پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی فرانسه 4 گیگ رم = 22 هزار تومان ، سرور مجازی ایران 1 گیگ رم 20 هزار تومان ، او وی اچ وب
سلام دوست گرامی
من یک سرور از ایران میخوام با ارزانترین قیمت . هیچ کاری هم نمیخوام انجام . شاید روزی سه چهار بار فقط گوگل و یا یکی دو تا سایت دیگه بخام با ایپی ایران چک کنم . برای همین فکر نمیکنم منابع بالایی نیاز داشته باشم. ایا افر خاصی برای بنده دارید؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی فرانسه 4 گیگ رم = 22 هزار تومان ، سرور مجازی ایران 1 گیگ رم 20 هزار تومان ، او وی اچ وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad1980
سلام دوست گرامی
من یک سرور از ایران میخوام با ارزانترین قیمت . هیچ کاری هم نمیخوام انجام . شاید روزی سه چهار بار فقط گوگل و یا یکی دو تا سایت دیگه بخام با ایپی ایران چک کنم . برای همین فکر نمیکنم منابع بالایی نیاز داشته باشم. ایا افر خاصی برای بنده دارید؟
با سلام خدمت شما
هر چند مدت یکبار افر هایی خاصی ارائه میشه و بهترین قیمت ممکن و بهترین کیفیت ارائه میشه
قیمت های درج شده کف قیمت میباشد از ایران و خارج
1 گیگ رم برای شما با هزینه 20 هزار تومان ماهانه قابل ارائه هست
درود
دوست گرامی تو تاپیک بنده لطف کردید آفر دادید ولی میزان هارد را کم گفتید و البته پنل را هم نگفته بودید که اینجا گویا عنوان کردید دارد
اگر الان سفارش بدم کی تحویل میدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
درود
دوست گرامی تو تاپیک بنده لطف کردید آفر دادید ولی میزان هارد را کم گفتید و البته پنل را هم نگفته بودید که اینجا گویا عنوان کردید دارد
اگر الان سفارش بدم کی تحویل میدید ؟
سلام خدمت شما دوست عزیز
هارد به صورت رایگان به 150 گیگ برای شما ارتقا پیدا خواهد کرد
پنل هم ارائه میشه
سفارش بدید ، همین امشب تحویل بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
سلام خدمت شما دوست عزیز
هارد به صورت رایگان به 150 گیگ برای شما ارتقا پیدا خواهد کرد
پنل هم ارائه میشه
سفارش بدید ، همین امشب تحویل بگیرید
سفارش دادم
منتظر تحویل سرور هستم
ایمیل بنده
iraniam85@gmail.com
هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
تشکر از انتخاب ما طریق تیکت در ارتباط باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranipic
با سلام مدتی نبودم. این ماه برای تست خرید میشه ، اگه خوب باشه چند ماهه خرید میکنم ، تیکت ارسال شد ، زمان تحویل چقدره ؟
با سلام خدمت شما
مشکلی نیست
زمان تحویل بستگی به سیستم عامل درخواستی خواهد داشت
سیستم عامل مد نظر شما چیست؟
دوستانی که خرید کردن تجربه خودشان را اعلام کنند
لطفا فقط دوستان با سابقه نظر دهند
منم از ایشون گرفتم کیفیت و قیمت مناسب دارن و پشتیبانیشون هم خوب است پیشنهاد میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
دوستانی که خرید کردن تجربه خودشان را اعلام کنند
لطفا فقط دوستان با سابقه نظر دهند
با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی
تشکر از شرکت در تاپیک ما
اگر برای خرید نیاز به مشاوره و راهنمایی کامل دارید با ما در ارتباط باشید
تست از سرویس مد نظر خدمتتون ارائه میشه ، راضی بودید همون سرویس به شما تعلق خواهد گرفت