هزینه ارسال شما خیلی بالاست. کافیه یه جستجو ساده انجام دهید و ببینید. که پنل نمایندگی با قیمت 100 تومن تعرفه ارسال پایین تر از این هم وجود داره.
بنده فقط نظر خودم را اعلام کردند. تصمیم گیری با کاربران هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
هزینه ارسال شما خیلی بالاست. کافیه یه جستجو ساده انجام دهید و ببینید. که پنل نمایندگی با قیمت 100 تومن تعرفه ارسال پایین تر از این هم وجود داره.
بنده فقط نظر خودم را اعلام کردند. تصمیم گیری با کاربران هست.
سلام
ممنون از اظهار نظر صریحی که فرمودین. نظر شما همکار خوبم هم برای ما بسیار محترم و متین است. مسلما هم تصمیم گیری نهایی با کاربران است ولی من یک چند تا از شرایط را یک بار دیگر برای شما مرور می کنم تا کاربران با مقایسه بهتر بتونن درست تر تصمیم بگیرن:
تعرفه ای که ما توی این آفر اعلام کردیم 85 ریال واقعی بدون نیاز به پرداخت مالیات است و بازگشتی هم به پنل شما افزوده می شه. حالا خودتون تعرفه رو محاسبه کنین. ما با ارقام بازی نکردیم!
شما توی این سیستمی که ما معرفی کردیم برای خرید شارژ کاربران و نمایندگانتون نیاز نیست که خدا تومن شارژ رو توی پنلتون انباشته کنین تا اینکه کی و کی قرار است خرید شارژ داشته باشد. در این سیستم کاربران و نماینده های شما می توانند با اجازه شما مستقیما از درگاه ما از بانک ملت بنام شارژ سامانه پیام کوتاه که هیچ نامی از ما نیست خرید را انجام و شما بلافاصله بدون هیچ کارمزدی اختلاف تعرفه را آنی دریافت کنید. این سیستم برای کاربران نماینده ی شما و تا آخر قابل اجراست.
در این سیستم که خدمتتون معرفی کردیم شما برای تعریف نماینده مبلغی پرداخت نمی کنید و حتی می توانید اجازه ی ساخت نماینده را به نمایندگان خود بدهید یا ندهید. اختیار با شماست . که همین منبع درآمد خوبی میتواند باشد.
در این سیستم که خدمت شما ارائه می کنیم شما سالیانه مبلغی برای تمدید سالیانه پرداخت نمی کنید چه برای پنل ها و چه برای خطوط تا زمانی که اپراتور برای خطوط تغییر رویه ندهد.
توی این سیستم که تقدیمتون میکنیم شما فقط 100 هزار تومن پرداخت می کنین و 200 تا خط رایگان میگیرین که اگه قیمت هر خط رو 500 تا تک تومن هم محاسبه کنیم نمایندگی با تمام این امکانات براتون رایگان در اومده.
و ....
این رو هم مد نظر داشته باشید که هر شرکتی سیاست کاری خودش رو داره و از روش های مربوط به خودش استفاده می کنه.
در نهایت من باز هم به نظر شما احترام می گذارم و انتخاب را برابر گفته خودتون به کاربران واگذار میکنم.
اصلاح می کنم.
من حساب کردم . ودیدم شرکت های دیگه تعرفه پایین تر میدن ولی ازاون تر مالیات میگیرند. . و با این کارشون هیچ سودی به کاربراشون نمیرسونن .
سلام
منظورتون رو متوجه نشدم. اگه جملتون سوالیه که نسخه دمو فقط برای نمایش امکانات هست و همه امور مالی نمایشی هست. اگر هم منظور دیگه ای دارین بفرمایین خدمتتون توضیح بدم.
- - - Updated - - -
امکان اجاره روزانه خطوط رند جهت برگزاری مسابقات و غیره به همراه دریافت پیامک جهت نمایندگان و کاربران فراهم شده است.
به www.tehranpanel.ir بخش امکانات مراجعه کنید.
Delivery 100% میخوام دارین؟ هم همراه اول هم ایرانسل
نگاه به تاریخ ها هم بندازید
آیا هنوز این آفر ادامه داره ؟
زمان داره زمان تحویل پنل چقدر هست ؟