پاسخ : زرین پال داوون شده ؟؟؟
به نظر من هکر خیلی مبتدیانه و آماتور عمل کرده. حتی اگر مشکل از روتر باشه میتونست به سادگی یک صفحه فیشینگ آماده کنه و کاربرها رو به اون صفحه هدایت کنه. تو یکی-دو ساعت به سادگی میتونست درصد زیادی از کاربرها رو گول بزنه و اطلاعات چند هزار کارت رو بدست بیاره.
به هر حال اینکه روتر میکروتیک هک شده عذر بدتر از گناه هست. میتونست فاجعه به بار بیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
به نظر من هکر خیلی مبتدیانه و آماتور عمل کرده. حتی اگر مشکل از روتر باشه میتونست به سادگی یک صفحه فیشینگ آماده کنه و کاربرها رو به اون صفحه هدایت کنه. تو یکی-دو ساعت به سادگی میتونست درصد زیادی از کاربرها رو گول بزنه و اطلاعات چند هزار کارت رو بدست بیاره.
به هر حال اینکه روتر میکروتیک هک شده عذر بدتر از گناه هست. میتونست فاجعه به بار بیاد.
شاید بهتره به جای کلمه آماتور از کلمه انسانیت استفاده کنید و اینکه هکر قصد ایجاد مشکل برای کاربران رو نداشته!
شاید هکر ضربه ای ای سمت زرین پال خورده که باعث شده به فکر انتقام ازش باشه و اینطوری سایتش رو بخوابونه و خبرش کل فضای مجازی رو در بر بگیره
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
شاید بهتره به جای کلمه آماتور از کلمه انسانیت استفاده کنید و اینکه هکر قصد ایجاد مشکل برای کاربران رو نداشته!
شاید هکر ضربه ای ای سمت زرین پال خورده که باعث شده به فکر انتقام ازش باشه و اینطوری سایتش رو بخوابونه و خبرش کل فضای مجازی رو در بر بگیره
موفق باشید
قطعا کسی که دیفیس میکنه خیلی تو فکر انسانیت و اینها نیست. بسته به میزان سواد و تجربه قصد تخریب داره، که تو این مورد به وضوح ایشون خیلی تجربه نداشتن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
اصلا درک نمیکنم طرز فکرت رو!
شما میگی حالا ک دسترسی داشته چرا دز دی نکرده ؟ پس آماتور بوده :))
جالب بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad031
اصلا درک نمیکنم طرز فکرت رو!
شما میگی حالا ک دسترسی داشته چرا دز دی نکرده ؟ پس آماتور بوده :))
جالب بود
چیزی که من میگم اینه که کسی که این سرور/روتر رو هک کرده آدم آماتوری بوده وگرنه چنین کاری نمیکرده. دیفیسمنت مال دهه قبل بود دیگه الان هیچ هکری دیفیس نمیکنه.
به زبان سادهتر میگم انشاءالله متوجه بشید:
عمدتا دو نوع هکر داریم:
۱- کلاه سفید (به زبان ساده: آدم خوب!)
۲- کلاه سیاه (به زبان ساده: آدم بد!)
دسته اول برای بررسی امنیت سیستم سعی میکنند یک راه نفوذ پیدا کنند و در صورت توفیق به مدیر سایت از طرق مختلف (مثل آپلود کردن یک فایل ایندکس نشده در سرور و ... ) اطلاع میدن مشکل امنیتی رو.
دسته دوم برای آسیب زدن و اذیت کردن دیگران کار میکنند. حالا به دلیل مشکلات شخصیتی یا هر دلیل دیگهای. چند دسته از این هکرها داریم که معمولا آماتورهاشون به دیفیس کردن بسنده میکنن و حرفهای تر ها آسیبهای جدیتر میزنن. مثال سادهتر هم بخوام بگم این میشه که کسی که آفتابه سرقت میکنه یک سارق آماتور و کسی که گاوصندوق بانک رو باز میکنه یک سارق حرفهای هست.
بحث من در مورد تایید این آدم نبوده، من فقط گفتم تو فیلدی که فعالیت میکنه بنا به شواهد یک آدم حرفهای نیست!
اینکه نتونید درک کنید دور از تصور هم نیست زیاد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
چیزی که من میگم اینه که کسی که این سرور/روتر رو هک کرده آدم آماتوری بوده وگرنه چنین کاری نمیکرده. دیفیسمنت مال دهه قبل بود دیگه الان هیچ هکری دیفیس نمیکنه.
به زبان سادهتر میگم انشاءالله متوجه بشید:
عمدتا دو نوع هکر داریم:
۱- کلاه سفید (به زبان ساده: آدم خوب!)
۲- کلاه سیاه (به زبان ساده: آدم بد!)
دسته اول برای بررسی امنیت سیستم سعی میکنند یک راه نفوذ پیدا کنند و در صورت توفیق به مدیر سایت از طرق مختلف (مثل آپلود کردن یک فایل ایندکس نشده در سرور و ... ) اطلاع میدن مشکل امنیتی رو.
دسته دوم برای آسیب زدن و اذیت کردن دیگران کار میکنند. حالا به دلیل مشکلات شخصیتی یا هر دلیل دیگهای. چند دسته از این هکرها داریم که معمولا آماتورهاشون به دیفیس کردن بسنده میکنن و حرفهای تر ها آسیبهای جدیتر میزنن. مثال سادهتر هم بخوام بگم این میشه که کسی که آفتابه سرقت میکنه یک سارق آماتور و کسی که گاوصندوق بانک رو باز میکنه یک سارق حرفهای هست.
بحث من در مورد تایید این آدم نبوده، من فقط گفتم تو فیلدی که فعالیت میکنه بنا به شواهد یک آدم حرفهای نیست!
اینکه نتونید درک کنید دور از تصور هم نیست زیاد!
سعی نکنید داستان رو پیچیده کنید
شما یک دشمنی یک طرفه ببین ک میخواسته برند رو خراب کنه ک به همین هدف هم رسید
از کجا معلوم این آقا چند ساعت یا حتی چند روز در حال فیشینگ بوده و شاید تونسته دیتایی هم جمع بکنه.. نه ما میدونیم نه شما. حالا استدلال شما هم در نوع خودش جالب بود و تا اطلاعی ندارید زود به آدم ها برچسب نزنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad031
سعی نکنید داستان رو پیچیده کنید
شما یک دشمنی یک طرفه ببین ک میخواسته برند رو خراب کنه ک به همین هدف هم رسید
از کجا معلوم این آقا چند ساعت یا حتی چند روز در حال فیشینگ بوده و شاید تونسته دیتایی هم جمع بکنه.. نه ما میدونیم نه شما. حالا استدلال شما هم در نوع خودش جالب بود و تا اطلاعی ندارید زود به آدم ها برچسب نزنید
خب آدم عقل داره دیگه. شواهد رو مشاهده میکنه و نتیجه میگیره.
اگر این هکر اقدام به فیشینگ کرده بود طی چند دقیقه زرینپال به دلیل گزارشهای پرداخت ناموفق متوجه میشد و از ادامه فعالیت هکر جلوگیری میکرد. قطعا نمیشه چند روز یا چند ساعت چنین سایتی پرداختهای ناموفق داشته باشه و متوجه نشن! یا مثلا متوجه بشن و اجازه بدن آقا/خانم هکر با موفقیت و خیال راحت صفحه دیفیسمنت رو به نمایش بذاره!
پس نتیجه این که چنین اتفاقی نیوفتاده و هکر نهایتا یک کپی از دیتابیس در اختیار داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza98
فقط بحث شماره تماس نیست ، اسکن مدارک هم هست که با اون اسکن میتونن تو هر سایتی ثبت نام کنن و هرکاری میخوان انجام بدن.
دوستان بهتره از الان گزارش بدیم به پلیس فتا که از هرگونه دردسر پیشگیری کنیم.
این موضوع خیلی مهمه
اگه اطلاعات ما دست دیگران بیفته سو استفاده میکنند
الان باید چیکار کنیم؟ از کجا پیگیری کنیم؟
اینم بود امنیت کشوری که اینقدر ادعای امنیت داشت؟؟؟ @-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
این موضوع خیلی مهمه
اگه اطلاعات ما دست دیگران بیفته سو استفاده میکنند
الان باید چیکار کنیم؟ از کجا پیگیری کنیم؟
اینم بود امنیت کشوری که اینقدر ادعای امنیت داشت؟؟؟ @-)
خیلی ساده میشه این موضوع را متوجه شد
با ایمیل صفحه دیفیس تماس بگیرید و ازشون بخواهید اگر واقعا اطلاعات زرین پال را موجود دارند شفاف سازی کنند تا بتوان نتیجه گرفت که وضعیت هک نیز به چه صورت بوده
انشالله که فقط یک دیفیس بوده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
خب آدم عقل داره دیگه. شواهد رو مشاهده میکنه و نتیجه میگیره.
اگر این هکر اقدام به فیشینگ کرده بود طی چند دقیقه زرینپال به دلیل گزارشهای پرداخت ناموفق متوجه میشد و از ادامه فعالیت هکر جلوگیری میکرد. قطعا نمیشه چند روز یا چند ساعت چنین سایتی پرداختهای ناموفق داشته باشه و متوجه نشن! یا مثلا متوجه بشن و اجازه بدن آقا/خانم هکر با موفقیت و خیال راحت صفحه دیفیسمنت رو به نمایش بذاره!
پس نتیجه این که چنین اتفاقی نیوفتاده و هکر نهایتا یک کپی از دیتابیس در اختیار داره.
نقل قول:
خب دیگه پس نتیجه میگیریم فیشینگ کردن چندتا یوزر و پسورد اونم برای چند ساعت یا حتی دقیقه تا اینکه تیم فنی بفهمه خیلی مبتدیانه تر , احمقانه تر بود اگر هکر اینکارو میکرد.. ک شما میگی چرا اینکارو نکرد!
حالا بگیم موفق شده توی 30 دقیقه فیشینگ کنه قبل اینکه بفهمن.. بگیم 1000 تا یوزر هم در آورده باشه.. با شماره کارت و کد ملی و عکس دقیقا چ ضربه ای میتونه بزنه ؟
با اون نوشته های صفحه دیفیس و تمسخر زرین پال من ب شما تضمین میدم قصد فقط تخریب برند بوده و بس..
اگر قصدش ***ی بود شما هیچ موقع این صفحه دفیس رو نمیدیدی و بعدا صداش در میومد دیتابیس زرین پال لو رفته داره فروش میره..