پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان به همراه تمام امکانات دات کام 8500 تومان [●]
1. یک سوال برای من پیش اومده شاید برای دوستان دیگر هم پیش بیاد :
چرا وقتی دامین ثبت می کنیم ، com. رو قیمتش رو میزنه 9.0 ولی دامین های net. رو میزنه 8.5 ؟
یعنی قیمت دامین دات کام 9000 تومان هست و قیمت دات نت 8500 تومان ؟
2. ما میتونیم دامین in. هم ثبت کنیم ؟ به چه قیمتی ؟
با تشکر فراوان
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان به همراه تمام امکانات دات کام 8500 تومان [●]
به علت کش هست
اگر از منوی tools بخش reload را استفاده کنید مشکل شما برطرف میشود ...
بله میتوانید
دامنه دات کان همچنان 8500 تومان ارایه میشود
سلام
بنده و آشنایانم از آفاق هاستینگ دامنه های زیادی خریداری کردیم! بحثی در کیفیت و خدمات پشتیبانی این شرکت نیست!:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AfaghData
سلام
بنده و آشنایانم از آفاق هاستینگ دامنه های زیادی خریداری کردیم! بحثی در کیفیت و خدمات پشتیبانی این شرکت نیست!:53:
100% شکی داخلش نیست :) .
فقط 3 روزه هست که پنل بالا نمیاد ! ( که امیدواریم این مشکل حل بشه )
من تیکت زدم ، پشتیبانیشون فرمودند که دایرکت آی در حال تعمیر برخی بخش هاست
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
جناب نصرآبادی هم که گوشیشیون رو جواب نمیدن ! ( دست ما مونده داخل حنل )
پنل شرکت های دیگه باز میشه ! فقط پنل های ما باز نمیشه !
الان ما با پیغام زیر روبهرو هستیم :
Error : [r3] Error Message: Invalid Password/Username, or your User account maybe Inactive or Suspended
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
برای تمام مشتری های جناب نیما نصرآبادی همین مشکل پیش اومده ؟
بله تا حالا مشکلی نبوده اما 3 روزه که پنل ها باز نمیشه مشتری ها مشکل پیدا کردند
ما چه جوری به جناب نصرآبادی دسترسی پیدا کنیم ؟
کسی شماره ای از ایشون نداره ؟ ( به جز این شماره ای که داخل انجمن هست )
از همکارانشون کسی داخل انجمن نیست ؟
با دروود
دوست گرامي،اگر چند روزي را صبر كنيد شايد مشكل درست شود.
پنل ما نيز همچون شما دچار مشكل مي باشد.
یکی از دوستان ، داخل یک تیکت دیگر فرمودند که " مثل اینکه برای پنل جناب نصر آبادی مشکلی پیش اومده ! باید صبر کنیم ! " ولی کاش کسی بود ، میگفت تا کی ؟
آیا درست میشه ، یا نه ؟
با دروود بر شما
دوست گرامي،من چند شب پيش با يك شماره اي كه از ايشان داشتم(آفق هاستينگ)تما سگرفتم و با خوشوري يو به مانند هميشه پاسخگو بودند!هرچند من نمي توانم شماره را در اينجا قرار دهم،اما اينگونه به من گفته شد!و بنا بود تا پس از درست شدن دشواري ها از سوي ريسلر كلاب كه بايستي از نام نويسي كاربران جديد پيشگيري مي شد،پانل ها بسته باشند!هرچند ايشان فرمودند نمي توان زمان درستي را براي اين كار گفت اما گمان مي رود تا فردا شب همه چيز درست شود،و نيز گفته شد كه بهاي ثبت دامنه ها افزايش پيدا كرده است..!