پاسخ : فروش ویژه بهاری دوریس وب - شروع قیمت از 14000 تومان - فضای بکاپ 2 برابر - کیفیت را مهمان ما باشید
واسه آفر ویژه ovh آی پی تست لطف کنید
پاسخ : فروش ویژه بهاری دوریس وب - شروع قیمت از 14000 تومان - فضای بکاپ 2 برابر - کیفیت را مهمان ما باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saleh0n
واسه آفر ویژه ovh آی پی تست لطف کنید
سلام
37.187.157.254
خدمت شما
موفق باشید
سلام
کار پردازشی آنلاین دارم ، قبل از خرید سرویس آلمان بفرمایید مدل CPU چی و دورش چند GHz هست ؟؟؟
یه سرویس از جای دیگه گرفتیم اسما 3.5GHz ولی روی 2.2Ghz محدود کرده بودن .
این یه مورد خیلی برام مهمه ، لطف کنید واضح مطلع کنید
سلام
رو سرورهاتون IBSng و میکروتیک یا Kerio نصب و کانفگ میکنید ؟ IP ها بلاک بشن ، چقدر طول میکشه IP جدید اختصاص بدین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SMMD
سلام
کار پردازشی آنلاین دارم ، قبل از خرید سرویس آلمان بفرمایید مدل CPU چی و دورش چند GHz هست ؟؟؟
یه سرویس از جای دیگه گرفتیم اسما 3.5GHz ولی روی 2.2Ghz محدود کرده بودن .
این یه مورد خیلی برام مهمه ، لطف کنید واضح مطلع کنید
سلام و احترام
برای کارهایی که نیاز به پردازش دارید از سرور کانادا ی ما استفاده کنید سی پی یو 32 هسته ای دارد و میتونم به شما 4گیگاهرتز سی پی یو تقدیم کنم
سی پی یو های المان نیز ای 7 هستند و بیشتر از 2گیگاهرتز نمیتونم در اختیار شما بزارم
با احترام
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzan_mc
سلام
رو سرورهاتون IBSng و میکروتیک یا Kerio نصب و کانفگ میکنید ؟ IP ها بلاک بشن ، چقدر طول میکشه IP جدید اختصاص بدین ؟
متاسفانه با توجه به قوانین انجمن جو.اب شمارو در اینجا نمیتونم بدم ......
سلام عزیز
من چنتا سرور دارم راضی هستم یه سرور دیگه هم برای خودم میخوام ممنون میشم قیمت رو برام خصوصی کنی :)
-------------------------
رم 4 گیگ
هارد 1 ترا
سی پی یو هم 4 هسته ای 3 گیگا یا 2.5 گیگا
پورت هم مثل همیشه با کیفیت باشه :x
ویندوز 2008
میخوام یه ساتی فیلم راه اندازی کنم برای استفاده به عنوان هاست دانلود میخوام باشه ... لطفا بهم قیمتشو بده ...
ممنون ازکیفیت عالی سرویس ها :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام عزیز
من چنتا سرور دارم راضی هستم یه سرور دیگه هم برای خودم میخوام ممنون میشم قیمت رو برام خصوصی کنی :)
-------------------------
رم 4 گیگ
هارد 1 ترا
سی پی یو هم 4 هسته ای 3 گیگا یا 2.5 گیگا
پورت هم مثل همیشه با کیفیت باشه :x
ویندوز 2008
میخوام یه ساتی فیلم راه اندازی کنم برای استفاده به عنوان هاست دانلود میخوام باشه ... لطفا بهم قیمتشو بده ...
ممنون ازکیفیت عالی سرویس ها :x
سلام و احترام
امیدوارم همیشه رضایت داشته باشید
مشکلی بابت راه اندازی سرویش درخواستی نمی باشد
قیمت سرویس برای شما پیغام خصوصی شد
با سپاس
با سلام
آیا برای سرور مجازی آلمان تحویل فوری هم دارید
سیستم عامل داره یا باید خودمون نصب کنیم (centos)
در مورد این فضای بکاب هم یک توضیح مختصر بدید به چه شکل و تا کی اعتبار داره
با تشکر
دوستان من 500 کاربر ویندوزی برای این سرویس دارم و تقریبا 70 درصد اونها از موبایل هم استفاده میکنن ، من به چند سرور برای ویندوز و چند سرور برای موبایل با چه کانفیگی نیاز دارم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emran6630
با سلام
آیا برای سرور مجازی آلمان تحویل فوری هم دارید
سیستم عامل داره یا باید خودمون نصب کنیم (centos)
در مورد این فضای بکاب هم یک توضیح مختصر بدید به چه شکل و تا کی اعتبار داره
با تشکر
سلام
درحال حاظر که تایم اداری هست میتونم به شما 20 دقیقه ای تحویل بدم
فضای بکاپ به صورت اف تی پی هست و سیستم عامل نیز توسط ما نصب خواهد شد
با سپاس
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzan_mc
دوستان من 500 کاربر ویندوزی برای این سرویس دارم و تقریبا 70 درصد اونها از موبایل هم استفاده میکنن ، من به چند سرور برای ویندوز و چند سرور برای موبایل با چه کانفیگی نیاز دارم ؟
سلام
توضیح در مورد این سرویسی که میخواهید در انجمن ممنوع هست
از طریق تیکت ما در تماس باشید
با احترام