میخواید روی هاست رایگان نصب کنید؟:105:
نمایش نسخه قابل چاپ
نه روی هاست رایگان نمی خوام ، روی سرور خودم هست ، ولی نمی دونم soap را چجوری فعال کنم ، گفتم میشه اینو با nusoap سازگارش کنی ؟
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
نه روی هاست رایگان نمی خوام ، روی سرور خودم هست ، ولی نمی دونم soap را چجوری فعال کنم ، گفتم میشه اینو با nusoap سازگارش کنی ؟
باوجود اینکه saop هم روی سرور فعال هست بازم صفحه اصلی ساده پرداز برای انجام پرداخت نمیاد.
soap
Soap Client enabled
Soap Server enabled
Directive Local Value Master Value
soap.wsdl_cache 1 1
soap.wsdl_cache_dir /tmp /tmp
soap.wsdl_cache_enabled 1 1
soap.wsdl_cache_limit 5 5
soap.wsdl_cache_ttl 86400 86400
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
debug رو فعال کنيد تا ببينيد مشکل از چی بوده.
با تشکر
علی امیری
بله ، درسته چون قبلاً برای nusoap یک vendor تعریف کرده بودم ،و این پیام رو میداد Fatal error: Call to undefined function vendor() in /home/****/pay/app/controllers/components/zarinpal.php on line 2 یادم رفته بود پاکش کنم الان درست شد
اما یه خطای دیگه برای فایل های view داره
Warning (2): Invalid argument supplied for foreach() [APP/views/users/redirectmerchant.ctp, line 12]
Notice (8): Undefined index: params [APP/views/users/redirectmerchant.ctp, line 12]
که وقتی به سایت زرین پال میره با این آدرس
https://www.zarinpal.com/users/pay_invoice/-2
که پیامی به این صورت نمایش داده می شود :»» تراکنشی با اين مشخصات پيدا نشد.
مشکل از کجاست ؟
مهندس علی امیری من که خیلی استفاده کردم
امید وارم پیشرفته تز از این برنامه ارائه بدید
دستتون درد نکنه
www.ahmadshop.ir
نه.
اين خطا به اونها مربوط نميشه.
خطای منفی 2 با پيام "تراکنشی با اين مشخصات پيدا نشد" به 2 دليل ميتونه باشه:
1. مرچنت کد صحيح ست نشده باشه.
2. آی پی اشتباه داده شده باشه. لطفا دقت کنيد که حتما آی پی رو از صفحه تست آی پی به ما بديد: صفحه تست آی پی رو از اينجا دانلود کنيد.
نقل قول:
صفحه تست آی پی به شما اين امکان را ميدهد تا آی پی سرور درخواست کننده را به دست آوريد. دقت کنيد درخواست ارسال شده از سرور شما به سرور های ديگر ممکن است با آی پی سايت شما که روی همان سرور است تفاوت داشته باشد. به همين دليل اين صفحه با ارسال يک درخواست به سايت زرين پال آی پی را به دست آورده و روی همين صفحه نمايش ميدهد. برای استفاده کافيست صفحه test_ip.php را روی وبسايت خود آپلود کرده، آن را باز کنيد و ip نمايش داده شده را ذخيره کنيد.
سلام.
من در صفحه اصلي پرداخت كه نوشته :
افزايش اعتبار آنلاين
نام و نام خانوادگی
آدرس پست الکترونيکی
مقدار واريزی ( تومان )
توضيحات
مي خوام متن كلمه "توضيحات "را به : "نام دامنه" تغيير بدم لطفا راهنمايي كنيد كه كدام فايل را بايد ويرايش كنم ؟؟
تشكر