نظر شما محترم و از نظر شما شاید درست باشه .
کار من ،شغل من و زندگی من حریم داره و تعهدی هم اگر در این موارد بدم باید اجرا بشه و در صورت عدم اجرا پیگرد دارد وقتی تعهد ندادم دلیلی برای ورود کسی به این حریم ندارم .
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز تو ایران آدم پلیس رو میبینه بیشتر میترسه تا وقتی که پلیسی نیست متاسفانه تو ایران پلیس باعث نا امنی شده تا امنیت
چند مورد تا حالا برام اتفاق افتاده
از مبحث اصلی تاپیک خارج نشیم
---------------------
پیشنهادم به ارستارتر هم اینه که یکم مشتری رو بررسی کنه تا موردی نباشه و بیخیال موضوع بشه تا اگر دوباره پیگیری کردن رجوع کنه به مرکز
موفق باشید.
قبلا با من هم سر یک مساله تماس گرفتن شمارشون 3 رقمی بود البته واسه شیراز 718 بود اگه اشتبا نکنم
نده داداش نده
من الان از هر شماره خواستی باهات تماس میگریم
نده عزیزم
علکیه مگه
تا نامه اداری نیاد نده
دوست عزیز
بنده 1سال قبل توسط فتا شناسایی شدم ( فروش سایت با کن :دی )
مثل شما به منم زنگ زدن گفتن پاشو بیا کارت داریم با شماره 718 اهمیت ندادم تا اینکه فرداش دوباره زنگ زدن رفتم به ادرسی که دادن
اقا اینا کین دیگه !!!!!!!!!
طرف میگفت وی پی .... از کجا میاری !!!:59:
میگم رو سرور کانفیگ میکنم:59:
میگن از کجا ! چه جوری:59:
اقا 4ساعت داشتم براشون توضیح دادم ...
بعدش ای پی های سرورو گرفتن گفتن اگه که کسی با ای پی سرور شما کلابرداری کنه هویتش مشخص نیست و ما ایپی اصلیش رو از خودت میخواهیم
منم از اون به بد دیگه سمت فروش نرفتم
خبری از حبس و جریمه هم نبود بار اولم بود با یک تعهد تموم شد
برو دوست عزیز خبری نیست کاریت ندارن
منم مثل شما وقتی که باهام تماس گرفتن زودی اومدم اینجا تاپیک دادم :71:
این اقا کلان موضوعش با شما فرق دارهنقل قول:
دوست عزیز:59:
بنده 1سال قبل توسط فتا شناسایی شدم ( فروش سایت با کن :دی )
مثل شما به منم زنگ زدن گفتن پاشو بیا کارت داریم با شماره 718 اهمیت ندادم تا اینکه فرداش دوباره زنگ زدن رفتم به ادرسی که دادن
اقا اینا کین دیگه !!!!!!!!!
طرف میگفت وی پی .... از کجا میاری !!!
میگم رو سرور کانفیگ میکنم:59:
میگن از کجا ! چه جوری:59:
اقا 4ساعت داشتم براشون توضیح دادم ...
بعدش ای پی های سرورو گرفتن گفتن اگه که کسی با ای پی سرور شما کلابرداری کنه هویتش مشخص نیست و ما ایپی اصلیش رو از خودت میخواهیم
منم از اون به بد دیگه سمت فروش نرفتم
خبری از حبس و جریمه هم نبود بار اولم بود با یک تعهد تموم شد
برو دوست عزیز خبری نیست کاریت ندارن
منم مثل شما وقتی که باهام تماس گرفتن زودی اومدم اینجا تاپیک دادم
خواستم به دوستمون بگم که باشون همکاری کنه بار دوم تلفنی بار سوم مامور! بره بهتره شاید اون فردی که اطلاعاتشو میخوان کلاه بردار بوده :-ss
بنده از هر شماره که بخوای تماس میگیرم با هر ایمیلی میل میزنم که حتی هدر امیل رو هم ببینی شک نمیکنه!!!! بینید دوستان فتا هیچ وقت ایمیل یا تماس نمیگیره فقط نامه میده نامه ممهور شده با پارافین مخصوصه مهر دولتی است حتی نامه طوری ممهور میکنن پیک وقتی تحویل میده اگر تو راه خراب شده براش مسولیت داره اینم بگم چند وقت پیش یک ایمیل ازinfo@cyberpolice.ir دریافت کردیم که شما سرور میفروشی پرونده شما به شماره فلان تشکیل شده هدر ایمیل نگاه کردیم معلوم بود جعلیه بعدش طرفو شناسای کردیم به طرف گفتیم چرا انکارو کردی گفت ما نبودیم اینا خیلی جالب بود که طرف برا اینکه بازار خودش خوب بشه جلو مارو با اینکار میخواست بگیره=))