پاسخ : آموزش تصویری تبدیل سرور مجازی ویندوز سرور 2008 به هاست دانلود (آموزش بسیار کامل)
sسلام .باتشکر از دوستان بزرگ و گرامی ، یه خواهشی دارم من یه وب سرور ساده میخوام که مثلا یه ورودی بگیره و نشون بده ولی هیچ دانشی ندارم اگه کسی میتون کمکم کنه ممنونش میشم
پاسخ : آموزش تصویری تبدیل سرور مجازی ویندوز سرور 2008 به هاست دانلود (آموزش بسیار کامل)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cl00t
sسلام .باتشکر از دوستان بزرگ و گرامی ، یه خواهشی دارم من یه وب سرور ساده میخوام که مثلا یه ورودی بگیره و نشون بده ولی هیچ دانشی ندارم اگه کسی میتون کمکم کنه ممنونش میشم
سلام
سوالتونرو متوجه نشدم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
فکر کنم اگر آموزش ادامه پیدا کنه بهتره باشه! زیرا نیمه کاره رها شده:d
- - - Updated - - -
فکر کنم اگر آموزش ادامه پیدا کنه بهتره باشه! زیرا نیمه کاره رها شده:D
استقبالی نشد که بخوایم ادامه بدیم
دوست عزیز ادامه نمیدین؟؟؟
استقبالی نشد که بخوایم ادامه بدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
submite
خیلی ممنون
- - - Updated - - -
ممنون
یک سوال داشتم:
هاست دانلود ما لین*** هست. میخوایم اگر لینک دانلود مستقیم میدهیم مثلا فیلم. بصورت انلاین پخش نشه. و اگرم ادرس لینک مستقیم دانلود را در مرورگر بزنند دانلود نشه و انلاین هم نمایش داده نشده. فقط بشه لینک را دانلود کرد. اون هم فقط در سایت خودمون
مانند این سایت :
شبکه 2 / دانلود سریال «سال های ابری» » eIRIB - اراده ملی
این سایت لینک مستقیم دانلود را بصورت php گذاشته و اگرم در مرورگر لینکهای دانلود را بزنیم دانلود نمیشه و برمیگرده به همین صفحه پست مطلب. فقط اگر در خود سایت روی لینک دانلود کلیک کنیم میشه دانلود کرد
جالبیش این هست که وقتی هم داریم دانلود میکنیم باز لینک مستقیم اصلی نمایش داده نمیشه و همون لینک دانلود php را در اینترنت دانلودمنیجر نشون میده
چکار کرده دقیقا این سایت؟ ما هم میتونیم اینجوری کنیم؟
سلام موردی که گفتید رو اطلاع ندارم اما اینکه لینک فقط داخل سایت شما کار نه و اگر روی سایت دیگری قرار گرفت دانلود یا نمایش نده امکانپذیره نمیدونم داخل فیلم توضیح دادم یا نه اما هم روی ویندوز هم روی لینوکس میتونیم این تنظیم رو انجام بدیم
سلام
دو سوال از شروع کنده این تاپیک دارم واقعا" ممنون می شم اگه جوابشو بهم بدید... من خیلی حرفه ای نیستم هر چی گشتم جواب اینو پیدا نکردم
من یک وی پی اس برای کار آپلود و دانلود دارم که از طریق تورنت های خصوصی باهاش کار وارز می کنم.. حالا اگر اون وی پی اس را تدیل به هاست دانلود کنم آیا باز امکانش هست که بتونم کار اپلود و دانلود وارز هم باهاش انجام بدم؟ یعنی تبدیل کردن یکم وی پی اس به هاست دانلود باعث نمی شه که تو روند فعالیت عادی یک وی پی اس تغییر ایجاد بشه؟
سوال دومم در مورد فایل هایی هست که الان روی وی پی اس دارم الان حدود 100 گیگ فیلم روی این وی پی اس دارم و می خوام فیلم ها را به صورت ویدئوی tube روی سایت بزارم برای این کار نیاز دارم که لینک مستقیم به اون افزونه پخش فیلم بدم... برای همین هم باید فیلم ها را توی پخش Cpanel سایت اپلود کنم... آیا بعد از این که وی پی اس را تبدیل به هاست دانلود کردم امکانش هست که بشه این هاست دانلود را به cpanel وصل کرد و بعد از اون هر چی فیلم توی هاست دانلود اپلود کردم مستقیم بره تو پوشه ای که قبلا" توی cpanel براش در نظر گرفتم؟
سلام.
مطلب مفیدی بود ممنون.
اما اگه بشه یه فایروال خوب معرفی کنید که از خوردن دیداس جلو گیری کنه ممنون میشم
سلام
اموزش بسیار مفید هستش ولی الان لینک دانلود کار نمی کنه چرا؟
از دوست گرامی مون اگر براشون مقدور هست لینک دانلود بزارند
با تشکر