پاسخ : بی مسئولیتی شرکت وب داده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
دقیقا، ما ایرانیا اخلاقمون اینه اگه 10 سال از یکی سرویس با کیفیت خوب بگیریم ، فقط کافیه 1 ماه دچار اختلال بشن تمام اون 10 سال رو نادیده میگیریم و شروع میکنیم به تخریب کردنش.
بحث ما همین اواخر هستش نه سال های گذشته!!!
هیچ تخریبی هم در کار نیست هرکس هرچی دیده داره میگه
وقتی هاستینگی نمیتونه کار کنه یا باید خودش رو اصلاح کنه و یا اینکه جمع کنه
در بحث هاستینگ حتی 10 دقیقه داون تایم هم قابل قبول نیست چه برسه به اینکه سرور ساعت ها داون بشه بعد پشتیبان بیاد بگه مشکلی نبوده و یا اینکه مشکل حل شده بدون هیچ عذرخواهی!
تنها بحث وبداده نیست یه سری هاستینگ هستند که مشتریان رو به سخره گرفتن و با انواع و اقسام شعارها و ادعاهای آبکی دارن بیزینس میکنن!
سایت وبداده رو که باز کنید وسط صفحه نوشته با ما تماس بگیرید همیشه آنلاین هستیم!!!!!!!!!!
خب برادر تو که نمیتونی سر حرفت وایسی چرا الکی شعار میدی! بنویس که پشتیبانی ما در اوقات اداری هستش یا چنین چیزی!
اونوقت مشتری گول این شعار رو نمیخوره دیگه
کلی از این شعارهای آبکی تو سایت بسیاری هاستینگ ها هست که فقط تعداد انگشت شماری به شعارها عمل میکنن!
باید چنین تاپیک هایی زده بشه تا مدیران برخی از هاستینگ ها حساب کار دستشون بیاد
شیرین کاری های دوستانی امثال شما هم کی تموم میشه نمیدونم که تو همه تاپیک ها میان و نظرات فیلسوفانه میدن!
هر شرکتی قوانین sla داره اگر خلاف اون بشه باید خسارت بدند این وسط از اتفاقاتی خارج از اختیاراتشون اتفاق افتد مثل موارد فورس ماژور استثنا میشود
سلام .
بنده از تمامی دوستانی که در این تایپیک شرکت کردند؛ سپاس گزارم .
مشکلاتی در طی روز های گذشته، داشته ایم که پیگیر رفع شدنشان طی روز های آتی خواهیم بود .
قطعا سرویس دهی و ادامه دادن در شرایط کنونی به هیچ وجه ساده و راحت نخواهد بود و مسیر سختی را شرکت های هاستینگ خواهند داشت .
مجبور هستیم با تغییر لوکیشن سرویس ها به کشور هایی با هزینه های کمتر ؛ شرایط مناسب تری را برای ادامه سرویس دهی فراهم سازیم .
در رابطه با پشتیبانی نیز مدتی با گذشت و عبور از وضعیت کنونی که جامعه هاستینگ درگیر آن هست؛ حتما چاره و راهی خواهیم داشت که این مشکلات را بسیار کمتر کند .
در نهایت از تمام کاربرانی که در این تاپیک شرکت کردند ؛ سپاس گزاریم .
خب به نظرت چه جوری میشه اونارو به خسارت دادن مجبور کرد...من 3 روز پیش تمدید کردم اونم با افزایش قیمت 62 هزار تومنی که بابت نرخ ارز اعمال کردن 2 روزش که داون بوده الان میخام به محض اینکه از دوران غیبت دران درخواست بازگشت وجه کنم چون واقعا راه نداره با اینا کار کرد...من 2 ماه پیش اول ازشون هاست هلند گرفتم 24 ساعت گذشت هنوزش بهم هاستو تحویل ندادن روز بعدش درخواست بازگشت وجه کردم هاستو کنسل کردم پولمم گرفتم...اشتباهم این بود همون روز سرور ازشون گرفتم و تو 2ماه گذشته از بی پشتیبانی و مشکلات پی در پی دیگه به ستوه اومدم همین الانشم از کلافگی دارم حرص میخورم و افسوس میخورم که چرا االان کل مجموعه وب داده جلو چشمام نیستن..دیگه در این حد از دست اینا کلافه شدم من که همیشه وقت ندارم بشینم دنبال یه سایت هاستینگ برم سرور بگیرم دوباره همه چیو از نو سوار کنم همون اندازه هم دیگه حوصله ندارم هی تیکت بی ثمر بدم...الان دقیقا کجان یعنی یه شرکت هاستینگ میشه دو روز کامل یعنی 5 شنبه و جمعه سری به وبسایت و محصولات ارائه شدش نزنه...والا من ندیدم...یعنی واقعا خبر ندارن کاربراشون هی تیکت میدن یا مثلا اینچا اومدن واقعیت مشکلاتشونو بازگو کنن...اگه 2 روز کامل بیخیال کارو بارشون شدن خوب بدا به حال مدیر و کارمندای همچین مجموعه ای....بازم خداروشکر این شکل ادما قدرت بیشتری نداشتن وگه نه ما الان دلار بالای 100 هزار تومنو باید تجربه میکردیم..
راستی کسی شماره موبایل ازشون نداره ///
من اینجا تازه اکانت درست کردم نمیتونم پیام بدم
@mhiizadi
لطفا پول تمدید بنده رو پس بدید من نمیخام از شما سرور داشته باشم....و بهیچ وجه هم نمیتونم صبر کنم...همین دو روز کلی بهم ضرر زدید....بعدش میگی طی روزهای اینده؟ والا خجالتم خوب چیزیه...2 روز درامد ازم گرفتین چند برابره هزینه سرویس بعد میگید چند روز اینده؟ من یکی که صبر نمیتونم بکنم راضیم نیستم پولم پیش شما نگهداری بشه....چون همین 2 یا 3 روز پیش تمدید کردم از دیروزم درخواستب بازگشت وجه داشتم اگه حداقل یه لحظه تیکتارو میخوندید...سروراتون خرابه تیکت که سالمه چرا نمیخونید...اوج بی احترامیه پول مردم رو بدون سرویس گروگان گرفتید حتی تیکتاشونم نمیخونید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
حالا چرا با مولتی میای
من اینجا اکانت نداشتم از صدقه سر وب داده چون غیبشون زده دنبال جایی بودم که حرفمو بهشون بزنم اینجا اکانت درست کردم...اخه اصلا نیازی به داشتن اکانت وب هاستینگ تالک نداشتم نمیدونستمم همچین جایی هست....