پاسخ : سرور مجازی ماهانه 7 هزار تومان ، تحویل آنی ، مجازی ساز kvm , آمریکا kvm ، ایران ، فرانسه ، آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hhm_2911
دیروز (شنبه) خریداری کردید؟ کی به شما تحویل داده شد؟
سلام خدمت شما ، دیروز یک سرور سفارش دادم بنده ، گفتن ای پی ندارن
تحویل میره برای فردا ، منتظر هستیم تا فردا سرور بک آپ رو تحویل بگیریم
پاسخ : سرور مجازی ماهانه 7 هزار تومان ، تحویل آنی ، مجازی ساز kvm , آمریکا kvm ، ایران ، فرانسه ، آلمان
ببخشید،کدوم آفر برای هاستینگ معرفی میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
ببخشید،کدوم آفر برای هاستینگ معرفی میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود
هارد هاتون تو آفر فرانسهوکمه
هارد اضافه میدین؟قیمت؟
هدیه مثل آفرهایی که دارم ازت میدین؟
راستی،میخوام نماینده فروشتون بشم.قبول میکنید؟
سلام
آفر هاستینگ با هارد اس اس دی از آمریکا قابل ارائه هست
هارد اضافه هم قابل ارائه هست
هر 100 گیگ 10 هزار تومان ، از امروز به خاطر کریسمس بر روی هر سرور که سفارش داده بشه ، 256 مگ رم و 15 گیگ هارد رایگان
به صورت هدیه ارائه خواهد شد ، مورد نمایندگی هم بله قابل ارائه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
کلیه سفارش های موجود تحویل داده شدن ، دوستان در هنگام سفارش سرور در آمریکا از پسورد های اسان استفاده نکنید در غیر این صورت سرور انی تحویل نخواهد شد
اینو دیروز نوشتین (یکشنبه)
اما سفارش من مربوط به جمعه است ..هنوز آماده نشده!!!(ضمن اینکه خرید جدید نیست ..فقط دسترسی به سروریه که 9 ماه پیش یکساله ازتون خریدم..)
بزودی تجربه 9 ماهه استفاده از این سرور رو (مستدل و صادقانه) برای استفاده دوستان در اختیار میذارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hhm_2911
اینو دیروز نوشتین (یکشنبه)
اما سفارش من مربوط به جمعه است ..هنوز آماده نشده!!!(ضمن اینکه خرید جدید نیست ..فقط دسترسی به سروریه که 9 ماه پیش یکساله ازتون خریدم..)
بزودی تجربه 9 ماهه استفاده از این سرور رو برای استفاده دوستان در اختیار میذارم.
سلام ، خدمت شما چندین بار عرض شد
مشکلی دارید از طریق سایت پیگیر باشید ، در تاپیک به درخواست هیچ کاربری رسیدگی نخواهد شد ، انجمن جای پشتیبانی کاربران ما نیست
چندین بار خدمت شما عرض شد ، سرویس به شما ارائه نخواهد شد تا زمانی که مدیریت مشکل ما و شمارو بررسی بکنن
روز خوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
سلام ، خدمت شما چندین بار عرض شد
مشکلی دارید از طریق سایت پیگیر باشید ، در تاپیک به درخواست هیچ کاربری رسیدگی نخواهد شد ، انجمن جای پشتیبانی کاربران ما نیست
چندین بار خدمت شما عرض شد ، سرویس به شما ارائه نخواهد شد تا زمانی که مدیریت مشکل ما و شمارو بررسی بکنن
روز خوش
قصد پشتیبانی از طریق این محیط رو ندارم
درخواست پشتیبانی همونطور که گفتین از طریق سایتتون انجام میشه
اینجا فقط در خصوص آگاهی دادن و بیان تجربیات صادقانه و مستدل برای دوستانی است که میتونه این اطلاعات برای خرید راهنماشون باشه... جای نگرانی نیست.. دقیقا تجربیات رو مستدل بیان میکنم..اونچه که هست بدون کم و کاست و جهت گیری..فکر نکنم ایرادی داشته باشه..مفید هم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaNiaL.RiCaRoS
سلام خدمت شما ، دیروز یک سرور سفارش دادم بنده ، گفتن ای پی ندارن
تحویل میره برای فردا ، منتظر هستیم تا فردا سرور بک آپ رو تحویل بگیریم
با سلام خدمت شما ، از طریق تیکت در تماس باشید
سلام خسته نباشید.
من یک سرور مجازی آلمان سفارش دادم ، یک سرور آمریکا هم نیاز داریم برای سرور ربات ارائه میشه؟ سیستم عامل ابونتو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_v
سلام خسته نباشید.
من یک سرور مجازی آلمان سفارش دادم ، یک سرور آمریکا هم نیاز داریم برای سرور ربات ارائه میشه؟ سیستم عامل ابونتو
سلام شبتون بخیر باشه ، سرور با سیستم عامل مد نظر شما قابل ارائه هست
بله میتونید برای ربات استفاده کنید ، در صورت خرید سالانه ، رم و هارد رایگان هدیه بگیرید
با سلام
محدودیت ترافیک در سرورهای مجازی ایرانی به چه صورت هست ؟ مثلا اگر فایلی رو بر روی سرور مجازی دانلود کنیم و لینکش رو در سایت قرار بدهیم و افراد از این لینک دانلود کنند از ترافیک کم میشه ؟
اگر امکانش هست یه سرور مجازی ایران ویندوز تستی جهت تست بدهید.