پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام،
من سرور رو برای کار خیلی سبکی می خوام، فقط یه نرم افزار که نیاز به رم و CPU خیلی کمی داره می خوام روی سرور ران باشه این نرم افزار رایگان و کپی رایت نداره و نمودار قیمت برخی کالا ها رو نشون میده. آپ تایم برای من خیلی مهمه سرور های شما در هفته و ماه چند بار ریست میشن؟
همچنین برای این آفر هم تخفیف دائمی هست؟
پلان اقتصادی روی یک سرور دیگر :
رم 1گیگ
سی پی یو 2 هسته (استفاده منصفانه)
هارد 20 گیگ
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای پنل ریبوت تحت وب در ناحیه کاربری
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 35 هزار تومان | کد تخفیفYY10JEN9YS
پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid69
سلام،
من سرور رو برای کار خیلی سبکی می خوام، فقط یه نرم افزار که نیاز به رم و CPU خیلی کمی داره می خوام روی سرور ران باشه این نرم افزار رایگان و کپی رایت نداره و نمودار قیمت برخی کالا ها رو نشون میده. آپ تایم برای من خیلی مهمه سرور های شما در هفته و ماه چند بار ریست میشن؟
همچنین برای این آفر هم تخفیف دائمی هست؟
پلان اقتصادی روی یک سرور دیگر :
رم 1گیگ
سی پی یو 2 هسته (استفاده منصفانه)
هارد 20 گیگ
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای پنل ریبوت تحت وب در ناحیه کاربری
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 35 هزار تومان | کد تخفیفYY10JEN9YS
درود
پلان مدنظر شما در یکسال گذشته دارای اپتایم 100% بوده است و جز پلان های پرفروش ماست و کیفیت خوبی دارد.
با سلام
دیشب تیکت دادم منتظر جواب هستم
لطفا سریع تر جواب بدید
با تشکر فراوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zimaserver
با سلام
دیشب تیکت دادم منتظر جواب هستم
لطفا سریع تر جواب بدید
با تشکر فراوان
درود
تیکت پاسخ نداده ای نداریم جناب...
یک عدد سرور تهیه شد از ایشون سریع تحویل دادن
ازشون سرویس گرفتم خیلی خوبه
اگه امکان تغییر سیستم رو داشتیم عالی میشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadco
ازشون سرویس گرفتم خیلی خوبه
اگه امکان تغییر سیستم رو داشتیم عالی میشد
درود
خوشحالم راضی هستید.
ما در ابتدا میخواستیم از kvm استفاده کنیم اما متاسفانه این مجازی ساز در تست های ما خوب کار نکرد و توان مدیریت تعداد زیادی وی ام رو نداشت و درایوهای nvme از دسترس خارج میشد و به ناچار از esxi استفاده کردیم.
با سلام
ما ازا این دوستمون سرور گرفتیم و سرور خوبی هم بود
اما متاسفانه یک هفته بعد از تحویل سرور را قطع کردند و گفتند ترافیک زیاد مصرف کردید و حداکثر 500 گیگ ترافیک باید مصرف بشه !
در صورتی که در آفرشون و هم در سایت فرموند که "پهنای باند نامحدود"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrzad_1
با سلام
ما ازا این دوستمون سرور گرفتیم و سرور خوبی هم بود
اما متاسفانه یک هفته بعد از تحویل سرور را قطع کردند و گفتند ترافیک زیاد مصرف کردید و حداکثر 500 گیگ ترافیک باید مصرف بشه !
در صورتی که در آفرشون و هم در سایت فرموند که "پهنای باند نامحدود"
درود
متاسفانه مصرف پهنای باند شما خیلی بالا بود و در مجموع 2 تا سرویس هر روز بیش از 2 ترابایت مصرف داشتید!! در ماه میشه 60 ترابایت ، سرویس ها تحت قوانین fair usage یعنی استفاده منصفانه ارائه میشود که شما رعایت نکردید و از ادامه همکاری با شما معذوریم.
ما روی تمام سرویس هایی که ارایه میدیم هیچ لیمیتی قرار نمیدیم حتی پردازنده که نوشتیم 4 هسته بیش از 10گیگاهرتز قدرت پردازش دارد و اگر کاربر برای ساعاتی هم نیاز به پردازش بالا داشته باشه لیمیت نمیکنیم ولی اینطور نیست که کاربر بصورت 24 ساعته از منابع بصورت فول یوزیج استفاده کند...
ماه قبل میخواستم سرویس میکروتیک شما رو به همین خاطر مسدود کنم به احترام اینکه همکار بودید چشم پوشی کردم و به شما هم چیزی نگفتم تا بلکه خودتون رعایت کنید ، جناب با کلی چک و چونه که زدید ما به شما یک میکروتیک با قیمت همکاری 30 هزار تومان دادیم تا کارتون راه بیفته شما در طول یکماه 25 ترابایت مصرف پهنای باند داشتید و بنده به شما گفتم بیشتر از 500 گیگابایت نمیتونید برای این سرویس استفاده کنید چون هیچ سودی برای ما نداره و از 30تومن 1 دلار یعنی 16 هزار تومان هزینه ای پی هست!
دیگه قضاوت باشه با کاربرانی که این مطلب رو میخونن.
نزدیک به هشت ساله که از ایشون سرور دارم. بسیار مسئولیت پذیر هستن.