزارت ارشاد باقی مانده است . با آرزوی موفقیت برای شما
سلام
می شه دمو بدید
اگه دیر میاد لطفا چند عکس دیگه از قسمت تنظیمات و سرور لطفا بزارید
#-o
سه ساله منتظریم ! این جمعه هم نیامد ! میگن که شنبه میاد ! ( فردا ) #:-S
دوستان کسی از TAC_Attr ان تی تک برای قرار دادن محدودیت حجمی روی یوزر خبر داره ؟!
من که از یکی دیگه پنل خریدم و خیلی راضیم
و هزینه لایسنس اینام نداره اوپن سورس هم هست
شما یه اسکریپت نوشتین که مشتری اصلیشم همه میدونن کیا هستن که معمولا اونام ibs میزنن، isp ها هم که من تو دهات هم نمیشناسم کسی دیگه رو nttac باشه
پس قول الکی ندین هی امروز فردا که شاید اگه معدود کسی هم خواست بخره بپرونید
این انتقاد دوستانه بود
بهتر نیست کمی مودبانه تر انتقاد کنید؟ >>> تو دهات هم نمیشناسم کسی دیگه رو nttac باشه :65: یعنی کسانی که دارن استفاده میکنند....؟
بنده 2 ساله دارم ازش استفاده میکنم هیچ میکشلی نداشتم ! آی بی اس هم برای کسانی خوبه که میخوان سیستم مدیریت قوی داشته باشن!
بنده خیلی بیشتر از کاربران دیگر انجمن منتظر پنل هستم ! خود امیر هم میدونه ، ولی همچین انتقادی نکردم!:-|