پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mazandweb
سلام هاست ایران دارید
با سلام و احترام
متاسفانه هاست ایران فعلا ارائه نمیشه ، اما سرور ما به ایران پینگ خیلی خوبی داره بین 140 تا 170 هستش و همینطور هارد سرور از نوع ssd میباشد که به مقدار قابل توجهی باعث بالا رفتن لود سایت میشود .
آیپی ها برای شما جهت تست پینگ پ.خ شد .
در خدمت شما هستیم دوست من
موفق و پیروز باشید :53:
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad_b
:x اخلاق - رفتار - پشت کار - پشتیبانی - سرویس های ارزان و با کیفیت . واقعا بی نظیر :x
با سلام و احترام
سپاس گذارم از شما دوست من ، انجام وظیفه میشه دوست عزیزم .
داش ما یه هاست میخاییم منتها قبلش میخاستم باهاتون صحبت کنم اگه ممکنه تو یاهو ان بشید.ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PCcamp.Ir
داش ما یه هاست میخاییم منتها قبلش میخاستم باهاتون صحبت کنم اگه ممکنه تو یاهو ان بشید.ممنون
با سلام و احترام
در خدمت شما هستم دوست من بفرمایید یاهو هم آنلاین هستم . تیکت هم در سایت ارسال کنید پاسختون داده میشه دوست من .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behi0021
با سلام...
قبل از تشکر از این شرکت میخواستم بگم حدود 5 تا شرکت وب رو انتقال دادیم و هر کدوم مشکلاتی داشتن و نتونستن بیشتر از 2 ماه میزبان ما باشند...ولی این شرکت به بنده نشون داد واقعا در کار خودشون مسلط و خبره هستند
و نکته مهمتر اخلاق و وقت گذاشتن برای مشکلات کاربراشون باعث میشه بین بهترین شرکت های ارائه دهنده خدمات باشند...
جا داره از تمام عوامل این شرکت تشکر کنم که با میزبانی خوبشون سعی در بهتر کردن وب سایت های کشور عزیزمون دارند...
ممنون از شما و همکارانتون.
با سلام و احترام به شما کاربر عزیز
انجام وظیفه میشه دوست عزیز ، وقتی کاربری سرویسی برای سایت پر بازدید خریداری میکنه و از طرف ما شرایط کاربر پذیرفته میشه باید طبق اون بازدید و مصرفی که دارند به اون شخصی و سایت سرویس ارائه بشه
و اینکه سایت شما چند مورد داشت که مصرف منابع رو شدید بالا میبرد که بنده براتون به حالت عادی برگردوندم ، و این وقت گذاشتن علاوه بر بهتر شدن سایت شما باعث پایین نیومدن کیفیت سرور ما نیز میشه دوست من
خواهش میکنم دوست عزیز و ممنونم از نظر لطف شما
با سلام . میخواستم بدونم امکان ارائه نیم سرور ( dns ) اختصاصی وجود داره ؟ و اینکه هزینه این سرویس به چه صورت هستش ؟
فقط نیم سرور میخواستم به آی پی نیازی ندارم ... مورد دوم نصب و کانفیگ امنیتی whmcs رو انجام میدین ؟ هزینه اون مورد به چه صورت هستش ؟
بنده در نظر دارم برای فروش پکیج ایمیل تبلیغاتی یک هاست دیگه از شما تهیه کنم ، البته اگه این موارد انجام بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nohie
با سلام . میخواستم بدونم امکان ارائه نیم سرور ( dns ) اختصاصی وجود داره ؟ و اینکه هزینه این سرویس به چه صورت هستش ؟
فقط نیم سرور میخواستم به آی پی نیازی ندارم ... مورد دوم نصب و کانفیگ امنیتی whmcs رو انجام میدین ؟ هزینه اون مورد به چه صورت هستش ؟
بنده در نظر دارم برای فروش پکیج ایمیل تبلیغاتی یک هاست دیگه از شما تهیه کنم ، البته اگه این موارد انجام بشه
بله ، مواردی که فرمودین انجام میشه دوست من .
در صورتی که به نیم سرور اختصاصی بدون آی پی نیاز داشته باشید رایگان براتون انجام میشه . نصب سیستم whmcs و رفع مسائل امنیتی هم همینطور براتون رایگان انجام میشه موردی نیست .
لطفا موارد رو از طریق تیکت در ناحیه کاربری خودتون پیگیر باشید ، در خدمت شما هستیم دوست من .
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازدید کنندگان تاپیک ایران سرور IrServerCo.ir
بنده یکی از مشتری های قدیمی ایران سرور هستم و تا الان خیلی ازشون راضی بودم و خیلی خرید داشتم الان هم در حال حاضر هاست پر بازدید و وی پی اس و ... دارم اما تا حالا هیچوقت نبوده که حتی کوچکترین مشکلی چه از نظر مدیران و سرویس هاشون برام پیش بیاد نمیخوام تعریف الکی کنم واقعا هم خودشون و هم سرویس هاشون تو ایران تک هست, مردم دار و خیلی با آدم خوب رفتار میکنند و هر مشکلی در هر زمان که پیش بیاد خیلی سریع رفع میکنند!
پیشنهاد میکنم فقط یکبار امتحان کنید مطمئن باشید ضرر نمیکنید
اینم سایت بنده
koolakfilm3.ir
کولاک فیلم | دانلود فیلم رایگان با لینک مستقیم
koolakfilm@yahoo.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimax
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازدید کنندگان تاپیک ایران سرور IrServerCo.ir
بنده یکی از مشتری های قدیمی ایران سرور هستم و تا الان خیلی ازشون راضی بودم و خیلی خرید داشتم الان هم در حال حاضر هاست پر بازدید و وی پی اس و ... دارم اما تا حالا هیچوقت نبوده که حتی کوچکترین مشکلی چه از نظر مدیران و سرویس هاشون برام پیش بیاد نمیخوام تعریف الکی کنم واقعا هم خودشون و هم سرویس هاشون تو ایران تک هست, مردم دار و خیلی با آدم خوب رفتار میکنند و هر مشکلی در هر زمان که پیش بیاد خیلی سریع رفع میکنند!
پیشنهاد میکنم فقط یکبار امتحان کنید مطمئن باشید ضرر نمیکنید
اینم سایت بنده
koolakfilm3.ir
کولاک فیلم | دانلود فیلم رایگان با لینک مستقیم
koolakfilm@yahoo.com
با سلام و احترام
سپاس گذارم از شما دوست عزیز ، این نظر لطف شما به تیم ایران سرور هستش .
شما هم یکی از بهترین مشتریان ما هستین ، مطمئن باشید .
موفق و پیروز باشید دوست عزیزم :53:
سلام . عذر میخوام من از شما یه هاست از پکیج استاندارد دارم .
اما برای یک سیستم نیاز به یک هاست دیگه دارم ، با این تفاوت که نیاز به نسخه php مد نظر خودم دارم و اینکه نیاز دارم یکسری توابع فعال باشه و یک سری توابع دیگه غیر فعال
در سرور شما همچین امکانی وجود داره ؟ اگه وجود داره بهم توضیح بدید ممنون میشم
متشکرم