پاسخ : مشتری مداری به چه قیمتی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parswebit
خوب شرکتی مثل پارس دیتا بابت اینکه بتونه هزینه هاشو تامین کنه 10 برابر قیمتهای اینجا قیمت میده مشتری اما 10 خط تلفن هم داره
مشتری اینجا همه اینهارو با هم میخواد ماهی 10 هزار تومن پول 1 دونه ساندویج! همون آدمی می میاد تو تاپیپ اونطوری طلبکاره شبی 20 لیتر بنزین میزنه به ماشنش ول میچرخه عین خیالشم نیست!
در کل : وحید خیلی وقت پیش اینجا رو زد و رفت و به این وضعیت کشیده شده! یک مدت هست مدیران جدید اومدن و برای مثال تشکر در تاپیک ممنوع شد وخیلی ها بن شدند از جمله من و الان در همه تاپیکها این هست باز!
در چند تاپیک به مشتری بی شعوری که سرویس چند هزار تومانی میخواست توپیدیم و تذکر دادیم نتیجه؟ بن شدم به دلیل به کار بردن الفاظ نامناسب!
اینجا 2 نوع مشتری هست
1. مشتری وفادار به شما و کیفیت با پرداختی عالی در ماه = این مشتری وفادار به کیفیت شماست نه قیمت پس زمانی گله میکنه که شما تصمیم گرفتید بیخیال کیفیت بشید با اورسل!
2. مشتری که بچه سال هست و وی پی فروش یا سایت چرت! که قیمت شما ملاک هست و فردا 1000 جور شکایت داره واسه سرویس 10 تومنی که خودشم میدونه کیفیت نداره و هر ماه عوض میکنه و هر ماه اینجا توهین میکنه به همه، این مشتری طرف من پیداش نمیشه و خیالمون راحت هست، 73% مشتری من بین 3 الی 16 ماه هست که داره سرویس تمدید میکنه با مشکلات با قطعی که میدونه دست ما نبوده ساخته چون میدونه تحت هر شرایطی پای سرویسم وایمستم!
همکارانی که قدیمیتر هستید برنامه فروش رو اینجا نزارید و خودتون هم میدونید اون هزینه از اینجا در نمیاد و شمام به آفر رد استیشن و هتزنر کشیده میشید
یک مشتری شرکتی که میخواد برنامه crm شرکتش رو بزاره روی سرور مجازی شما حداقل پلانی معدل 4-6 گیگ رم و هارد 300 میخواد این یعنی ماهانه حدود 160-200 تومان دریافتی و 4 مشتری اینطوری هزینه کامل سرور رو میریزه به حسابتون و مابقی فروش سود خالص هست
iهمکارانی که از ایران سرور میدن و معتبر هستند به شدت روی این نوع آفر و فروش به شرکتها تلاش کنید که نتیجه غیر قابل باور و خوبی میگیرید در درامد زایی
مشتریتون وفادار هست و روی سرور نه دیداس میکنه نه اسپم میزنه شما شب با خیال راحت سرتون رو میزارید روی بالشتون و پولی رو که زحمت میکشید براش با لذت خرج می کنید.
اضافه گویی من رو ببخشید و از تمامی شما که وقت گرانبهاتونو گذاشتید بابت خوندن این مطلب سپاسگذارم.
ما اگر قرار بود به امید فروش در انجمن باشیم که تا الان بدبخت شده بودیم.
بودن در انجمن فقط بودن در کنار همکاران قدیمی و این که از دنیای نت اطلاعات داشته باشیم هست وگرنه از بخش فروش چیزی در نمیاد.
همین چند وقت پیش طرف اومده میگه سرور داغون میخوام برای فلان کار. یعنی تو این انجمن میدونه همه سرویس داغون میدن چنین آفری میخواد و جالب تر اینه یه سری دارن پشت هم به هش آفر میدن یعنی قبول دارن سرورشون داغونه :))
یکی دیگه میاد میگه آقا سرور میخوام برای سایتم و ... میگرده دنبال رم 5 گیگ زیر 30 تومن بعد بگی آقا دورو دیگه آفر رد استیشن جمع میشه دیگه نیستن ها میگه مهم نیست بکاب میگیرم میرم از آفر بعدی از یه نفر دیگه میگیرم :-| قدیم میگفتیم مشتری سرش به سنگ میخوره میره سمت کیفیت الان مشتری اینترنتی سرش از جنس آهنه و سنگ ها هم زیاد شدن :)
طرف دیروز از سمت انجمن اومده و سرور گرفته امروز اومده میگه آقا منم میخوام سرور بفروشم سرور اختصاصی چنده ؟ چه جوری هست ؟ (حالا شرکته ها بچه هم نیست یه شرکت طراحیه) بعد میگیم سخت افزار این نوع بهتره اونا مثل جنس چینی میمونه میگه نه از همونا میخوام ارزون در بیاد آخر گفتیم نداریم رفته از یه جا دیگه گرفته الان داره توش دست و پا میزنه :-| حالا فرقش چیه ؟ شرکت x از ما سرویس گرفته کار و تخصصشون it هست اصلا نمیبینیم یارو بیاد سیستم عامل عوض کنه بیش از چند ساله مشتریه اما رقابتش تو کاری هست که دیگران انجام نمیدن و سعی نمیکنه تجربه دیگران را تجربه بکنه. :) دنیای بیرون خیلی بهتره :)
و ...
این تفکراتی هست که تو بخش فروش داره پیش میره در صورتی که این تفکرات فقط در تابستان به علت فروشندگان تابستانی بود اما خیلی از همکاران در اکثر تاپیک ها تیکه میندازن که تابستان مبارک و ... اما نمیدونن تابستان جلو اومده و خیلی وقته شروع شده خدا تابستان اصلی رو به خیر کنه:)
درود
مثل هیمه فرمایشتون متین و صحیح هست جناب سجادیه عزیز مخصوصا این مورد
نقل قول:
یکی دیگه میاد میگه آقا سرور میخوام برای سایتم و ... میگرده دنبال رم 5 گیگ زیر 30 تومن بعد بگی آقا دورو دیگه آفر رد استیشن جمع میشه دیگه نیستن ها میگه مهم نیست بکاب میگیرم میرم از آفر بعدی از یه نفر دیگه میگیرم
:-|
قدیم میگفتیم مشتری سرش به سنگ میخوره میره سمت کیفیت الان مشتری اینترنتی سرش از جنس آهنه و سنگ ها هم زیاد شدن
مشتری تیکت کرده رم 1 گیگ میخوام وقتی فاکتور 25 هزار تومان برای صادر میشه جواب میده چقدر گرون فروشید رم 2 گیگ رو فلان همکارتون در انجمن 15 هزار تومان از همین دیتاسنتر میده .یک تجدید نظر تو کارتون بکنید :) و ....
عاقبت تمامی این فروشنده ها هم معلوم هست و بعد 1-3 ماه غیب میشوند و لی جالب اینکه همت بالایی دارند ودوباره با اسم و برند جدید شروع میکنند
در مورد مشتری هم که فرمودید همان بهتر هست که مشتری همون فروشنده ها باشند چون از هر لحاظ حساب کنید دردسر هستند و ضرر سرویس دهی به مشتربانی که فقط هزینه براشون مهم هست بالاتر از سود دهیش هستش
با ارزوی موفقیت برای همه
خداروشکر ما که کلا تاپیک فروش و بستیم و مشتری های این چنینی و برای فروشنده های مثل خودشون گذاشتیم
ما هم اگر می خواستیم مثل دوستان رفتار کنیم راه زیاد بود
در حال حاضر هم که خدمت شما پست می دم به همکارانی که به هر قیمتی سرویس می دن باید عرض کنم
شرکت در همین لحظه کمترین نرخی که برای سرور مجازی داره 45 هزار تومان با رم یک گیگ می باشد
نمی دونم شما با 45 تومان چند سرور مجازی چند گیگ به مشتری های خودتون خواهید داد
ولی در کل بهترین کار اینکه که هرکی با حال خودش باشه
موفق باشید
اوم مدیر محترمی که میاد اینجا تاپیک سر میزنه رصد میکنه تکست ها رو
احیانا این تاپیک خلاف قوانینی نیست که بالای انجمنت توشتی برادر من؟
http://www.webhostingtalk.ir/f13/116147/
پس چرا نمیبینیش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
بسیار سپاسگذار
محل جلسه که همانطور که اعلام شد میتواند در محل شرکت ما باشد و در ادامه میتوان سالن همایش برای این مورد تهیه و اقدام به برگذاری برنامه ای با ابعاد وسیعتر بود
آدرس در سایت ما موجود است در صورت تمایل شماره مستقیم خود را جهت هماهنگی های اولیه پیغام خصوصی کنید
ما این امکان را داریم این تعامل را از همین فردا داشته باشیم و خوشحال میشویم این حرکت زودتر آغاز شود
موفق وپیروز
درود
خیلی خوشحال میشم که در صورتی که زمانش جور باشه ما هم توی این جلسه باشیم.
این مساله البته باید خیلی وقت پیش اتفاق می افتاد که متاسفانه توی این وضعیت داره اتفاق می افته...
سلام تا مدیریت نخواد اینجا تغییری بوجود بیاره کاری از پیش نمیره .کارهای تیمی مثل همین جلسه هایی ک الماهاست پیشنهاد داده
موفق نمیشه چون ما ایرانی هستیم وبنیان کار تیمی و گروهی اصلا نمیدونیم چی هست پس بهتره مدیر زودتر بیاد این تاپیکم مثل هزاران تاپیک دیگه قفل کنه بره
که همه حرفشون خوبه ولی عمل هست که مهمه و افراد اینجا نمیتونن به یک تفاهم کلی برسن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
سلام.مستقیم میرم سر اصل مطلب.آقا توهین و بی احترامی مشتری تو این انجمن بیش از حد زده بالا.الکی نندازید گردن مدیریت که ربطی به مدیریت انجمن نداره.خودتون خواستید این رفتار رو باهاتون داشته باشند.خداشاهده تو چندین و چند تاپیک دیدم مشتری ها طلبکارانه و با بی احترامی تمام درخواست سرویس میکنند و همکاران محترمه با این که دارند میبینند طرف بی شعور هست بازم بهش جواب میدند و آفر میدند و بعضی ها خم و راست دارند براش میشوند.. واقعا شان شما در چه حد هست؟ به خاطر 20 هزار تومان حاظرید یک مشتری بی شعور بی ادب رو بپذیرید؟ کار رو تو این بین هاستینگهای جدید و نو پا خراب میکنند و کاری کردند که مشتریها پر رو شوند. بله گفتند همیشه حق با مشتریست اما واقعا این حرف درسته؟ به چه قیمتی؟
تو چند تاپیک دیدم مشتری رسما به همکاران قدیمی و با شخصیت کلی توهین کردند و بقیه همکارا به جای طرفداری و اینکه حداقل بهش تذکر بدند به خاطر 10 هزار تومان مشتری ساکت شدند و آفر خودشون رو به مشتری میدند..واقعا آن 10 هزار تومان ارزش داره همکار محترم که به همکارت اینقدر توهین بشه؟
طرف آمده تاپیک زده یک هاست پرسرعت چند صد گیگی میخوام در حد مشخصات سرور اختصاصی میده بعد تهش مینویسه فقط هاستینگای اینماد دار و شرکتی آفر بدند.بودجه ماهانه 30 هزار تومان میخوام بدم!! کسی الکی آفر نده نمیتونید پشتیبانی کنید حوصلتون رو ندارم بعدا دبه در نیارید و .... بعد 20 تا همکار آفر میده طرف 19 تاشو د ز د و سرویس بی کیفیت و افتضاح و فلان فلانی هستی و... بهش نصبت میده!! بقیه هم میشینن تماشا میکنند و بازم آفر میدند! جناب مشتری آن 30 تومان پول آدامس آنی که مسخرش میکنی و توهین میکنی هم نیست.حد خودتو بدون!
یک کلام.آقا مشتری رو دارید پر رو میکنید.البته جسارت نشه به مشتریهای محترمه منظور با بعضی اشخاص هست که حد خودشونو نمیدونن. نمیخوام تبلیغات بشه اما خدایی دوستان این هاست دل رو ببینید؟ به هر کسی سرویس نمیده.مشتری اگرمیلیونر هم باشه اخلاق مناسب نداشته باشه قبولش نمیکنه! همیشه هم مشتری قربون صدقش میره...بهتره کمی یاد بگیریم از بعضی ها.
سلام دوست عزیز.
من کارم هاستینگ نیست ولی نه تنها در هاستینگ بلکه در مشاغل دیگه هم به همین شکل هستش. به عنوان مثال دوست عزیزی درخواست طراحی داده بود که واقعا هزینه بر،وقت گیر و پیچیده بود با جودجشون موافقت کردیم
و قرار شد در دو روز آینده نصف مبلغشون رو پرداخت کنند.گفتیم مسئله ای نیست ما پروژه رو آغاز می کنیم شما هم تا 2 روز پرداخت کنید و پس از تحویل پروژه هم 1 ماه بعد مابقی رو پرداخت کنید.
5روز گذشت خبری نشد از ایشون ماهم درحال کار روی پروژه ی ایشون بودیم تا چند روزه آینده سراغ کارو گرفتند ،بهشون می گم عضو سایت هم بشید و درخواستتون هم اونجا ثبت کنید !
با لحن طلبکارانه ای می گن عضو سایت بشم ؟ این یعنی چی ؟ :|
بعد میگن تا چندروز آینده پرداخت می کنیم گفتیم مشکلی نیست ، ما باز هم ادامه دادیم.بعد میبینم خبری نشد ! بهشون اطلاع دادم که پروژتون متوقف شد !
بهشون بر خورده و داخل یک سری تاپیک اعلام می کنن که این ایگل تیم فلان هستند و ... بعدش می گن ما به ایشون ضرر زدیم که سرور مجازی گرفتیم و حالا ایشون باعث ضرر شدن.
خوب منطقی این هستش که ایشون زود تر از آماده شدن پروژشون رفتن خرید کردن پس ضررتون به ما مربوط نمی شه !
من هم باید هزینه ی بقیه ی همکاران رو میدادم ، نباید از جیب خودم میدادم که !
الان هم اسکریپتشونو آماده کردیم و قصد داریم بفروش برسونیمش ولی به هرکسی بفروشم به خودشون اصلا نمی فروشم.
واقعا بعضی از مشتری ها فکر می کنند چون ما بهشون سرویس میدیم و به نوعی خدمت کردیم بهشون حق دارن با هر لحن توهین آمیزی با فروشنده صحبت کنند.
نقل قول:
آفر ویژه امروز
یک عدد آفر فوق العاده موجود میباشد برای هاست و
لایسنس رایگان سی پنل
RAM 6 GB
hdd 300 Gb
4 core cpu 6 GHZ
فقط 100 هزار تومان ثابت
این آفر اخیر من است یا ... خنده دار است افرادی به نقد مسئله نشسته اند که خودشان دلیل شکل گیری این وضع در بازار هستند.
نقل قول:
از شناختی که از شما دارم کلا شما در بحث ها علاقه خاصی دارید به مخالفت!
شما واقعا چقدر از من شناخت دارید؟ :)
البته به شما حق میدم من را کلا مخالف بدانید،
چون عادت ندارم مثل عمده کاربران اینجا قربان صدقه دیتاسنترها یا مثلا همکاران بروم و بیشتر از روی صداقت و منطق برپایه اصول علمی مسائل را نگاه می کنم.
طبیعی است این نوع نگاه به مزاج هر کس که الگوی متفاوتی دارد خوش نمی آید.
بحث حاضر نیست، اگر قرار باشد با اصول منطقی و عادلانه میان مشتریان و سرویس دهندگان به قضاوت نشست، کاملا روشن است بهترین سرویس دهندگان ما هنوز بسیار بدهکار مشتریان هستند.
سو استفاده از بی ادبی چند مشتری برای سواری گرفتن از کلیه مشتریان هم حرکت زشت و ناپسندی است که گویی برخی دوستان با تشکیل لابی بدشان نمیاید ضمن آن حکومتی بر آشفته بازار سرور و هاست هم ایجاد نمایند. توصیه می کنم احتیاط کنید، بیش از حد بر حقوق دیگران پای گذاشتن قطعا موجبات زمین خوردن خواهد شد روزی.
بنده در این بحث منظور خویش را رسانده و بیش از این تکرار نظرات قبلیم خواهد بود که جز سر بردن حوصله دوستان حاصلی ندارد قطعا. از این رو عدم پاسخ به پست های بعدی را به معنی تغییر نظر یا ... تعبیر نفرمائید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Abooali
این آفر اخیر من است یا ... خنده دار است افرادی به نقد مسئله نشسته اند که خودشان دلیل شکل گیری این وضع در بازار هستند.
شما واقعا چقدر از من شناخت دارید؟ :)
البته به شما حق میدم من را کلا مخالف بدانید،
چون عادت ندارم مثل عمده کاربران اینجا قربان صدقه دیتاسنترها یا مثلا همکاران بروم و بیشتر از روی صداقت و منطق برپایه اصول علمی مسائل را نگاه می کنم.
طبیعی است این نوع نگاه به مزاج هر کس که الگوی متفاوتی دارد خوش نمی آید.
بحث حاضر نیست، اگر قرار باشد با اصول منطقی و عادلانه میان مشتریان و سرویس دهندگان به قضاوت نشست، کاملا روشن است بهترین سرویس دهندگان ما هنوز بسیار بدهکار مشتریان هستند.
سو استفاده از بی ادبی چند مشتری برای سواری گرفتن از کلیه مشتریان هم حرکت زشت و ناپسندی است که گویی برخی دوستان با تشکیل لابی بدشان نمیاید ضمن آن حکومتی بر آشفته بازار سرور و هاست هم ایجاد نمایند. توصیه می کنم احتیاط کنید، بیش از حد بر حقوق دیگران پای گذاشتن قطعا موجبات زمین خوردن خواهد شد روزی.
بنده در این بحث منظور خویش را رسانده و بیش از این تکرار نظرات قبلیم خواهد بود که جز سر بردن حوصله دوستان حاصلی ندارد قطعا. از این رو عدم پاسخ به پست های بعدی را به معنی تغییر نظر یا ... تعبیر نفرمائید.
شما اگه پست من رو خونده بودید با دقت:
http://www.webhostingtalk.ir/f41/115...ml#post1104247
نقل قول:
وابستگی منم به این انجمن بنا به دلایلی که خارج از بحثه، مجبور به کنار امدن با این مشکلات کرد،
مجبور شدم بر ضد خودم تاپیک فروش بزنم
البته لایسنس سی پنل نیز در سینگل هاپ با تخفیف تهیه میکنیم و همچنین دیتاسنتر هارد 1 نداشت برامون 2 ترا رایگان قرار داده که بنده این آفر رو قرار داده ام، اگر هم دقت کنید فقط نوشتم 2 عدد چون سرورم کاملا خالی هست، از مجازی ساز esxi 5.5 هم استفاده میشه که مشخصه اورسلی در کار نیست، اگه دو آفر بنده کل بازار رو خراب کرده مشکلی نیست بفرمایید ما برمیداریم!
شما وقتی که در بازار هاستینگ نیستید (سرویس دهنده) هیچ وقت نمیتونید درست قضاوت کنید! براتون میتونم 100 تا مدرک همینجا آلان عکس بگیرم طرف امده توی یاهو پی ام داده رم 1 چند، قیمت دادم بهش دقیقا این حرف رو به من زده:
he to anjoman felani dare mide 20t bye
تا وقتی که شما با اینجور جملات برخورد نکنید کلا موضوع رو نمیتونید درک کنید!
همچنین اگر فکر بنده جز افرادی که فقط به تعریف از این و اون هستند، بودم، بهتره سوابق بنده رو نگاه بندازید که کلا من اصلا در این انجمن فعلا نیستم و حتی چندین تاپیک اعتراضی هم از دیتاسنتر های مختلف هم در پروفایلم دارم! یه پست تایید در پروفایلم پیدا کنید پیش من جایزه دارید!!!
موافقم ، اما فقط دلیل پر رو کردن! نیست
یکی از دلایلی که باعث میشه مشتری همچین صحبت کنه ، رفتار غیر حرفه ای برخی هاستینگ ها هست
به عنوان مثال بنده از یکی از هاستینگ ها هاست دانلود خریداری کردم ، بهشون میگم لطفا قابلیت زیپ رو فعال کنید
برگشته میگه هاست دانلود هست هاست میزبانی نیست که زیپ رو فعال کنیم!! بنده هم خیلی محترمانه هاست رو کنسل کردم...
یا به یکی دیگه از هاستینگ ها میگم: پینگ سرور شما خیلی بالاست
برگشته میگه: اصلا تو میدونی پینگ چیه؟ |:
مشتری هم میبینه خیلی از هاستینگ ها غیر حرفه ای هستند ، خودش هم غیر حرفه ای رفتار میکنه
البته بیشتر کاربرانی که بد صحبت میکنند کودک هستند.