پاسخ : آسمان پرداخت - درگاه واسط غیر عمومی
سلام دوست عزیز
برای یک درگاه مربوط به Donate کردن کاربران به فعالیت مترجمان سایت میخوام اقدام کنم اما قبلش،
چون این مورد دلخواه هست بنده نمیدونم تا چه میزان donate انجام میگیره و حداقل و حداکثری هم قابل پیش بینی ندارم مگر اینکه راه اندازی بشه و منم مثل شما نتیجه رو ببینم
ایا با این مورد که میزان تراکنش مشخص نیست مشکلی هست یا میتونم درگاه دریافت کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.:: Ali ::.
سلام دوست عزیز
برای یک درگاه مربوط به Donate کردن کاربران به فعالیت مترجمان سایت میخوام اقدام کنم اما قبلش،
چون این مورد دلخواه هست بنده نمیدونم تا چه میزان donate انجام میگیره و حداقل و حداکثری هم قابل پیش بینی ندارم مگر اینکه راه اندازی بشه و منم مثل شما نتیجه رو ببینم
ایا با این مورد که میزان تراکنش مشخص نیست مشکلی هست یا میتونم درگاه دریافت کنم؟
باسلام
قربان مشکلی نیست
به صورت آزمایشی درگاه خودتون و فعال بفرمایید
باسلام
از این پس دوستان گرامی با تراکنش های پایین تر ( به صورت روزانه) نیز می توانند از خدمات آسمان پرداخت استفاده بفرمایند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tohid5180
لطفا به تیکت جواب بدید
باسلام
لطفا درخواست های پشتیبانی و تنها از طریق وب سایت و ناحیه کاربری پیگیری بفرمایید
همچنین برای درخواست تسویه نیز تقاضا میشه تیکت ارسال نفرمایید ( تمام موارد طبق زمان بندی و اولویت رسیدگی خواهند شد)
سلام جناب عبید
نود 32 سایتتون رو بلاک کرده آیا مشکل امنیتی در استفاده از درگاه برای سایت و مشتریان نیست؟
http://s8.picofile.com/file/8289433084/pay.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Oscar
باسلام
بله قربان متاسفانه درست می فرمایید و بنده اطلاع دارم
پیگیری های لازم صورت گرفته و ان شالله حدودا 72 ساعت آینده این مشکل برطرف میشه
اختلال از طرف هسته ایجاد کننده صفحه پرداخت شخصی به وجود آمده که متاسفانه به عنوان phishing شناخته شده
البته تغییرات لازم انجام شد و در حال مکاتب و برطرف سازی این اخطار هستیم
همچنین اضافه کنم خدمت شما که هسته درگاه که جهت ثبت تراکنش ها و اتصال به درگاه می باشد از هسته مدیریت و ناحیه کاربری مجموعه جدا بوده و همین موزد باعث می شود امنیت کاربران در هر شرایطی حفظ شود
تشکر که شما هم اطلاع دادید
پیروز باشید
درود
اول اینکه میشه امکانی را فراهم کنید که بتونیم خودمان تنظیم کنیم کارمزد از مشتری کم بشه یا از خود ما ؟ چون من هر چی میگردم تنظیماتی نداره و احتمالا کارمزد هم در هنگام درخواست تسویه کم خواهد شد ؟ چون تمام مبلغ تراکنش الان به عنوان موجودی بنده نشان داده میشه
دوم اینکه خواهشا شما دیگه به سایت هایی مانند ایران فیلم که خلاف قوانین ایران کار میکنند و الان هم از درگاه شما استفاده میکنند درگاه ندید تا سایت شما هم فیل/تر نشه
سومین مورد هم در مورد صفحات شخصی هست که ساسپند شدن !
http://worldup.ir/images/3l2y8mpaqrfb14kw1aw_thumb.png
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
درود
اول اینکه میشه امکانی را فراهم کنید که بتونیم خودمان تنظیم کنیم کارمزد از مشتری کم بشه یا از خود ما ؟ چون من هر چی میگردم تنظیماتی نداره و احتمالا کارمزد هم در هنگام درخواست تسویه کم خواهد شد ؟ چون تمام مبلغ تراکنش الان به عنوان موجودی بنده نشان داده میشه
دوم اینکه خواهشا شما دیگه به سایت هایی مانند ایران فیلم که خلاف قوانین ایران کار میکنند و الان هم از درگاه شما استفاده میکنند درگاه ندید تا سایت شما هم فیل/تر نشه
سومین مورد هم در مورد صفحات شخصی هست که ساسپند شدن !
http://worldup.ir/images/3l2y8mpaqrfb14kw1aw_thumb.png
ممنون
باسلام
در ارتباط با کارمزد باید عرض کنم که این امکان بزودی افروده خواهد شد . موارد لازم پیاده سازی شده و فقط راه اندازی باقی مانده است
کارمزد به صورت آنی از هر تراکنش کسر خواهد شد
مشکل در ارتباط با موضوعی که فرمودید وجود نداره
صفحه شخصی موقتا مسدود شده تا بنده رسیدگی لازم و ترتیب بدم جهت برطرف سازی خطاهای گوگل و برخی آنتی ویروس ها
پیروز باشید
نقل قول:
دوم اینکه خواهشا شما دیگه به سایت هایی مانند ایران فیلم که خلاف قوانین ایران کار میکنند و الان هم از درگاه شما استفاده میکنند درگاه ندید
واقعا موضوع خنده داری رو بیان کردین
کی گفته سایتی مثله ایران فیلم خلاف قوانین ایران هست ، شما خودتون فیلم های دوبله شده ی این رسانه رو تماشا نمیکنید .
این سایت اصلا هم مشکل خاصی با درگاه ها نداره و مشکل اصلی درگاه ها و دلیل *****شدنشون سایت های قمار و چیز شکن فروش هستند
دلیل ***** شدن و غیر قانونی جلوه دادن سایت هایی مثله ایران فیلم هم میتونه پایین بودن سطح فکر مردم رو جلوه بده .