تا اینجا بنده نکات و یاداشت کردم برای انتقال و بررسی
مهمترین موردی که خیلی جلب توجه کرد تسویه حساب خودکار به صورت روزانه بود
که پیشنهاد بسیار خوبی بود
مورد بعدی هم در ارتباط با پشتیبانی بود
دیگر وارد نیز حتما بررسی خواهد شد
سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
تا اینجا بنده نکات و یاداشت کردم برای انتقال و بررسی
مهمترین موردی که خیلی جلب توجه کرد تسویه حساب خودکار به صورت روزانه بود
که پیشنهاد بسیار خوبی بود
مورد بعدی هم در ارتباط با پشتیبانی بود
دیگر وارد نیز حتما بررسی خواهد شد
سپاس
درود
از زمان راه اندازیش خبری دارید؟
دوست عزیزم , عبید جان تنها چیزی که در حال حاضر کاربران شما نیاز خواهند داشت فقط و فقط و فقط پشتیبانی و عدم داشتن غرور(استفاده از شکلک :) همانند بعضی مدیران درگاه ها در انجمن هاست) در صورت موفقیت و بالارفتن تعداد بالای کاربران است!
بله بالای 10 هزار تومان به صورت آنی نیم ساعت پس از هر تراکنش انجام بشه اگر پایین 10 هزار تومان بود تراکنش بعدی و یا جمع تراکنش های بعدی که بالای 10 تومن شد آنی و خودکار واریز بشه این طوری خیلی خوبه.
- - - Updated - - -
همینه که مردا بیکارن! روی هر آگهی که دیده میشه خانم با ... خانم ... خانم
یعنی چی؟ بهتر نیست به جای خانم و آقا کردن، اشخاص و روحیه ی اشخاص رو در نظر بگیرید؟!
آره والا هر چی کار با آبرو و شخصیته شده برای خانم ها بعد آقایون باید یا نگهبانی شیفت شب وایستن یا مامور کنترل brt بشن یا برن بالا پشتبون خونه ها ماهواره نصب کنن.
همش هم به خاطر اینه که خانم ها زیبایی دارن و اگه از چند تا از اون خوشگل هاشون تو شرکت ها حتی به عنوان دکور استفاده بشن از نظر مدیران شرکت ها باعث ترغیب بیشتر مشتری میشه :)
البته علاوه بر این مدیرای شرکت ها به خانم ها به عنوان سود بیشتر هم نگاه میکنن چون می تونن به اونا حقوق کمتر از یه کارشناس مرد بدن.
پشتیبان با دانش آقا خیلی بهتره.
درود
بنده هم با نظر شما شدیدا موافقم
ولی وقتی که تو مملکت من خانوما بهتر جواب میدن مجبورم این طوری بچرخم
دختر تحصیل کرده بیکار هم کم نداریم
بخش فروش یک فروشگاه اینترنتی ما اقا بود به مدت 3 ماه اقایون مدیریت میکرنند
طبق پیشنهاد یکی از عوامل بخش فروش را دادیم به دست خانوما به مدت 1 ماه
میزان تراکنش ها و خرید ها بیشتر از اونی بود که فکر میکردیم در موقعی که خانوما بخش فروش رو داشتند
مجبوری به فلک فردوس بچرخی برادرم
چرا " ثامن پرداخت " ؟
ای کاش از یک اسم فارسی حد اقل استفاده می کردید.
مجوز راحت تر میدن :دی