پاسخ : ترکیدن سرور هرتز و بدبخت شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
خب NovinHost اینو نهایت برام صفرش کرد؛ اطلاعاتم رو هم که ریختم روی همون وی پی اسی که ازشون داشتم و الان دارم از صفر سایت هام رو میریزم روش.
فقط یه کاری من امروز که سرورم قطع بود کردم؛ اونم اینکه خسته شده بودم از قطع شدن سایت بعد از 24 ساعت؛ اینکه یک سرور فرانسه سفارش دادم از یکی از سایتهای اینجا؛
برام فاکتور کردن 170 تومان؛ بعد گفتن نه یادشون رفته مالیات رو اضافه کنند و 37 هزار تومان دیگه هم با عنوان مالیات سرور فرانسه اضافه کردند که پرداخت کردم؛ میخواستم ببینم این مالیات که از ما گرفتن درست بوده یا نه؟
اگه میدونستم این سرور آلمان درست میشه نمیرفتم بیخود پول سرور فرانسه بدم :))
دوست عزیز خودتون میتونید از سایت دیتاسنتر ببینید نیازی نیست تمام موارد مربوط به نوین هاست ذکر کنید و بگید امروز نوین هاست ما رو شام هم میخواد دعوت کنه.
بله مالیات در اکثر دیتاسنتر های اروپایی هست و حتما باید پرداخت کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
دوست عزیز خودتون میتونید از سایت دیتاسنتر ببینید نیازی نیست تمام موارد مربوط به نوین هاست ذکر کنید و بگید امروز نوین هاست ما رو شام هم میخواد دعوت کنه.
بله مالیات در اکثر دیتاسنتر های اروپایی هست و حتما باید پرداخت کنید .
آخه تاپیک به سمت انتقاد ازشون رفته بوده و باید بگیم که مشکل رو حل کردند.
اها پس مالیات درست بوده. مرسی از پاسخ!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
خب NovinHost اینو نهایت برام صفرش کرد؛ اطلاعاتم رو هم که ریختم روی همون وی پی اسی که ازشون داشتم و الان دارم از صفر سایت هام رو میریزم روش.
فقط یه کاری من امروز که سرورم قطع بود کردم؛ اونم اینکه خسته شده بودم از قطع شدن سایت بعد از 24 ساعت؛ اینکه یک سرور فرانسه سفارش دادم از یکی از سایتهای اینجا؛ که گفت 2 ساعته تحویل میدن منم گفتم اگه دو ساعته تحویل میدن برام فاکتورش کنید و الان دو ساعت شده چند ساعت و خبری نیست.
برام فاکتور کردن 170 تومان؛ بعد گفتن نه یادشون رفته مالیات رو اضافه کنند و 37 هزار تومان دیگه هم با عنوان مالیات سرور فرانسه اضافه کردند که پرداخت کردم؛ میخواستم ببینم این مالیات که از ما گرفتن درست بوده یا نه؟
یعنی در واقع این سرور رو:
https://www.soyoustart.com/ie/offers/e3-sat-1.xml
رو برام گرفتن : 205 تومان!. درست هست این قیمتی که به ما ارائه دادن؟
اگه میدونستم این سرور آلمان درست میشه نمیرفتمدیگه پول سرور فرانسه بدم :))؛ سه روزه تمدیدش کرده بودم المان رو.
ببخشید متوجه نشدم شما یعنی دیدید که مشکل خردید و1 روز قطع بودید رفتید جای دیگخ 205 تومان پول دادید سرور دیگه خریدید اختصاصی ؟ اگر بله چرا از خود نوین هاست سرور بهتر قوی تر از دیتاسنتر دیگه میخردید اونا داشتند از اکثر جاها الانم که سرور شما گفتید مشکلش حل شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
ببخشید متوجه نشدم شما یعنی دیدید که مشکل خردید و1 روز قطع بودید رفتید جای دیگخ 205 تومان پول دادید سرور دیگه خریدید اختصاصی ؟ اگر بله چرا از خود نوین هاست سرور بهتر قوی تر از دیتاسنتر دیگه میخردید اونا داشتند از اکثر جاها الانم که سرور شما گفتید مشکلش حل شده
بله!
تحویل هم ندادن هنوز!
من سرور هرتزم درست شد و فایل هام رو هم آوردم ریختم روش دوباره؛ ولی سرور جدیده هنوز نیومده دستم :))
به من گفتن بهتون 2 ساعته تحویل میدیم؛ منم با شرط تحویل 2 ساعته خریدم ازشون!
ولی خبری ازشون نیست. تیکت هم دادم جواب نمیدن!
لایسنس ssl هم ازشون سفارش دادم از اونم خبری نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
بله!
یکم فکر میکردید این همه ضرر نبینید
میداد از دوستان انجمن اوکی میکردن براتون و یا صبر میکردید ببینید واسطتون چی میگه!
سرور سوپر استار از کیفیت خوبی بر خوردار نیست
همچنان
255.255.255.255 هستش
که بعضی ویندوز ها یا سیستم عامل ها باهاش مشکل دارن... (صد رحمت به هتزنر)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wenhost
یکم فکر میکردید این همه ضرر نبینید
میداد از دوستان انجمن اوکی میکردن براتون و یا صبر میکردید ببینید واسطتون چی میگه!
سرور سوپر استار از کیفیت خوبی بر خوردار نیست
همچنان
255.255.255.255 هستش
که بعضی ویندوز ها یا سیستم عامل ها باهاش مشکل دارن... (صد رحمت به هتزنر)
سایت شما هم اگه دیروز ساعت 8 شب قطع میشد و چپ و راست دوستاتون بهتون زنگ میزدن که سایت چی شد چرا قطعه و هی میگفتی الان وصل میشه؛ داره درست میشه؛ و تا بعد از ظهر روز بعد هم وصل نمیشد حتما همچین کاری میکردید!
وقتی قطعی وجود میاد
باید به فکر هر چه سریع تر رفع مشکل بود
چون سرور بدون مشکل وجود نداره... حتما مشکلاتی در پی داره هر سروری...
در مورد دوستتون هم بعضیا عادت زنگ زدن رو دارند... :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
بله!
تحویل هم ندادن هنوز!
من سرور هرتزم درست شد و فایل هام رو هم آوردم ریختم روش دوباره؛ ولی سرور جدیده هنوز نیومده دستم :))
لایسنس ssl هم ازشون سفارش دادم از اونم خبری نیست.
میشه بگید از چه سایتی خرید کردید ؟
سایت خوبی بود..
تخته هم بازی کردیم
فقط اون صفحه که برای خرید اکانت هی میاد خیلی رو اعصابه....
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wenhost
سایت خوبی بود..
تخته هم بازی کردیم
فقط اون صفحه که برای خرید اکانت هی میاد خیلی رو اعصابه....
موفق باشید
:d اصلش همونه :)) فعلا که فایل های قسمت خرید اکانت رو ندارم؛ باید دوباره بنویسم. هین اساس کشی فایل ها گم شده.
من امشب باید تا صبح بشیم یه سرور بک آپ درست حسابی بسازم B-)