پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان دیتا سنتر هتزنر شروع قیمت افر های 7500 تومان ماهانه
به صفحه پرداخت نمی ره
صفحه سفید می شه با هر دو درگاه تست شد
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان دیتا سنتر هتزنر شروع قیمت افر های 7500 تومان ماهانه
سلام.
سرور VDS (نه vps) آلمان چه نوع مجازی سازی داری؟ cpu بدون لیمیت؟ تعداد هسته؟ میزان فرکانس cpu? لطفا بفرمایید تا سفارش بدهم. ممنون. نوع پیکر بندی هارد؟ هارد RAID چنده؟ RAID سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ این اطلاعات واقعا ضروریه. با گارانتی 100% منابع دیگه؟
ایشون بن شدن ، برای اطلاعات بیشتر تیکت بدین به ایشون
افرشون خیلی خوب بود هست الان میخوام 2 تا سرور تهیه کنم چون دیدم ایشون بن هستن و توی نظر های اخر کمی از خدماتشون انتقاد شد دو دل شدم که بخرم یا نه
ممنون میشم از دوستانی که سرور گرفتن بیان کیفیت سرویس های ایشون رو شرح بدن ! ایا پشتیبانی خوبی دارن ؟
قطعی زیاد هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
افرشون خیلی خوب بود هست الان میخوام 2 تا سرور تهیه کنم چون دیدم ایشون بن هستن و توی نظر های اخر کمی از خدماتشون انتقاد شد دو دل شدم که بخرم یا نهممنون میشم از دوستانی که سرور گرفتن بیان کیفیت سرویس های ایشون رو شرح بدن ! ایا پشتیبانی خوبی دارن ؟قطعی زیاد هست ؟
سلام دوست عزیز بنده شریک و همکاری ایشون هستن یوزر ایشون به زودی باز خواهد شداین افر به پایان رسیده اگر کیفیت مورد نظرتون هست در خدمتیممشتریانی هستند که از سرویس های ما راضی هستند
ما که راضی بودیم
و الان از ایشون 4 تا سرویس دارم و تمامی سایت هام رو روی سرورهاشون منتقل کردم تا الان قعطی ندیدم
دو ماه هست از این شرکت سرویس گرفتیم و کاملا پشیمونم
تماس که جواب نمیدن سرور تمدید میکنیم تحویل نمیدن سرور همیشه خاموشه پنل مدیریت نداره الانم بخش ورود کاربران 3-4 روزه تعطیله
پول گرفته و هیچی
هیچکسم پاسخگو نیست بن هم که شدن باید از طریق فتا پیگیری کنین.
ای کاش سایت قبل شروع کار این جور شرکت ها یه تاییده ای چیزی میداد که حداقل اعتماد کسی نسبت به بقیه دوستان هم از بین نره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dedicate
دو ماه هست از این شرکت سرویس گرفتیم و کاملا پشیمونم
تماس که جواب نمیدن سرور تمدید میکنیم تحویل نمیدن سرور همیشه خاموشه پنل مدیریت نداره الانم بخش ورود کاربران 3-4 روزه تعطیله
پول گرفته و هیچی
هیچکسم پاسخگو نیست بن هم که شدن باید از طریق فتا پیگیری کنین.
ای کاش سایت قبل شروع کار این جور شرکت ها یه تاییده ای چیزی میداد که حداقل اعتماد کسی نسبت به بقیه دوستان هم از بین نره.
دادا بله قیمت کم این مشکلات را هم دارد از یک جای مطمعن میخریدید این مشکلات را نداشتید مگه سایتشون نماد اعتماد نداشت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirganjian
دادا بله قیمت کم این مشکلات را هم دارد از یک جای مطمعن میخریدید این مشکلات را نداشتید مگه سایتشون نماد اعتماد نداشت؟
باور کنین قیمت واسم مهم نیست ولی همیشه آفر از آلمان تهیه میکنم...از شانس خوب ما هم گیر میوفتیم
من کلی دنبال این تایپیک گشتم خدا خیرتون بده که آوردینش بالا.طرف کلاهبرداره الان 4 روزه پیداش نمیکنم مرتیکه گوشیش رو هم محدود کرده.هیچ خبری ازش نیست و پرتال کاربران رو هم بسته