اینماد نداریم .
قیسمت سرویس هامونم تاجایی که وضعیت پوند و اینا ثابت باشه از ما هم ثابته
نمایش نسخه قابل چاپ
سی پی یو رم 1 جقدر هست ؟
و ایا این منابع رزرو شده هست و اشکالی نداره 24 ساعته در حد اکثر استفاد ه باشه ؟
سلام رم چهار با سی پی یو چهار دارید ؟
قیمت ثابت میدین !
نیاز به 300 الی 400 گیگ هست !
اگه سی پی یو 100% باشه لیمیت میکنید ؟
با سلام من که ازشون سرویس گرفتم خیلی ناراضی بودم و دیشب برگشت سرویس را دادم چون هنوز ریستور دیتابیس 400 مگ را بعد از 3 هفته برام انجام ندادند و اگه کسی هم میخواست ازشون سرویس بگیره حتما دیتابیس با حجم 40 مگ باشه که داداش بلد باشه
با تشکر رضا اصغری
دنبال سرور مجازی با مشخصات زیرم:
رم 2 گیگ
هارد بین 60 تا 100 گیگ
سی پی یو 2 هسته ای
پورت 1 گیگ
ترافیکم نامحدود
قیمت هم زیر 30 تومن در ماه
دارین؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من با این آقا موافقم
خیلی خیلی خیلی مجموعه مذخرفی هست. برای یه قرون دوزار ارزاتر گول نخورید که اونوقت کلاه سرتون میره!!!!!
من تعداد زیادی وی پی اس از شرکت های مختلف دارم که سرویسهای مختلفی روشون وجود داره. یه سرور ازشون گرفتم 24 ساعت یه بار آقایون سرور رو خاموش میکردن تیکت میزدم که روشن کنیدش میگفتن کرش کرده باید دوباره نصب بکنیم . رمز بده لاگین کنیم توش و... اونوقت نمیدونم این چه کرش کردنی بوده که میتوانستند روش لاگین کنند.:59::59: بعدش هم میل زده من رمز سرورتون را برداشتم و دیدم روش چه چیزایی داری!! تو یه خرابکاری !! اگه میخوای شکایت نکنم زنگ بزن با هم کنار بیاییم:-b:-b:-b:-b فقط خدارا شکر که سرویسی روش بالا نیاوردم که اونوقت شرمنده میشدم و فقط چند تا فایل برای تست روش دانلود کردم.
خلاصه من فکر میکنم مقاصد دیگه ای دارن از این کار.... خیلی مشکوکند. بعدش هم
سلام enamad ندارید هنوز ؟ در صورت قطعی چیکار میکنید ؟ برای بالا اوردن سایت که آپتایم نزدیک به 100 نیازه ؟