پاسخ : نظر سنجی در مورد کلاس حضوری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
فکر نمیکنم اینقدر مهم باشه . برای من مهم هست ولی ممکنه زیاد تمایلی ندارند نداشته باشند ایمیلی در این مورد دریافت کنند چون یه نوع شاید تبلیغ حساب بشه .
اینم در نظر بگیرید که خیلی ها دوست دارن توی این کلاسها شرکت کنند ولی بدلیل اینکه نمیرسن به فروم سر بزنن کلاسها رو از دست میدن
فکر نمیکنم بحث تبلیغ بودن یا نبودنش زیاد مهم باشه، اگه قرار باشه تبلیغ حساب بشه همین تاپیک هم میتونه یک نوع تبلیغ حساب بشه
درکل مگه چندبار از این کلاسها برگزار میشه؟ مطمئن باشید خیلی ها مشتاق هستن توی این دوره شرکت کنند
آقا وحید آنلاین بذار ، من از همه دورترم ....
کلا فکر میکنم آنلاین بهترم جواب بده.این طور نیست؟
من پایه هستم. فقط یه سیلابس از مباحث دوره بگید. هزینه دوره به قیمت همکار باشه.
ممنون
من به شخصه آموزش آنلاین سرور های مجازی win va lin لازم دارم ....
اگه قیمت عادلانه باشه یا ......:d
حتما میخام ....
یه سمینار بزارید تو برج میلاد مثلا 3 تا 6 ساعت یا بیشتر پایتخت هم هست همه هم میان بعلاوه اینکه کار شیک تر رسمی تر و باکلاس تره
سلام .
والله ما که جزء صاحب نظران نیستیم ولی پیشنهاد میکنم :
1- کلاس ها همون زمانی که به صورت حضوری برگزار میشه ، آنلاینش هم برگزار بشه .
2 - کلاس ها در تهران یا اصفهان باشه که مرکز کشور هستند .
3- سطح مبتدی و متوسط و حرفه ای داشته باشه .
4 -کلاس ها به این صورت برگزار بشه که در ماه یک هفته به صورت یک روز در میون باشه ، تا دوستانی که در شهرستان هستند ماهی یک هفته بیان تهران بمونند ، اگر هفته ای یک جلسه در ماه باشه من و امثال من که در شهر های دیگه هستیم ماهی چهار بار بخواهیم بیاییم تهران و بریم هشت روز فقط در راه هستیم علاوه بر اون هزینه رفت آمد هم داره ، اینطوری آدم یک هفته خونه فامیلی یا دوست یا مسافر خونه ای می مونه و ...
اگه بتونید آنلاین برگزار کنید خیلی بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
یه سمینار بزارید تو برج میلاد مثلا 3 تا 6 ساعت یا بیشتر پایتخت هم هست همه هم میان بعلاوه اینکه کار شیک تر رسمی تر و باکلاس تره
مگه میخوایم بریم خاله بازی که دنبال شیک و رسمی و ... باشیم میخوایم یچیزی یاد بگیریم شما اصلا میدونی هزینه سمینار تو برج میلاد چقدره ؟:)) قلکامون رو بشکنیم بریم سمینار تو برج میلاد برگزار کنیم ؟:|
آقا آنلاین بهتره ما هم میتونیم شرکت کنیم البته هزینه هم پایین باشه خیلی بهتر میشه