با سلام
اگر درست خاطرم باشه پرداخت شما را هم ما زدیم و سرورتان باز شد و بک آپ گرفتید .
درسته؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد خاطرات گذشته بخیر اما چیزی که هست متاسفانه کاربران وقتی با دیتاسنتری میخواهند کار بکنند گذشته و مشکلاتی که با ایران داشته و چه کسایی بدون مشکل و از کی کار میکنند را نگاه نمیکنند و بیشتر مبلغ مد نظرشان هست.که البته در ارتباط با استارتر شاید صدق نکنه چون هزینه ای که باید میکردند را کردند .
بله میدونم اینا هم میبندن! هرجا ممکنه ببندن که شایع ترین مشکل سورس بانکیه اما بحث من اینه میتونست یک سرور بک آپ همزمان با سرور های اصلیش با مبلغی کمتر از پولی که اضاف تر میدادن برای سرور هتزنر میداد. امکان نداره هر دو یک دفعه با هم ببندن. اگر و تنها اگر پرداخت کننده انویس های هر دو دیتا سنتر یکی باشه و مشکل هم از پرداخت باشه. اینو باب محکم کاری گفتم نه تعریف هتزنر و یا بد دیتا سنتر دیگه!!!
شما مستقیم بری فتا پیگیری میکنند دوست عزیز اصلا نیاز به دادسرا و .. نداره، بنده یک دفعه برای کلاه برداری رفتم فتا گفت بشین نیم ساعته کارو رو راه انداخت.
شما یک سر برو فتا ببین چی میگن اگر مشکل دار بشه میفرستن دادگاه.
الانم که جدیدا مد شده میگن چرا بک آپ نگرفتی :39: حالا بیچاره فضا بک آپ داشته باز میگن چرا از هتزنر نگرفتی، باز از هتزنر میگیره هارد میسوزونه میگن چرا از هتزنر گرفتی :))
سلام استارتر گرامی، بابت اتفاقی که براتون افتاده بسیار متاسفم و کاملا درکتون میکنم.
فارغ از اینکه کی مقصره و کی مقصر نیست، این تاپیکی که شما زدید مثل همه تاپیک های قبلی تبدیل شد به محلی برای ۲ دسته خاص :
۱.آدم هایی که این وسط دنبال کوبیدن همکارشون (بدون اینکه بدونن واقعیت چی بوده) و در نتیجه کسب اعتبار و جذب مشتری هستند
۲.آدم هایی که برای گرفتن تخفیف های آینده از فروشنده ای که ذکر کردید (باز هم بدون دانستن حقیقت) اقدام به دفاع کور کورانه و بی دلیل از ایشان کردند
بعضی هاشون حتی سابقه خوبی هم ندارن و اگر بگردید موارد مشابه علیه خودشون هم در این انجمن وجود داره. من نمیدونم مگه این سرور فروختن ها چقدر برای بعضی از دوستان ارزش داره که خودشون رو مدیون این و اون میکنند! به هر حال امیدوارم مشکل شما هر چند اینطور که فرمودید بعیده ولی حل بشه. من سابقه همکاری با آقای کریمی رو داشتم و بر اساس شناخت قدیمی که از ایشون دارم فکر نمیکنم حق و حقوقتون رو ندن ولی واقعا هم در عجبم که چرا نیومدن یک کلمه از خودشون دفاع کنند. به هر حال فقط اینو نوشتم که اون دوستان خاص! از ضرر کردن یک مشتری و به مشکل خوردن یک فروشنده اینقدر سوء استفاده نکنند و به عبارتی سرشون توی کار خودشون باشه. آدم اگر درست کار کنه اصلا وقتی نداره بخواد این همه خودشو قاطی بحث هایی کنه که بهش ربطی نداره.
امیدوارم مدیران محترم سایت قانونی بزارن که جز ۲ طرف مستقیم شکایت، کس دیگری حق اظهار نظر و گرفتن ماهی از آب گل آلود نداشته باشه.
موفق باشید
عزیز من اول که فتا باید بری دادگاه اگر هم برای شما انجام داده (که بعید میدونم و تخلف کرده چون اونا مجری هستند نه حاکم) رو مرامی و شانسی کرده
در مورد هتزنر و ... یک مثال بود برای هزاران کس دیگه و یا خودش برای بعدا وگرنه ما که قاضی یا مشاور حقوقی نیستیم بخوایم ایشون رو مشاوره بدیم فقط از بوود فنی عرض کردم بهتره بک آپ در دیتا سنتر یا اکانت دیگری تهیه کنید.
ضمنا چند درصد احتمال میدین همزمان او وی اچ ببنده و همون روز سرور بک آپ واقع در هتزنر هم بسوزه؟!!!!!
سلام.دوستان چون ما هم شاید با این دیتاسنتر کار کردیم سوالی برام پیش اومد.
برای خرید سرور از so you start آیا پرداخت با پی پال انجام بشه بهتره یا مستر کارت ؟
کدوم یکی مطمئن تره و مشکلات کمتری داره ؟
اینجا چند نفر گفتن با پی پال بهتره .
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...82#post1385382