پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaspersky
آی پی تست دارید بدید برای پینگ؟
سلام
88.150.149.129
بفرمایید
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamsaye
سرور 4 گیگ سفارش داده شد
سلام
سفارش شما تحویل داده شد
و سفارش های باقی دوستان هم تحویل داده شد
سلام آیا برای سیستم ایمیل مارکتینگ هم میتونید به ما بدهی روی این سرور مجازی ؟
Re: فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
برای کرک کردن وی پی اس میتونیم از سروراتون استفاده کنیم؟مشکلی باهاش ندارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
سلام آیا برای سیستم ایمیل مارکتینگ هم میتونید به ما بدهی روی این سرور مجازی ؟
سلام
روی این وی پی اس ها حداکثر روزانه 100 ایمیل میشه فرستاد طبق قوانین دیتاسنتر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™LEO
برای کرک کردن وی پی اس میتونیم از سروراتون استفاده کنیم؟مشکلی باهاش ندارین؟
سلام
نه متاسفانه
من میخواهم بین 1000 ایمیل الی 10.000 ایمی لارسال کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
من میخواهم بین 1000 ایمیل الی 10.000 ایمی لارسال کنم
از سرور های ایران میتونید استفاده کنید
متاسفانه من یکی خریده بودم ولی بدلیل محدویت فعلی و نداشتن رنج آی پی دیگه ای سرور بدون استفاده مانده ...
نمی شود سرور استاپ شه و بعد از اختلالات استارت شود ؟ ! بهتر نیست یکم همکاری و مشتری مداری کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
متاسفانه من یکی خریده بودم ولی بدلیل محدویت فعلی و نداشتن رنج آی پی دیگه ای سرور بدون استفاده مانده ...
نمی شود سرور استاپ شه و بعد از اختلالات استارت شود ؟ ! بهتر نیست یکم همکاری و مشتری مداری کنید؟
سلام
متاسفانه مشکلات این چنین مخابراتی هیچ ربطی به کیفیت سرویس دهی ما نداره و هیچ کمکی توی مشکلات این چنینی از دست ما ساخته نیست چون هیچ دسترسی برای رفع مشکل نداریم
برگشت وجه هم و استاپ کردن سرویس هم ممکن نیست در موارد مشکلات مخابراتی.
موفق باشید