پاسخ : مشکل در سرویس های طلاهاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enable
خدا کنه این شوآف خوده طلا نباشه.
من که یک ماه از طلا هاست سرویس داشتم. شدیدا ناراضی بودم. اون بی وجدانی که پیشنهاد داد برم روی طلا هاست برای اینکه یه درصدی کمیسیون بگیره خدا ازش نگذره.
هیچ شرکتی نمیاد اعتبار خودشو خراب کنه - من 5 ساله روی طلاهاستم تا حالا مشکل اینجوری نداشته الانم تصاویر 5 ماهم حداقل هزار تا حذف شده ولی خب چی میشه کرد بازم گفتن سعی میکنیم بکاپ جدیدتر رو بازیابی کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delshad
هیچ شرکتی نمیاد اعتبار خودشو خراب کنه - من 5 ساله روی طلاهاستم تا حالا مشکل اینجوری نداشته الانم تصاویر 5 ماهم حداقل هزار تا حذف شده ولی خب چی میشه کرد بازم گفتن سعی میکنیم بکاپ جدیدتر رو بازیابی کنیم
من که امیدوارم مشکل همتون حل بشه. خودمم مثله شما صاحب سایتم میدونم از دست دادن زحمت چند ساله که هر روز بابتش تلاش کردین چه فاجعه ایه. ولی طلا هاست و 320 - ساعتی 1 تومن؟ خدا زیاد کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enable
خدا کنه این شوآف خوده طلا نباشه.
من که یک ماه از طلا هاست سرویس داشتم. شدیدا ناراضی بودم. اون بی وجدانی که پیشنهاد داد برم روی طلا هاست برای اینکه یه درصدی کمیسیون بگیره خدا ازش نگذره.
لینک هارو زمانی که پایین بودن توی انجمن فرستادم
دوستان دیگر هم همین کارو کردند
اگر از اول در جریان می بودید متوجه می شدید
همچنین اگر شو آف هم باشه مشتریان واقعی ای که دیتاشونو از دست دادن در هر صورت از شرکت خواهند رفت و همچنین کدوم شرکتی از یه تاپیک بر خلاف خودش دوست داره مشتری جذب کنه که شو آف بشه
ولی قلبا میگم دمشون گرم
با اینکه اصلا مسئولیتش باهاشون نبود و وظیفه خود من شخصا بود که سرویسام رو بک آپ میگیرفتم، به غیر از 2 3 تا سرویس همشون برگشتن و واقعا خدا قوت
منم ۳ تا سایتم رو این هاستینگ لود نمی شن متاسفانه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
1-مشتریان ما با ما قرارداد کتبی دارند
2-وقتی قوانین اصنافی و قوانین کشوری وجود داره قوانین داخلی یک برند به هیچ وجه قابل پذیرش نیست برای قانون مگر بصورت توافقنامه کتبی
لینکی چیزی از این قوانین صنفی دارید ؟
صرفا نظر میدم
شاید هاستیگ ها بگن ما خیلی تلاش میکنم مشکل حل بشه ولی همیشه ضرر را کاربر ها میکنن
چون هاستینگ یه کلمه معذرت خواهی میکنه ولی اون که نابود میشه کاربره
و نمی دونم چطور چنین باگی در رفته و در این سطح نفوذ کرده طرف
از طلا هاست خرید نداشتم و یک بار از جایی غیر هاست دی ال خرید داشتم که کلن پشیمونم کرده از اعتماد:-o
و نکته:هر وب مستر حرفه ای خودش باید بک اپ داشته باشه حتی اگر روی بهترین شرکت ها میزبانی بشه
بک اپ روزی نتونستید هفتگی بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faradad
پول دارین خودتون سرور بخرین یا برین هاست دی ال
ندارین همینه که هست طلاهاست یا نفت هاست و.....دیگه اندازه ای که میدین راضیم باشین الا قیمتارو نگاه میکردم منصفانه بود در ضمن بک گرفتن هم تو همه جا به عهده خوده طرفه حالا شرکته میگه ولی بک به عهده خوده مشتریه نگیره و...دیگه خودش مقصره هاست بک واس این روزاس یا نمیخوایین هزینه کنید باز گوگل درایو!
مرز های منطق رو جا به جا کردی
تبریک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faradad
پول دارین خودتون سرور بخرین یا برین هاست دی ال
ندارین همینه که هست طلاهاست یا نفت هاست و.....دیگه اندازه ای که میدین راضیم باشین الا قیمتارو نگاه میکردم منصفانه بود در ضمن بک گرفتن هم تو همه جا به عهده خوده طرفه حالا شرکته میگه ولی بک به عهده خوده مشتریه نگیره و...دیگه خودش مقصره هاست بک واس این روزاس یا نمیخوایین هزینه کنید باز گوگل درایو!
در هاست همه چی گردنه هاستینگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
دوستان نگران نباشید مشکل سایت های وردپرسی در حال برطرف شدن است. میتونیم با تقریب ۹۹٪ بگیم فایل های شما همه بر میگردند. (دیتابیس ها مشکلی ندارند). با توجه به حجم بالای اطلاعات و تعداد زیاد تیکت ها لطفا صبور باشید.
این شخص (آقای س.ی) از دیروز شناسایی شده و تمامی مدارک و مستندات برای پیگیری قضایی آماده شده است. ایشان به واسطه یک باگ وارد سیستم شدند و متاسفانه تونستند به چندتا از سرورها دسترسی پیدا کنند. برای حل مشکل در ابتدا درخواست بیتکوین معادل ۳۲۰ میلیون تومان کرده بودند سپس درخواست ۱۷۰ میلیون تومان کردند. در کل هدفشون اخاذی بود و هیچ کمکی از دستشون ساخته نیست چون ما بررسی کردیم (طبق گراف های پهنای باند سرور) بکاپها را منتقل نکرده اند. در این پست هم منظورشون از همکاری دادن پول زور هست.
درسته که ایشون از شما تقاضای پول کرده اما شما نباید ازیشون شکایت کنین. قضیه از این قراره که دست کم الآن شما متوجه این آسیبپذیری روی سرورتون شدین و اونرو برطرفش کردین. اگر این شخص نبود، آیا الآن دیگه میدونستین که این باگ رو دارین و برطرفش کرده بودین؟ اما الآن برطرف شدش.
این خیلی ساده لوحی هستش که بگین ما حیثیتمون رفته کلی یوزر سایتشون از کسب و کار افتاده و فلان اینا اما به این نکته توجه نداشته باشین که اگه این اتفاق نمیفتاد، توسط یک شخص دیگه میتونست دونه دونه از اطلاعات تک تک مشتریان شما سو استفاده کنه و بره سراغ تک تک مشتریانتون ونه اخاذی بلکه کسب و کارشون رو تخته کنه.
بنظر بنده این یه موقعیت هستش که شما خبرسازی کنین و برعکس این اتفاقات، کاری کنین که ورد زبون ها بشین. مثلا همه سایت های خبرگذاری بنویسن که طلاهاست به کسی که باعث این فاجعه شد، بابت اینکه تونست آسیبپذیری های سایتش رو به طلاهاست معرفی کنه ایکس مقدار پول داد و اونرو استخدام کرد تا باگ های دیگه رو هم رفع کنه و همینطور استقبال میکنه هرکسی که باعث بالارفتن امنیت سایت و سرورهاش بشه. این خبر میتونه انقدر بزرگ باشه که خیلی انگشت های خبرگذاری ها به سمت شما بچرخه و حتی بزرگترین ایده ی تبلیغاتی هم محسوب بشه.