پاسخ : ---> سرور محازی آلمان و فنلاند ( nvme , ssd , sata ) چندین سال سابقه درخشان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahmaan24
معذرت میخوام برای خرید سرور نوشته هاست رو وارد کنید بنده هاست ندارم و سرور رو برای دانلود و آپلود میخوام چکار کنم؟
همکار عزیز در قسمت هاست 1 بزنید ns1 و در دومی هم ns2
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتین در تلگرام در خدمتم
پاسخ : ---> سرور محازی آلمان و فنلاند ( nvme , ssd , sata ) چندین سال سابقه درخشان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahmaan24
معذرت میخوام برای خرید سرور نوشته هاست رو وارد کنید بنده هاست ندارم و سرور رو برای دانلود و آپلود میخوام چکار کنم؟
سلام و احترام
میتونید در این بخش domain.com را وارد فرمایید .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hasanvps
همکار عزیز در قسمت هاست 1 بزنید ns1 و در دومی هم ns2
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتین در تلگرام در خدمتم
لطفا اسپم ارسال نکنید .
برای فروش سرویس بایستی تاپیک فروش ایجاد کنید .
موفق باشید
آقای شاهرخی عزیز این رسم مشتری مداری نیست که تاپیک بزنید تخفیف 20درصدی دائمی سرور مجازی مشتری جذب کنید، کمتر از یک ماه بعد قیمت تمدیدش به جای 20درصد تخفیف بیشتر از 100درصد افزایش پیدا کنه!
حداقل برای کسانی که خرید کردن قیمت رو افزایش نمیدادین.
سرور خریدیم 94ت با 20درصد تخفیف دائمی، ماه دوم باید 198ت پرداخت کنیم! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
آقای شاهرخی عزیز این رسم مشتری مداری نیست که تاپیک بزنید تخفیف 20درصدی دائمی سرور مجازی مشتری جذب کنید، کمتر از یک ماه بعد قیمت تمدیدش به جای 20درصد تخفیف بیشتر از 100درصد افزایش پیدا کنه!
حداقل برای کسانی که خرید کردن قیمت رو افزایش نمیدادین.
سرور خریدیم 94ت با 20درصد تخفیف دائمی، ماه دوم باید 198ت پرداخت کنیم! :)
سلام و احترام
افزایش قیمتی در سرور هایی که در این تاپیک معرفی شده اند انجام نشده است . در صورتی که افزایش هم باشد در حد چند هزار تومان و مربوط به تغییرات قیمت ارز بوده است .
سرور های هلند نیز تغییرات فیمت زیادی نداشته اند . در صورتی که فاکتور سرویس شما تغییر زیادی داشته مشخصا اشتباهی صورت گرفته است . میتوانید مشکل خود را از طریق تیکت پیگیری فرمایید .
موفق باشید
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dc.saeed
سلام و احترام
افزایش قیمتی در سرور هایی که در این تاپیک معرفی شده اند انجام نشده است . در صورتی که افزایش هم باشد در حد چند هزار تومان و مربوط به تغییرات قیمت ارز بوده است .
سرور های هلند نیز تغییرات فیمت زیادی نداشته اند . در صورتی که فاکتور سرویس شما تغییر زیادی داشته مشخصا اشتباهی صورت گرفته است . میتوانید مشکل خود را از طریق تیکت پیگیری فرمایید .
موفق باشید
فایل پیوست 39754
من بعد از این تیکت رفتم قیمت سرور رو دیدم شده بود حدود 198ت!
حالا میشه بفرمایید هزینه تمدید سرور من که با 20 درصد تخفیف دائمی 94ت خریده بودم برای ماه دوم چقدره؟ و تو این یکماه چقدر افزایش قیمت ارز داشتیم؟ (اصلا داشتیم؟!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
فایل پیوست 39754
من بعد از این تیکت رفتم قیمت سرور رو دیدم شده بود حدود 198ت!
حالا میشه بفرمایید هزینه تمدید سرور من که با 20 درصد تخفیف دائمی 94ت خریده بودم برای ماه دوم چقدره؟ و تو این یکماه چقدر افزایش قیمت ارز داشتیم؟ (اصلا داشتیم؟!)
طبق اطلاعیه ای که در 2019/10/11 11:42 به اطلاع کاربران رسیده است ، علت تغییر قیمت توضیح داده شده است : https://pouyanit.com/my/announcements.php?id=2
طبق این تغییرات قیمت پلان های هلند به این صورت تغییر یافته (بدون محاسبه تخفیف) :
پلان رم 2 از قیمت 88,000 تومان به 71,000 تومان
پلان رم 4 از قیمت 100,000 تومان به 103,000 تومان
پلان رم 6 از قیمت 118,000 تومان به قیمت 153,000 تومان
و پلان رم از قیمت 141,000 تومان به قیمت 200,000 تومان رسیده است .
ضمنا همانطور که در تیکت خدمتتان عرض شد ، برای سرویس شما تخفیف 35 درصدی اعمال کرده ایم همینطور راه حل دیگری برای رفع این اثرات تغییر قیمت در تیکت گفته شده است .
تغییرات قیمت ارز را میتوانید از این سایت مشاهده فرمایید : https://www.bonbast.com/graph/eur
سیستم قیمت گذاری پویان آی تی با توجه به قیمت ارز گزارش شده در این سایت آپدیت میشود .
باز هم خدمتتان عرض میکنم قیمت سرویس های nvme ، sata و ssd آلمان و فنلاند چندین سال است که تغییری نداشته است (مگر در موارد تغییر قیمت ارز که به صورت اتوماتیک آپدیت میشود ) . این تغییرات قیمت فقط بر روی سرویس های kvm پویان آی تی انجام شده است .
1 فایل پیوست
سلام، دقیقا سه روز از تیکت ما میگذره...
گفتم شاید پستهای انجمن رو چک کنید اگر به سایت خودتون سر نمیزنید...
فایل پیوست 40873
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web.Manager
دوستان به هیچ عنوان پرداختی به این سایت انجام ندین که وجود خارجی ندارن!!
من برا تست ی دونه خریدم ولی نه سرویسی هست و نه پاسخگوئی حتی با تلفن
قبلا خوب بودن، حداقل تو پاسخدهی تیکتها.
اما تیکتی که من تو عید فرستادم بدون جواب بسته شد انگار سایت رو به امان خدا گذاشتن رفتن تعطیلات.
قصد تخریب ندارم اما یک بار ازشون سرویس داشتم سرور قطع وصلی داشت پشتیبانی ضعیفی داشتن متاسافنه منم دیگه ماه بعد تمدید نکردم ...