من با نظر ایشون موافق هستم ! بهتره این تاپیک حذف شود . بنده به از مدیریت سایت می خواهم این تاپیک مسخره را پاک کنند .
لطفا بحث پیچیده تر نکنید ، این اقا همان طور که گفتم مریض هستند . :oops:
نمایش نسخه قابل چاپ
NovinServer خوشحال مي شدم كه نظر شما رو در مورد پستي كه تو صفحه 5 دادم ميدونستم. شما با اين مشكل مواجه شديد. نظرتون چيه؟ بقيه هم كمك كنن و بگن چه كاري بكنم بهتر هستش
بیخیال بابا
شماها هم دلتون خوشه این بحث رو ادامه میدیدا...
این آقا که این تاپیک رو زده کجاست؟
بیاد جواب دوستان رو بده!
والا فکر نمیکنم هیچ کدوممون وقت گذاشته باشیم سایتمونو خودمون طراحی کرده باشیم. آخرش یه جاییشو از جاهای دیگه نمونه برداری میکنیم.....
الان به مزخرف بودن بحث پی بردم. ادامه بدید و کیف کنید :d
ظاهرا منظور من را متوجه نشدی ! من وقتی شما را تهدید کردم نه شما من را !
شما هیچ مسئولیتی به قوانین شرکتی که نمایندگی گرفتی نداری و اصلا قانونش را راعیت نمی کنی !
وقتی من به شما گفتن برو پی کارت و گرنه خشمگین می شوم حمله می کنم شما خیلی راحت پاسخ دادی !
بزن !!!!!!! اصلا برات اهمیت نداره ! اگر سرور خودتم بود این کار را می کردی ؟
من اگر جای شرکت سرور تو بودم الان با اینکه ایشون هم در موضوع هستند شما را ساسپند می کردم !
ایشون ظاهرا به شما هم اخطار دادند ! پس لطفا اگر می خواهید واقعا فعالت هاستینگ را اغاز کنید سرتونون بندازید پایین مثل همه دنیا فکر پیشرفت خود باشید نه با مدیران هاست سر قالت و ایکن و نوشته دعوا بگیرید بعدم که مدیر عصبانی شد این وضع را بندازید !
خوش بختانه 4 تا ادم شما را توی انجمن به کلی معرفی کردند ! :oops: لطفا خودتون اصلاع کنید
کل بحث چه قدر کودکانه بود من رو به گذشته های دور و نزدیک برد
تا اخر شب به جواب برسی تا من پاک کنم
اگه هم به جواب نرسید پاک میکنم :دی