پاسخ : سایتی مثل name.com برای ثبت دامنه
نه، نميشه چنين كاری كرد، چون فقط برای ثبت دومين شخصیه. برای دومين ريسلری بايد از طريق همون سايت «ريسلر كلاب دات كام» اقدام كنيد و لازمش هم پرداخت هزينهی اوليه است.
يا اينكه از جای ديگه نمايندگی بگيريد كه احتمالا اونا هم يه هزينهای دريافت ميكنن. مگر اينكه مثل سرويسهای ما روی پكيجهاشون به صورت رايگان ارائه كنن.
پاسخ : سایتی مثل name.com برای ثبت دامنه
من بارها گفتم كه متعلق به ديركت آی هست و بازم دوستان دارن سوال ميكنن. برای اطمينان هم ميتونيد با دفتر هند ديركت آی تماس بگيريد و از خودشون سؤال كنيد. اين هم يكی از جوابايی كه قبلا به دوستان داده بودم:
نقل قول:
ميتونم بپرسم شما چطور و کجا رو گشتيد که گير نياورديد؟ معمولا توی قسمت درباره سايت توضيحات تکميلی قرار ميگيره که شامل اين سايت هم ميشه و اطلاعات کاملی وجود داره.
در ضمن فکر نکنم نيازی به سند باشه، خيلی ساده است، کافيه شما با ديرکت آی تماس بگيريد.
برای اطمينان بيشتر هم ميتونيد به سايت Direct I (ديرکت آی) مراجعه کنيد و با شمارههای اعلام شده توی سايت تماس بگيريد و جوابشون رو بشنويد. فرقی هم نداره دفتر هند باشه يا امريکا يا جای ديگه
فکر کنم ديگه اين سريعترين و مطمئن ترين راه ممکن باشه و خودش يه سند معتبر هست و ديگه نيازی نباشه که شک کنيد. درسته؟