والا اگر میدیدیم اینجوری هست اصلا خرید نمیکردیم ...
تیکت هم زدیم مبلغ رو برگشت بزنید ...
اما نزدن به این چی میگن؟ د.ز.د.ی میگن دیگه !!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
والا اگر میدیدیم اینجوری هست اصلا خرید نمیکردیم ...
با سلامنقل قول:
وقتی که ایشون نیستن که هزینه را برگشت بزنن این اون چیزی که شما فرمودید نمیشه
منتظر باشید ایشون بیاد و بعد اگر هزینه را به شما ندادن اون زمان می تونید چنین حرفی بزنید
موفق باشید
سلام آقای حشمتی
من دیروز از طریق سایت خرید کردم و مبلغ را طریق زرین پال پرداخت کردم اما هنوز سروریسی را دریافت نکردم به نظرم سایت مشکل داره لطفاْ بررسی کنید . در ضمن خیلی از شما معذرت می خوام که این موضوع را اینجا مطرح کردم .
خیلی ممنون .
دوست عزیز ایشون مدتی است که در دسترس نیستن شما پرداخت بد موقعی داشتین باید صبر کنید تا ایشون بیایند.!!!
سلام
کسی می دونه آقای حشمتی کی تشریف می یارن ؟
دوست عزیز ، آقای حشمتی 1 ماهه که غیب شده ، همه ی ما هم ازش سرویس داشتیم و الان سرویس هامون از دسترس خارجه .. شما چطوری چشم بسته سرور خریداری کردی ؟! نکنه پولشو هم آنلاین ریختی ؟
بله متاسفانه وی پی اس ماهم از قبل عید 5-6 روز قبل عید قطعه پشتیبانی هرکاریم کردیم جواب ندادند ! درسته که عیده اما ای کاش یه خبری میدادند تا نه ما الکی سایتشون رو بالا پائین میکردیم و منتظر اومدنشون میشدیم و یا راه های دیگه !!!
متاسفانه تک نفری کار کردن این مشکل هارو داره 1
آره آنلاین خرید کردم و آنلاین پرداخت کردم ، اما مشکلی نیست هر وقت اومدن سرویس رو تحویل می دن ایشون که به ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ تومن ما چشم نداره که بخواد سابقه خودش رو خراب کنه امیدورام مشکلی براش پیش نیومده باشه و بتونه دوباره برگرده و پشتیبانی کنه
شما کی پولو ریختی؟
از دیروز که من اطلاع دارم به دلیل شکایت, زرین پالشون مسدود شده!
فعلا 2 هفته شده پول ما برگشت نخورده ....
جریان چیه؟
این آقا کجا رفته که خبری ازش نیست پول هم واریز کردیم در رفته ؟؟؟