پاسخ : تک وب : با giga-international.com کار نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takweb.ir
من شدیدا می خوام یه درسی به این حروم خورا بدم
پیشنهادی ندارید ؟
یعنی سایر دوستان به همین راحتی با این مسئله کنار اومدن؟
آره کاریش نمیشه کرد زورش زیاده فقط نباید باهاشون کار کنیم و عزیزانی که میخوان خرید کنن بهشون هشدار بدیم ....
اینم بگما اونی که حالیشه طرف گیگا نمیره اونیم که حالیش نیست ( که عده ی کمی هستن ) مهم نیست برن یا نرن همین که اینجا میایم و خرابشون میکنیم و اجنبی ها هم میرن wht.com اونا هم یطور دیگه گیگا رو خراب میکنن به نظر من کافیه.
webhostingtalk.com
به نظر من فعلا برای شروع برید اینجا و یه پست بزنید و ریویو بزنید بقیه بچه ها هم میان تایید میکنن و ریویو میزنن. کلا من اونجا بودم وی پی اس لنوکس میساختم لاگین نکرده کار نکره دست یوزر نداده ایمیل abuse dep میمود که اتک کردین با این
کجا بودید آن موقعها وقتی میگفتم این دیتاسنتر آشغالی بیش نیست و فرت و فرت پول میگیره میگفتید فلان هاستینگ ایرانی داره ازش استفاده میکنه و راضی هست. حالا که خودتون به مشکل خوردید شد آشغال؟ از اولم من یکی میگفتم هر کی رو دیدم رو این دیتاسنتر بوده داشتند میچاپیدنش.اینا کلا کارو زندگی ندارند. هر چی آپلود کنی رو هاست کلا نمیدونم چطور میفهن! انگار یکی رو گزاشتند مسئول اینکه فایلهای روی هاست رو بگرده و بیخودی گیر بدن و پول زور بگیرن. رو یکی از همین سرورهای آشغالشون یک فایل زیپ داشتم که اسمش هم اصلا چیز دیگری بود! بهم گفتن شما ویندوز آپ کردی 250 یورو بده بابت ضرر کپی رایت! بهشون گفتم خود مایکروسافت گیر نمیده شما الکی گیر میدی میگی شکایت شده ضرر بدید؟گفتند یا میدید این مبلغ رو یا .... روم به دیوار 4 تا فحش بارشون کردم گفتم سرویستون مال خودتون :d یک vps در پیتی که هیچ. سرورهاشون کلا از ریسلر هم بدتره! خدا نگه داره این آمریکا و هلند رو
بابا دستتون درد نکنه. تا دیروز همه تعریف کردن و هر کی اومد گفت خوب نیست همه بهش اعتراض کردن. تا ما سرور رو گرفتیم طرفدارای دیروز اومدن گفتن کار نکنید. این مسائل همه به خاطر اینه که تعریف و تمجید ها و بدگویی و ... خیلی وقت ها از روی تعصب هست که من نمی دونم چه جایی در بیزینس داره.
مثل اینکه حجم بیشتر درآمد این دیتاسنتر از جریمه ها به دست میاد! :دی
من که بهتون میگم.انگار تمام فایلهای روی سرور مشتری های ایرانی ها رو میگردند.با مال بقیه کاری ندارند اما مال ماها رو میشینن میگردند و یک فایل پیدا میکنند و جریمه میگیرند! والا آمریکا که اینهمه دنبال اطلاعات ایرانیهاست از این کارا نمیکنه اما اینا میشینن فایلها رو همینطوری سرچ میکنند.
نتیجه گیری از گفته های دوستان:
گیگا جان دستت درد نکه ایرانی ها رو اذیت می کنی شاهری جنبه کلاهبرداری شما رو نداشت
مشکل از شاهری هست
شما راحت باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takweb.ir
تا حالا با Iweb کار کردید ؟
Iweb مخصوص کسانی هست که کیفیت از هر چیزی براشون مهمتر هست
پس چرا رفتید رو گیگا ؟ آیا قیمت پایین سرور های گیگا باعث این کار نشد ؟ در هر صورت بهتره دیگه تجربه ها را تجربه نکنیم . و با هزینه بیشتر به فکر بهترین ها باشیم
http://www.webhostingtalk.ir/f34/tal...html#post45105
پارسال یه سرور بواسطه یکی از دوستان (بخاطر مسائل تحریم)، از گیگا گرفتیم همون اولش پسورد روت رو عوض کردیم، سرور هنگ کرد و دیگه بالا نیومد، ایمیل زدیم که سرور هنگ کرده ، ریبوتش کنید ، 24 ساعت بعد ریبوتش کردن ولی دیگه لوگین نمیکرد و ... خودبخود هنگ میکرد، معلوم شد که چه سرور باکیفیتی قالب کردند به ما :71: ، ما هم بیخیالش شدیم و رفتیم از کارو سرور گرفتیم و از دردسرها راحت شدیم.