پاسخ : ثبت دامنه فقط هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
نوکرتم بیخیال شو قربونت....کاسبی همینه...قرار نیست کاری میکنیم مجانی باشه که..دوستمون هم برای زحمتش مبلغ ناچیزی میگیره که منصفانه هم هست..دیگه نمیتونه بگه 200 تا تک تومان که!!دیگه کمترین واحد الان 1000 تومانه...ریسلو راست میگه منم تایید میکنم حتی دامنه های .com رو هم من بعضی وقتها خواستم عوض کنم ارور میداده تغییر نمیداده با نامه نگاری تغییر میداده..که بعضا طول میکشیده...این رفیقمون چیکار کنه خوب!
من مخلص شما هم هستم ، والله مشکل اینجاست که ایشان چیزی تحویل نداده و طبق گفته دوستان آشنا به ریسلو هم دامنه ها رایگان هستند و قابلیت تغییر ندارند ، حالا یک راهکارهایی برای استفاده از دامنه ها دادند ولی اینجور که معلومه dns ها قابل تغییر نیستند ولی ایشان دارند اصرار میکنند که تغییر خواهند کرد و روز اول هم با عنوان پنل میدیم و ... خوب یکجورایی سر مشتری را شیره مالیدن
من دارم درسی را میخونم که تو آینده وظیفه ام گرفتن حق بقیه هست و اگر راحت کوتاه بیام و بزارم حق خودم را یکی بخوره و به قول معروف به ریش بنده و بقیه هم بخنده بهتر از الان فکر یک شغل دیگه باشم
کسی که نمیتونه حق خودش را بگیره میتونه از حق کس دیگه دفاع کنه ؟
یعنی راحت بشینم ببینم یکی اومده سر من را کلاه گذاشته هیچی راحت سر بقیه را هم کلاه بزاره ؟
نه داداش از اون عکسی که گذاشتی بدتر به سرش میارم ، تازه زیاد عصبانیم کنند سر لج و لجبازی هم شده ازش شکایت میکنم بابت همین مبلغ کوچک میکشمش دادگاه .و طبق قانون مبلغ مهم نیست و نفس عمل و نوع جرم مهم هست و اگر ثابت بشه سر بنده را کلاه گذاشتن ایشان میره آب حنک میخوره تابستان امسال ثابت بشه من تهمت زدم من میرم
خلاصه که اجازه نمیدم سر کس دیگه را کلاه بزاره
دو تا پیشنهاد میکنم:
۱- موقتا از DNS Zone Editor خود ریسلو استفاده کنید تا مشکل از طریق ریسلو پیگیری بشه و اگر قابل حل بود براتون حل کنند.
۲- دامنه را در صورت امکان به پنل ریسلوی دیگه منتقل کنید و DNS را تغییر بدید.
(مختار هستید که این روشها را تست کنید یا نکنید، اگر جواب نداد شلیک نکنید ! این روشها ممکن هست با شرایط دامنههای شما سازگار نباشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
با این روش اصولا باید بشه دومین با این پسوند رو ثبت و استفاده کرد غیر اینه؟
بله شدنیه و تا زمان تمدید نمی تونید تغییر دی ان اس بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
امکانش هست با این روش شما برای من یک دومین ثبت کنید؟ البته با دی ان اس های سرور خودم . :53:
در تاپیک همکارمون کار صحیحی نیست.
بهتون پیام خصوصی میدم بررسی کنید :53:
جهت بررسی برخی موارد ، تاپیک تا اطلاع ثانوی مسدود می باشد .....