پاسخ : سایتم 5 روز دون هستش !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akramieh
سلام دوست عزیز.
من مثل شرکت ها یا اشخاص دیگه نیستم که بیام تاپیک ایجاد کنم راحت هرچی دوست دارم بگم و ...
شمای اعلام میکنید وب ایده هستید، که نیستید فناوری اطلاعات سامانه کاوشگر ایده هستید نه وب ایده ، شما دارید از اسم ما استفاده میکنید.
بنده تقریبا برند "وب ایده" فقط همین نه بیشتر نه کمتر را تقریبا 80 درصد ثبت کردم هم وزارت ارشاد ، هم ثبت شرکت ها و...، از انجایی که خوده بنده هم تو وزارت ارشاد هستم و هم مجمع تشخیص مصلحت نظام، کاملا به همه قوانین اشنا هستم. بنده در نظر داشتم که حتی اقدامی نسبت به اسمی که در سایت های دیگه و سایت خود درج کرده اید ، بکنم، اما بنده معتقد هستم که از اسم کسی استفاده کردن، کسیو به جایی قطعا نخواهد رسوند.
حال این شرکت فناوری اطلاعات سامانه کاوشگر ایده که به اسم " وب ایده دارن کار میکنند، و فعالیت دارند ، فعالیت خودشونو ادامه بدن ولی توهین و اهانت به کسی نکنند. ما باید یک انجمنی و گروهی ایجاد کنیم که باهم و پشت هم باشیم نه اینکه 4 تا مشتری جمع کنیم شرکت یا شخص دیگه رو خراب کنیم.
الان ما با شرکت های فراپیامک، میزبان پیامک، صلابت رایانه سپاهان، ایده پیام ( زیر مجموعه همین وب ایده) و چند شرکت دیگه که سورس اصلی هستند یک انجمنی قصد داریم راه اندازی کنیم، حال به چه کاری و چه دردی میخوره بماند.
لطفا ...
بی خیال موفق باشید
قربان شما در هر مجمع و ارگانی هستید حتما پیگیری بفرمایید، از کلمه تقریبا مشخص هست چقدر کار تون رو قانونی انجام داده اید.
خوشحال خواهم شد تصویر روزنامه رسمی و شماره ثبت تون رو برای بنده ارسال کنید
amfateh2 at gmail.com
این مسئله رو بطور قطع یکبار برای همیشه مرتفع خواهیم کرد.
از مدیر انجمن درخواست می کنم این تاپیک را ببندند.
با یک هویز ساده می توان فهمید چه کسی سوئ استفاده کرده از اسم دیگری :-ی
تاریخ ثبت دامنه شما 2012 است و 2 سال هست در انجمن فعالیت دارید
و اقای فاتح قبل از شما بوده اند و دامنه ایشون 2011 است :|
شما که در مجمع تشخیص هستید اطلاعات خود را قرار بدید تا بررسی گردد واگر اطلاعات شما درست باشد با شما برخورد گردد
- - - Updated - - -
http://who.is/whois/webideh.net
http://who.is/whois/discoverwebidea.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
بنده از سال 87 فعالیت هاستینگ و دامنه و طراحی سایت داشتم که اصلا خیلی از دوستان دیگه دنبال ... بودن. ما بودم قبلا به اسم دیگه فعالیت داشتیم که ثبت شده و برند خاص نبود که روزی که اقدام به ثبت شرکت افتادیم 5 اسم داده بودیم که وب ایده ازاد و تایید شد. اسم برند ایشان اصلا وب ایده نیست که شما سنگ این اقا رو به سینه میزنید. بعدشم هرکی زودتر در این انجمن عضو شده یعنی معتبرتر هست؟؟؟
بنده قبلا با یک نام کاربری دیگه خیلی قبل تر از ایشان عضو بودم که با صلاحدید خودم درخواست حذف کاربری را دادم که مثله خیلی ها با چند یوزر برای خودم تبلغ نکنم.
شما اگر تعداد مشتری ، فعالیت و رتبه و بازدید هردورو چک کنید متوجه خواهید شد که کدام قوی تر و کدام سئو استفاده میکند.
درضمن کل دامنه های وب ایده را بنده ثبت کردم کسی که بخواد سئو استفاده کنه یا چیزی نباشه هیچ موقع چنین کاری انجام نمیدهد.
webideh.co
webideh.net
webideh.org
webideh.in
webideh.biz
webideh.asia
بنده امیر اکرمیه فرزند ابراهیم کد ملی 0520172930 دفتر محسن رضایی و همچنین دفتر مشاور وزیر ارشاد نیز هستم. ( حجت الاسلام والمسلمین نیکی ملکی) که دایی بنده هست، تماس بگیرید با مجمع یا ارشاد ببینیم کی میخواد با من برخورد کند.
بنده بابک زنجامی هستم الان اینجا زندانه ولی من نت دارم
همچی هم خوبه
راستی مرد مومن کسی که توی این چیزای که گفتی کار می کنی هستی
بنظرت میاد هاست و پنل پیامک بفروشه
اگه تو اینقدر برو بیایی داشتی می رفتی ور دست فامیلتون طی جاروی می کشیدی شاید یه چیزی گیرت بیاد نیای اینجا خودتو مسخره کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akramieh
بنده امیر اکرمیه فرزند ابراهیم کد ملی 0520172930 دفتر محسن رضایی و همچنین دفتر مشاور وزیر ارشاد نیز هستم. ( حجت الاسلام والمسلمین نیکی ملکی) که دایی بنده هست، تماس بگیرید با مجمع یا ارشاد ببینیم کی میخواد با من برخورد کند.
ببخشيد دوست عزيز
معني اين جمله شما شبيه تهديد هست بيشتر تا برخورد دوستانه
بنده خودم هم از سال 88 كار هاستينگ انجام ميدادم اما به دليل مشغله هاي دانشگاه و سربازي اصلا وقت اومدن توي اين انجمن رو نداشتم به خاطر همين بعد از اتمام سربازي كه چند ماه پيش باشه اومدم توي انجمن
من كار ندارم كه كدامتون درست ميگيد چون نميتونم تصميم بگيرم نه شما مدارك خودتون رو قرار داديد نه طرف ديگر .
اما اين بحث اصلا خوب نيست كه شما بگيد من پارتي دارم توي وزارت ارشاد !! معني خوبي هم نميده ، رئيس جمهور هم بياد اينجا بايد پايبند قوانين باشه نه اينكه آشناهاي خودش رو به رخ بكشه! ببخشيد البته فضولي ميكنم اما لازم دونستم بگم بهتون .
براي بحث شركت لطف كنيد اگر ميخواهين بحثي انجام بديد همينجا با مدرك بزارين بهتره
و يه سوال ديگه در آخر شما دفتر محسن رضايي هستين يا دفتردارشون ؟ بالاخره اينها كلا دو چيز جدا هستند :دي ( شوخي بود جهت تنوع ،لطفا به دل نگيريد ) صرفا جهت اطلاع!!
بنده به این بحث ادانه نمی دهم، از مدیر وب هاستینگ تالک تقاضا می کنم این تاپیک رو ببندند
فقط یک کنته جهت اطلاع همکاران گرامی، اسم شرکت با نام و علامت تجاری دو مقوله مجزا هست و می تواند متفاوت باشد.
در پایان بازهم تاکید می شود قطعا پیگیری انجام خواهد شد و این مسئله را نیز حل می کنیم.
باتشکر از همه همکاران
فاتح