پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
کانیفنگ ... ibs و ... رایگان انجام مدید
قیمت همیشه ماهی 15
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h4m3d
سلام قیمت هر آی پی چند هست؟
درود
هر ای پی اضافه 5 هزار تومان فقط روی آمریکا قابل ارائه است.
تخفیف همیشگی هستش ؟ فقط برای آپلود دانلود میخوایم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
تخفیف همیشگی هستش ؟ فقط برای آپلود دانلود میخوایم
درود
در حال حاضر این افر تمام شده است ، با توجه به افزایش نرخ ارز از تاریخ ایجاد تاپیک احتمالا در روزهای اینده با کمی افزایش قیمت مجددا فعال میکنیم.
سلام
من یه سرور گرفتم ازشون
هم از سرور و هم از پشتیبانی راضی هستم
اگر مجددا تخفیفتون فعال شد لطف بگید یک سرور ویندوزی نیاز دارم
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mparvin
سلام
من یه سرور گرفتم ازشون
هم از سرور و هم از پشتیبانی راضی هستم
اگر مجددا تخفیفتون فعال شد لطف بگید یک سرور ویندوزی نیاز دارم
ممنونم
سلام
باعث افتخار هست ، انشالله طی روزهای اینده مجددا فروش رو ادامه میدیم البته با کمی افزایش قیمت...
از تاریخ ایجاد این تاپیک تقریبا ارز دوبرابر شده است و احتمالا با 5 هزار تومان افزایش قیمت در هر پلان فروش رو ادامه خواهیم داد.
تقریبا بعد از دو ماه استفاده تجربه ی شخصیمو به اشتراک میذارم.
اگر سرویس با پشتیبانی لازم دارید جای درستی اومدید.کیفیت سرور هم عالی.فقط روز های اول یه سری مشکلاتی بود که البته با پشتیبانی سریع مرتفع شد.
دیروز به خاطر سهل انگاری بنده برای آی پیشون ابیوز اومد که شرمندشون هم شدیم.
پشیتبانی عالی حتی در نیمه های شب درست موقعی که کارتون گیره و به هیچ چیز دسترسی ندارید.
خلاصه راضیم ازشون.
جناب لطف کنید قیمت هر گیگ رم اضافی رو هم بفرمایید.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
تقریبا بعد از دو ماه استفاده تجربه ی شخصیمو به اشتراک میذارم.
اگر سرویس با پشتیبانی لازم دارید جای درستی اومدید.کیفیت سرور هم عالی.فقط روز های اول یه سری مشکلاتی بود که البته با پشتیبانی سریع مرتفع شد.
دیروز به خاطر سهل انگاری بنده برای آی پیشون ابیوز اومد که شرمندشون هم شدیم.
پشیتبانی عالی حتی در نیمه های شب درست موقعی که کارتون گیره و به هیچ چیز دسترسی ندارید.
خلاصه راضیم ازشون.
جناب لطف کنید قیمت هر گیگ رم اضافی رو هم بفرمایید.
با تشکر
سلام
انجام وظیفه کردیم ، باعث افتخارم هست که مشتری با انصافی مثل شمارو میزبانی میکنم.
قیمت یک گیگ رم اضافه 15 هزار تومان است.
سرور موجود دارید؟
شاد باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjzaret
سرور موجود دارید؟
شاد باشید
سلام
رم 1 گیگ از امریکا موجود هست ، ماهیانه 20 هزار تومان
رو 2 گیگ المان ssd هم موجود است ، ماهیانه 30 هزار تومان