پاسخ : █ فروش ویژه نوروزی █ سرور مجازی با 50% تخفیف دائمی + پنل پیامک رایگان █ شرکت آریا شبکه خزر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naserkhan
دیگه شما آخرشید من تو این سالها چنین موردی رو تازه دیدیم
نه پول رو پس میدید 10 بارم گفتم یه سرورم فرستادید اونم ریموت نمیشه!!!!!
دوست عزیز ما چند روز پیش سرور خدمتتون تحویل دادیم که شما فرمودید دیر شده کنسل کنیم
که ماهم سرور تون خاموش کردیم!
الانم گفتید ریموت نمیشه روشن کردیم!
ضمنن این 10 بار رو دقیقا کجا گفتید؟!
پاسخ : █ فروش ویژه نوروزی █ سرور مجازی با 50% تخفیف دائمی + پنل پیامک رایگان █ شرکت آریا شبکه خزر
سلام
هنوز هم میشه سفارش داد یا خیر؟
من رم 2 میخوام حداقل واسه 6 ماه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
idinkhabis
سلام
هنوز هم میشه سفارش داد یا خیر؟
من رم 2 میخوام حداقل واسه 6 ماه
با سلام
بله به درخواست مشتریان عزیز کد تخفیف تا فردا تمدید شد.
موفق باشید
قرار بود تا امروز باشه که...
میگه منقضی شده!
با سلام
به درخواست تعدادی از کاربران عزیز کد تخفیف مجددا فعال شد و تا پایان همین هفته اعتبار خواهد داشت.
موفق باشید.
سلام
شما به درخواست ما رسیدگی نمیکنید ؟؟
مشاهده درخواست #541618
با سلام و احترام
منتظر پاسخ تیکت #432538
و انشا.. تکمیل سفارش هستیم..
با سلام
تعداد محدودی از این آفر ها از آلمان موجود است و دوستان میتونن سفارش بدهند.
موفق باشید.
سرور ما تعطیل شد :|
باز هم فکر کنم ایشون دیداس شدن و سرور ما رو هوا رفت !!!
این بار دوم هستش در 1 ماه
بار اول 1 روز قطعی الان هم 7 روزه نه سایت بالا میاد نه سرور من ! :|
بعد 1 روز دیر کنی پول ندی سرور و میبندن اطلاعات پاک میشه !! :|
درود شما هم سرور از آمریکا داشتید ؟ والا من تو همین انجمن بعد از 1 ساعت که سرورم خاموش شد پیام خصوصی دادم سریع سرور جایگزین دادن بسیار خوب و سریع هم کارمو راه انداختن ظاهراً سایتشونم رو سرور آمریکا بوده و مشکلی که رخ داده هم سایت و هم vps ها از دسترس خارج شدن