عرض ادب
من چندین ساله وبمسترم. تاکنون بهترین سرویسی بوده که باهاش برخورد کردم. ولی به خودشون هم گفتم سرویس دهنده های ایرانی اولش خوبن، بعد از یه مدت که مشتری هاشون زیاد شد کیفیت به شدت افت میکنه. اشالا که همیشه با همین قدرت و کیفیت ارایه بدن
نمایش نسخه قابل چاپ
عرض ادب
من چندین ساله وبمسترم. تاکنون بهترین سرویسی بوده که باهاش برخورد کردم. ولی به خودشون هم گفتم سرویس دهنده های ایرانی اولش خوبن، بعد از یه مدت که مشتری هاشون زیاد شد کیفیت به شدت افت میکنه. اشالا که همیشه با همین قدرت و کیفیت ارایه بدن
پینگ از تهران به سرورهاتون (مثلا کانادا) چند میلی ثانیه هست؟ برای وی پی اس ابری ssd؟
من ازشون سرور 4گیگ خریدم
خیلی از پشتیبانیشون راضیم
مخصوصا کانفینگ حرفه ای که روی سرور انجام دادن بی نهایت روی کیفیت سرور اثر گذاشته
انشاالله همکاریمون ادامه پیدا میکنه
سلام
چند سوال دارم که البته میتونستم توی تلگرام یا با تلفن بپرسم ولی حدس زدم شاید بعضیاش واسه بقیه هم سوال باشه و کمکی بهشون کنه؛ پس ممنون میشم پاسخ بدید:
۱. لوکیشن ایران دقیقا توی چه دیتاسنتری هست و با چه مشخصات سخت افزاری؟
۲. امکان استفاده از سی پنل در ایران هم وجود داره؟ و اگر بله هزینش چقدر هست؟ و اینکه ایا کانفیگ هم میکنید یا نه؟
۳. امکان جا به جایی به لوکیشن ها در سرویس شما وجود داره؟ (فعلا که ظاهرا فقط ایران و کانادا موجود هست) به عبارتی در صورت تمایل میشه وی پی اس منتقل شه به کلود شما در یک لوکیشن دیگه از شما؟ و اگر بله این کار زمان بر هست یا ساده و سریع؟
۴. لطفا ای پی تست ایران و کانادا ارسال بفرمایید
۵. فضای بکاپ از سرور و لوکیشن مجزا ارائه میشه؟
۶. تخفیف یا آفر خاصی در این لحظه اگه موجود هست لطفا برای من بفرستید.
۷. لطفا مشخصات سخت افزاری که استفاده میکنید توی ابرتون مثل مدل cpu ، ram و SSD رو هم در صورت امکان بفرمایید
۸. چه میزان فرکانس پردازشی از هر هسته در اختیار کاربر قرار میگیره؟
۹. شرکتتون رشت هست یا تهران؟ توی نماد اعتبار ادرس تهران درج شده و توی پست اول این تاپیک آدرس مربوط به رشت هست؟
سپاس
سلام
امکان ارائه سرویس با ای پی آمریکا هست ؟
بنده هم امروز ازشون سرویس گرفتم. البته دیورز شماره تماسشون جواب نداد که بعد روی تلگرام با اینکه در حال رانندگی بودن سوالاتم رو جواب دادن و مشکل تلفنشون هم به دلیل جابجایی بود. سرور من کانادا و با ssd هست. تا اینجای کار بسیار راضی بودم. هم اطلاعات تخصصیشون خوبه و هم پشتیبانی و قیمت مناسب بوده. امیدوارم همین کیفیت در سرویس و پشتیبانی رو در آینده هم ادامه بدن. موفق باشید
با سلام
1- این تاپیک مربوط به سرور های لوکیشن کانادا ما میباشد ، تاپیک سرور های ایران ما نیز به زودی درج خواهد شد .
با این حال بنده پاسخ شمارو میدم .
سرور ها در دیتا سنتر ouriran قرار دارند .
سرویس ها با تکنولوژی ابری ارائه میشوند و چندین سرور عملیات پردازش را انجام میدهند .
در حال حاضر ما بیش از 180 گیگاهزتر سی پی یو و همینطور بیش از 150 گیگ رم در دسترس داریم که ایم مقدار همواره با نصب سخت افزار های جدید در حال افزایش است .
2- سرویس سی پنل برای سرور و کاربران ایرانی محدود میباشد .
ولی راه های مختلفی برای عبور از این محدودیت است که ما پیشنهاد نمیکنیم .
پیشنهاد ما استفاده از دایرکت ادمین است که ما نماینده مستقیم این شرکت هستیم و بیش از 300 لایسنس فعال در پنل خود داریم.
از نظر امکانات دایرکت ادمین کاملا مشابه عمل میکند و مشکلات تحریم هم ندارید .
در صورت نیاز هم کانفیگ تخصصی سی پنل یا دایرکت ادمین با تخفیف مناسب قابل انجام است .
3- در حال حاضر امکان انتقال سرویس به صورت تمپلیت از داخل ایران به خارج و بالعکس ، با توجه به تغییرات ساختاری و معماری شبکه ایران ، قابل انجام نیست .
ولی برای سرویس های خارج ایران این امکان وجود دارد .
4- براتون پ.خ خواهد شد .
5 برای سرویس های مجازی پلان 4 و 5 ، 40 گیگ به ازای هر سرویس و برای پلان های پایین تر 20 گیگ فضای رایگان در اختیار شما بر روی سرور مجزا ، قرار خواهد گرفت .
6- پلان درخواستی را از طریق تلگرام یا سیستم تیکت ، با کارشناسان فروش ما در میان بگذارید تا افر مناسب خدمت شما ارائه شود .
7- پاسخ این سوال در مورد شماره "1" شما داده شد .
8- هر هسته توانی به قدرت 3.2 GHz در اختیار کاربر خواهد گذاشت .
9- دفتر های شرکت هم در رشت و هم در تهران ، فعال هستند .
دوست عزیز قیمت ها با تخفیف دائمی هستن؟
پلن 1 رو نیاز دارم.
تنها ۱۲,۵۰۰ ت
1 گیگ رم
1 هسته واقعی سی پی یو
40 گیگ درایو ssd سامسونگ
لوکیشن : کانادا
سلام
لطفا هزینه پلن یک با دو هسته واقعی رو بفرمایید.
در مورد پلن دو با هارد 20 گیگ هزینه چقدر میشه؟