از iweb خواستی پیغام خصوصی بده
نمایش نسخه قابل چاپ
از iweb خواستی پیغام خصوصی بده
من تایید میکنم جناب PoshtibanCo حداقل از نت دایرکت سرور دارن
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
این بچه بازیا چیه ؟
این مدعیان در طلبش بی خبرانند | آن را که خبر شد خبری باز نیامد
اونی که واقعا کارش درسته هی نمیاد بگه من اینجوریم یا اونجوریم n تا سرور دارم و ازین حرفا
دوستان عزیز چندتا هاستینگ معتبر خارجی معرفی کنید که iweb میده. تصمیم گرفتم مستقیم از خارج بگیرم...
عذر می خوام در تاپیک نامربوط این بحث را می کنم اما کدوم یکی از این 4 تا شرکت سرور به مشتری می دهند و نه PC !
تا اونجایی که من میدونم این چهار شرکت اکثر سرورهاشون PC هستند.بالاخره یک فرقی بین یک سرور و پی سی هست که قیمت یک سرور رکمونت چندین برابر یک PC هست !
من از Hetzner و giga سرور نداشتم اما خب از iweb داشتم.
در مورد iweb هم باید بگم صدای دهل از دور خوش است.یه جورایی سرورهای iweb شانسی هستند.بعضی وقت ها عالی و بعضی وقت ها افتضاح !
آلمان دیتاسنترهای دیگه ای هم داره که به یقین از این ها بهتر هستند.کمی جست و جو کنید.
ما چند ساله در گیگا سرور داریم. چندین سرور اختصاصی هم از گیگا به کابران دادیم. والا ما تاحالا مشکلی باهاش نداشتیم. نمیدونم چرا اینقدر پشت سر گیگا حرف است؟؟؟؟؟
فکر کنم بسته بو نوع کار و تخصص و دانش هر فرد این دیتاسنتر خوب و بد میشه. ما که تاحالا ازش چیزی ندیدیم. ممکنه بعضی جاها پول بگیره ولی نسبت به سرویسش میرزه