پاسخ : قابل توجه هاستینگها - افزایش 30 درصدی نرخ
همه دوستان توجه کنن. من برنامه خاصی برای صنف دارم که میگم. کاملا عادلانه و بی طرف. یک برنامه هست که حاظرم خودم 1 ماه وقتم رو صرفش کنم بدون هیچ مزدی. همین که 2 نفر از آدم یاد کنن کافیه. اما این قضیه صنف میمونه برای بعد خدمت من که مرداد تموم میشه.
اما در مورد 30 درصد. من همین الان نرخام رو بردم بالا. هرکی میخواد نرخهاش رو ببره بالا همین الان اینکار رو بکنه. دیگه اگه 30 نفر بشیم اگه 10 نفر بشیم نکنید. میمونه یک چیز دیگه، و اونم اینه که توجه داشته باشید فقط الان افراد تازه کار دنبال هاست ارزون هستند. وقتی قیمت ها بالا بره مشتری به اینجور سایتهای ارزون فروش شک میکنه و طرفش نمیره. خود شما به شخصه اگه بدونید سرویستون قطعی داره، میرید سراغش؟ نه. پس در درجه اول کیفیت
نکته دوم اینه که با بالا بردن قیمت و کم شدن مشتری ، کیفیت بالا تر میره و این چیزیه که مشتری میخواد و هیچ وقت مشتری چیز ارزون و بی کیفیت رو به دوستاش تبلیغ نمیکنه.
و اینجو شما هم به پول میرسید هم درجه هاستینگتون رو بالا میبرید. یک مثال ساده در همین ضمینه هم بزنم.
کیا v-p_n میفروشن؟
2 تومن میدید دیگه؟
خوب حالا اون رو بکن 5 ، ببین چقدر از مشتریات کم میشن و کیفیت سرویست میره بالا. در مورد پولت هم ، تو داری از هر مشتری 5 تومن میگیری. یعنی پول 2 تا و نصفی مشتری. پس ضرر هم نمیکنی.
و اما چه سودی برای تو داره؟
حداقل سودش اینه که با افتخار میگی سرویس من کیفیتش بالاست. کسی نماد قر بزنه و بگه سرعت پایینه و اعصابت رو خوردکنه. همه میان و میگن کیفیت سرورت خوبه و فوقش بگن یکم گرون میدی و تو میگی پول کیفیت بالا رو داری میدی.
حالا بیای 1000 بدی همون *** رو. ببین سرورت دیگه نمیکشه. همه شاکی و هزارتا مشکل دیگه
من به شخصه این موضوع رو تجربه کردم.
هرکی نرخ رو کشید بالا زیر پستش بزنه "افزایش 30% نرخ" با رنگ قرمز
دروود
پس باید تخفیف هایی که به دوره های 1 ساله و یا 3 ماهه نیز بر می گردد همینجا به آگاهی رسانیده شوند.
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
znhost
همه دوستان توجه کنن. من برنامه خاصی برای صنف دارم که میگم. کاملا عادلانه و بی طرف. یک برنامه هست که حاظرم خودم 1 ماه وقتم رو صرفش کنم بدون هیچ مزدی. همین که 2 نفر از آدم یاد کنن کافیه. اما این قضیه صنف میمونه برای بعد خدمت من که مرداد تموم میشه.
اما در مورد 30 درصد. من همین الان نرخام رو بردم بالا. هرکی میخواد نرخهاش رو ببره بالا همین الان اینکار رو بکنه. دیگه اگه 30 نفر بشیم اگه 10 نفر بشیم نکنید. میمونه یک چیز دیگه، و اونم اینه که توجه داشته باشید فقط الان افراد تازه کار دنبال هاست ارزون هستند. وقتی قیمت ها بالا بره مشتری به اینجور سایتهای ارزون فروش شک میکنه و طرفش نمیره. خود شما به شخصه اگه بدونید سرویستون قطعی داره، میرید سراغش؟ نه. پس در درجه اول کیفیت
نکته دوم اینه که با بالا بردن قیمت و کم شدن مشتری ، کیفیت بالا تر میره و این چیزیه که مشتری میخواد و هیچ وقت مشتری چیز ارزون و بی کیفیت رو به دوستاش تبلیغ نمیکنه.
و اینجو شما هم به پول میرسید هم درجه هاستینگتون رو بالا میبرید. یک مثال ساده در همین ضمینه هم بزنم.
کیا v-p_n میفروشن؟
2 تومن میدید دیگه؟
خوب حالا اون رو بکن 5 ، ببین چقدر از مشتریات کم میشن و کیفیت سرویست میره بالا. در مورد پولت هم ، تو داری از هر مشتری 5 تومن میگیری. یعنی پول 2 تا و نصفی مشتری. پس ضرر هم نمیکنی.
و اما چه سودی برای تو داره؟
حداقل سودش اینه که با افتخار میگی سرویس من کیفیتش بالاست. کسی نماد قر بزنه و بگه سرعت پایینه و اعصابت رو خوردکنه. همه میان و میگن کیفیت سرورت خوبه و فوقش بگن یکم گرون میدی و تو میگی پول کیفیت بالا رو داری میدی.
حالا بیای 1000 بدی همون *** رو. ببین سرورت دیگه نمیکشه. همه شاکی و هزارتا مشکل دیگه
من به شخصه این موضوع رو تجربه کردم.
هرکی نرخ رو کشید بالا زیر پستش بزنه "افزایش 30% نرخ" با رنگ قرمز
دروود بر شما
دوست گرامی،مهر فرمایید آنچه را در اندیشه دارید بفرماید تا بهره ببریم.
ما هم هستیم.
همچنین در مورد فروش اینارنت بدون محدودیت با این بهایی که می بفرمایید،اساسا امکان پذیر نیست!!!با همین 2 یا 3 تومان هم می توان سرویس هایی با کیفیت داد!!نیازی به اینهمه گرانفروشی نیست!
اما در ورد میزبانی به راستی بهای کنونی پایین می باشد به نستب زحمت هایش..!
مگر سرور های چیز چه زحمتی دارند؟!3تا Gnerate می زنید،نام کاربری و گذر واژه امادا است.
نقل قول:
دروود بر شما
دوست گرامی،مهر فرمایید آنچه را در اندیشه دارید بفرماید تا بهره ببریم.
ما هم هستیم.
همچنین در مورد فروش اینارنت بدون محدودیت با این بهایی که می بفرمایید،اساسا امکان پذیر نیست!!!با همین 2 یا 3 تومان هم می توان سرویس هایی با کیفیت داد!!نیازی به اینهمه گرانفروشی نیست!
اما در ورد میزبانی به راستی بهای کنونی پایین می باشد به نستب زحمت هایش..!
مگر سرور های چیز چه زحمتی دارند؟!3تا Gnerate می زنید،نام کاربری و گذر واژه امادا است.
من 2 تا سرور دارم یکی با قیمت 2 تومن و دگری رو با 4500 میدم.مشتری های سرور دوم راضی هستن و حتی چنتاشون از شرکتهای تجاری هستن. در هردو سود یکی هست
در مورد صنفیه میترسم سوء استفاده بشه از پیشنهاد و بعضی از شرکتها و اشخاص سریعا اقدام کنن و به سایتی برای درآمد خودشون تبدیل کنن. اما در کل حق شما میدونم بگم.
فقط خواهش میکنم این سایت رو با هدف بهبود وضعیت فعلی ایجاد کنید اگر تمایل دارید. در غیر اینصورت به شخصه اجازه نمیدم و هر کار از دستم برای نابودیش بر بیاد میکنم.
لینک صنفیه: http://www.webhostingtalk.ir/f41/22497/
سلام
نمی خواهم تبلیغ کنم ولی اگه تعرفه های سایت من رو ببینید www.exactserver.com از روی سایت های خارجی قیمت گذاشتیم و سعی کردیم کمی رقابتی تر باشه و با بازار ایران هم زیاد گرون نیست. بعضی از وقت ها پیش میاد مشتری میاد میگه تعرفه شما بالاست می گم اگر بخواهید از جای دیگه برایتان می گیرم که طبق تعرفه خودتون باشه میگه باشه مثلا موردی داشتم که وی پی اس می خواست گفت وی پی اس های شما بالاست ما میدیم 40$ میگفت vpsland میده 18$ گفتم برای برای شما از vpsland میگیرم و به شما میدم 20$ خوبه گفت باشه و انجام شد دو روز نشد گفت این به دردم نمیخوره و باهاش مشکل دارم چون تا 14 روز مانی بک داشت پول رو پس گرفتم و بقیه هزینه رو ریخت به حساب و vps رو از ما گرفت الان 5 ماه روی سرور های ماست و تو اینترنت هم بعضی وقتها با هم صحبت می کنیم میگه کاملا راضی هستم و الان می فهمم تفاوت سرویس خوب و سرویس ارزون چیه. مورد های مشابه این زیاد داشتیم براشون از جای دیگه گرفتیم بعد خودشون گفتند از سرویس های خودتون بدید.
شما هم باشد مشتری رو طوری باهاش برخورد کنید که خودش مجاب به خرید با کیفیت بشه. در ثانی اگه سرویس ارزون پیدا نشه مثلا همه سرویس vps رو از 35-45 قیمت بدن دیگه مشتری قیمت 18 تومان پیدا نمی کنه که بخواد بحث کنه. این قضیه با اتحاد همه شرکتها و افرادی هست که تو این انجمن هستند و با تشکیل یه اتحادیه از اعضای این انجمن و درخواست های مکرر به دولت و مراجعه مربوطه برای حمایت می تواند تبدیل به اتحادیه رسمی و قانونی بشه و کسانی که این نرخ رو رعایت نمی کنن و تو اون بازه کار نمی کنن رو میتونه جلوی فعالیتشون رو بگیره.
ایده نسبتا خوبی است.
ولی از نظر بنده یا باید کلیه هاستینگ ها اجرا کنند و یا هیچ کس اجرا نکند !
در ضمن درصورت موافقت همه، این کار ها باید بعد از عید انجام شود.
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
در ضمن حتما نباید 30% باشد. می تواند بیشتر و می تواند کمتر باشد ! باید همگی تصمیم بگیریم.
دروود
با شما هم رای هستم و برای پس از نوروز مناسبتر می باشد چرا که همه در نوروز تخفیف می دهند حال بیاییم و بها را بالا ببریم؟:دی
من با اینکه بعداز عید این تغییر قیمت رو داشته باشیم موافقم ولی برنامه ریزی اون باید از الان صورت بگیره و تعرفه مشترک با یه بازه کم در بیاید و همه تو اون بازه شروع به فروش بکنن. و وقتی مشتری به شما گفت قیمت بالاست بگید می توانم از جای دیگه ای برای شما ارزان تهیه کنم تا خودتون تفاوتش رو متوجه بشید. طوری عمل کنید که مشتری خودش به این نتیجه برسه که اون ارزونه بدردش نمی خوره و به شما میگه این اینطوری میگید من روز اول گفتم حال اگه خواستید بیایید از سرویس های ما بگیرید. با جان و دل میخره. من این سیاست رو بکار بردم و خوب هم جواب داده. یکی از سیساست های کاریمون هم اینه که هر کسی سرویس از هرکجا بخواد براش با قیمت منتاسب دلاری خرید می کنیم و بهش تحویل میدیم و بهش هم میگیم این سرویس رو اگه خواستی ما هم داریم. سرویس رو می گیره و اگه خوب بود ما هم با اون شرکت کار می کنیم اگه خوب نبود میاد میگه راضی نیستم اذیتم میکنه میگم خودت انتخاب کردی و هیچ مسئولیتی هم متوجه ما یا شما که تو این طرح شرکت کردید نخواهد بود. بعد خودش میگه سرویس های شما چطوره بعد به راحتی می توانید سرویس رو بهش عرضه کنید ولی باید واقعا کیفیت و پشتیبانی خیلی خوبی بهش ارائه بدید.
پایداری یک شرکت هاستینگ روی رضایت مشتری هاش هست و هر مشتری راضی هزاران مشتری دیگر رو به همراه میاره ولی یه مشتری ناراضی دودمان شما رو به باد میده من چند بار تو این انجمن دیدم که نوشته شده فلان شرکت پول من رو خورد راضی نبودم پشتیبانی نداشتند یا روز اول خوب بود ولی بعد از یه مدت مشکل داشت اذیتم کرد. نباید اینطوری باشه.
من یه استاد داشتم میگفت مشتری ارباب تو هست شاه و سرور تو هست همانطوری که برای بالاترین مقام کشورت احترام میگذاری همانطور که برای یه سرور و بزرگتر از خودت احترام می گذاری باید برای مشتری هم احترام بگذاری. مشتری همه چیز شماست، سرمایه و هستی شماست. فرض کنید اگر هر مشتری رو از دست بدید یک میلیون دلار از دست می دهید اون موقع برای حفظ سرمایه خود و حفظ مشتری چه می کنید؟
نقل قول:
من یه استاد داشتم میگفت مشتری ارباب تو هست شاه و سرور تو هست همانطوری که برای بالاترین مقام کشورت احترام میگذاری همانطور که برای یه سرور و بزرگتر از خودت احترام می گذاری باید برای مشتری هم احترام بگذاری. مشتری همه چیز شماست، سرمایه و هستی شماست. فرض کنید اگر هر مشتری رو از دست بدید یک میلیون دلار از دست می دهید اون موقع برای حفظ سرمایه خود و حفظ مشتری چه می کنید؟
دروود
بیایید پس از همین نخست آغاز به بها گزاری نماییم،راستی این تیکه که درشت تر شده است را خوب آمدی!!هرچند من به این آدم هم هیچ احترامی نمی گزارم اما مشتریم برایم دارای احترام می باشد.