پاسخ : سرور مجازی فرانسه ، آمریکا ، 2 گیگ رم = 12 هزار تومان! ، 4 گیگ رم = 20 هزار تومان! ، گارانتی بازگشت وجه در صورت نارضایتی!
دوست عزیز کوتاه بیاد دیگه
عذر خواهی کردم و میکنم بچگی کردم
نادونی کردم ببخشید
خواهش میکنم سرور تحویلم بدید
پاسخ : سرور مجازی فرانسه ، آمریکا ، 2 گیگ رم = 12 هزار تومان! ، 4 گیگ رم = 20 هزار تومان! ، گارانتی بازگشت وجه در صورت نارضایتی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esiya
سلام وقت بخیر
من یه وی پی اس میخوام فقط برای دانلود از تورنت و اپلودش نیاز هام هم 50 گیگ فضا باشه رمشم خوب باشه در اینحال ارزونم باشه :دی
با سلام از فرانسه سرویس شما قابل ارائه میباشد دوست عزیز
2 گیگ رم = 13 هزار تومان = جهت دریافت افر تیکت ارسال کنید
سلام
من که از پولم گذشتم.
ولی مال یتیم خوردن عاقبت نداره .
هیچ وقت هم نمی بخشمت .
به من سرویس بعد از کلی دعوا ده روز بعد تحویل شد با منت خیلی زیاد ! اگر هم پیگیر نباشید که سرور رو اصلاً تحویل نمیدن ، توی تیکت هاشون هم تاریخ و ساعت یکی هست که فردا مدرک نشه براتون !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezacpu07
به من سرویس بعد از کلی دعوا ده روز بعد تحویل شد با منت خیلی زیاد ! اگر هم پیگیر نباشید که سرور رو اصلاً تحویل نمیدن ، توی تیکت هاشون هم تاریخ و ساعت یکی هست که فردا مدرک نشه براتون !!!
دوست عزیز تا قبل از تحویل سرویس فعال نبودید ، مود سرویس به پایان رسید زبون در اوردید!
همیشه همین بوده و هست و خواهد بود ، هر جور سرویس اراائه بشه ، خوب یا بد امثال شما وجود دارن و خواهند داشت! که برای تخریب اقدام کنن!
مشکلی داشتید؟ شکایت قانونی انجام بدید ، ندارید لطف کنید در تاپیک های ما شرکت نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
دوست عزیز تا قبل از تحویل سرویس فعال نبودید ، مود سرویس به پایان رسید زبون در اوردید!
همیشه همین بوده و هست و خواهد بود ، هر جور سرویس اراائه بشه ، خوب یا بد امثال شما وجود دارن و خواهند داشت! که برای تخریب اقدام کنن!
مشکلی داشتید؟ شکایت قانونی انجام بدید ، ندارید لطف کنید در تاپیک های ما شرکت نکنید
شکایتی که از ما خواستید کنید به کجا رسید ؟
پول ما و امثال ما را میخورید توقع دارید کسی هم بهتون چیزی نگه
عجب !!!!!!!!!!!!
کدوم سرور برای انکود مناسبه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
کدوم سرور برای انکود مناسبه؟
سلام خدمت شما ، برای انکود شما نیاز به سی پیو بالا دارید!
منابع مد نظر رو اعلام کنید ، رم ، سی پیو ، هارد!
از فرانسه و آمریکا قابل ارائه میباشد
سلام
اسکریپت دارین واسه لچر شخصی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
electronic
سلام
اسکریپت دارین واسه لچر شخصی؟
سلام خدمت شما ، اسکریپت لیچر در گوگل میتونید پیدا کنید
چه سروری مد نظر دارید؟