پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اسپم نکنید اقای زرین پال نخواستم بگم اینجا مجبور شدم بگم که امانت جدید مبارک بس کنید
لطفا بی دليل اسم نبريد تا لازم نباشه تاپيک از مسير خودش خارج بشه و ما پاسخ بديم. ;)
اگر يک مجموعه عملکردش مشکل داره و ديگران سوال ميکنن شما نبايد بدون سند و مدرک نوک شمشير رو به سمت ديگران بگيريد.
بعيد نيست اين هم يک بازی باشه مثل بازی های قبلی که عزيزان در تاپيک راه انداختند.
سعی کنيد شما بازيگر ديگران نباشيد.
باز از بابت دخالت و تذکر عذر خواهی ميکنيم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
از جهان پی معضرت میخوام که من جواب میدم ...
------------------
خوب فک کنم این دومین درگاهی هست که شما دارید میاید این جمله رو میگید !!!
امید وارم مولتی نباشید شما !!
اینجاست که میگن اگه مشکلی داشته باشه این کشور خودش قانون داره فضولیش به شما اومده ؟!
---------------
بازم از جهان پی بابت دخالت معضرت میخوام :)
اولا اول یاد بگیرید معذرت درست هست نه معضرت !
دوما اگر این یوزر مولتی بود سال 2010 ساخته نشده بود! (جهت اطلاع عمومیتون بفرمایید یوزر من رو در سایتهای دیگه چک کنید میبینید که فعالیت دارم!! )
سوما بنده حق دارم بعنوان یک شهروند از این کشور نسبت به این قضیه نگران باشم و هشدار بدم!
و در آخر فضولی به شما نبومده که جواب بدید، خود مدیر جهان پی باید جواب بدند.
ایام به کام
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
007
سلام
این تاپیک راجبه ی خوب یا بد بودن نظر شما راجبه شرکت است.
نه جای چنین سوالاتی دوس عزیز همه درگاههای پرداخت با چنین مشکلاتی دست به گریبان هستن.
وبعدشم درگاهها نمیتونن صبح وشب بررسی کنن کی با درگاهش چکار میکنه این بررسی ها متناوب هست
و مطمین باشین به زودی شناسایی و مسدود می شود.
ارادت
سلام
خب نظر بنده هم همین بود، الان به نظرم ایشون بد عمل کردند. علتش هم ارائه درگاه به کسانی هستند که کار خلاف میکنند.
حالا به نظر شما اگر من لیستی از این سایتها تهیه کنم آیا جهان پی این سایتها رو میبندند؟!
ایشون حتی جواب ایمیل ها را هم نمیدهند
سوما بنده حق دارم بعنوان یک شهروند از این کشور نسبت به این قضیه نگران باشم و هشدار بدم!
شما به عنوان یک شهروند نسبت به قضیه گوشت کیلویی 60 هزار تومان هم نگرانید آیا ؟
یا چرا تو تاپیکی که دلاری 3500 معامله میشه نگران اوضاع ارزی نیستید ؟ الان با درگاه وی پی ان اوضاع کشور خراب میشه ؟ یا بحث با مدیران ؟ اگر چنین سوالاتی دارید تماس بگیرید باهاشون.
آدمهایی پیدا میشن ها اومدن تو انجمن ببین چه بحث هایی میکنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
http://www.webhostingtalk.ir/f216/111354/index3.html
اسپم نکنید اقای زرین پال نخواستم بگم اینجا مجبور شدم بگم که امانت جدید مبارک بس کنید
طبق
بند ج ماده 25 قانون جرائم رایانه ای :
کاربرانی که کار خلاف فحاشی به اسلام و دین و کشور عزیزمان کنند
کاربرانی که حساب بانکی هک کنند
کاربرانی که سایت غیر اخلاقی بالا بیاورند
کاربرانی که کلاهبرداری های مختلف سایت های پوکر قمار کنند
__________________________________________________ _
همه ی این موارد با وی پی ان انجام میشد توسط سود جویان بخاطره این جرمه وگرنه فروش سرویس های وی پی ان جرم نیست فروشنده فقط یک فروشنده هست و موظف هست اگر کلاهبرداری صورت گرفت روی سرور ان فروشنده باید ای پی ان کاربر را به پلیس یا مراجع قضائی بدهد . طبغ این قانون و پرونده ای که در فتا دارند و این پلیس سایبری رو این 4 تا خیلی حساس هست و برخورد میکند .
2: تا وقتی سازمان ف ی ل ت ر ی ن گ هست این سرویس های وی پی ان هم هست و باید باشه چون نباشه مردم از خیلی چیزها محروم میشند.
3: دولت هروقت بخواد میتواند با یک کلیک پورت های این سرویس ها را ببندد ولی این کار را نخواهد کرد طبق گفته ی سازمان شبکه زیر ساخت .
4: امیدوارم این قوانین جدید و قانونی که عنوان کردم متوجه شده باشید زیرا خودم به شخصه در این ارگا ن ها حضور داشتم و رفتم و اسپم کردنوت را در تاپیک ها کنار بزارید با تشکر
در ضمن نپرسید که به من چه ارتباطی داره چون اینجا پادگان جهان پی هست و بنده به عنوان کاربر و عضو انجمن فعال باید جواب شما را میدادم که بی دلیل و ندانسته حرف نزنید .
مورد 1:
محتوای که برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کار می رود ( محتوا مرتبط با جرایم رایانه ای )
1. انتشار يا توزيع و در دسترس قرار دادن يا معامله داده ها يا نرم افزارهایي كه صرفاً براي ارتكاب جرايم رايانه اي به كار مي رود. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
2. فروش انتشار يا در دسترس قرار دادن غيرمجاز گذرواژه ها و داده هايي كه امكان دسترسي غيرمجاز به داده ها يا سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي دولتي يا عمومي را فراهم مي كند. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
3. انتشار يا در دسترس قرار دادن محتويات آموزش دسترسي غيرمجاز ، شنود غيرمجاز ، جاسوسي رايانه اي ، تحريف و اخلال در داده ها يا سيستم هاي رايانه اي و مخابراتي. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
4. آموزش و تسهیل ساير جرايم رايانه اي. ( ماده 21 قانون جرائم رایانه ای )
5. انتشار فيلترشكن ها و آموزش روشهاي عبور از سامانه هاي فیـلتـرینگ. ( بند ج ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
6. انجام هرگونه فعاليت تجاري و اقتصادي رايانه اي مجرمانه مانند شركت هاي هرمي، فعالیت های غیرمجاز مرتبط با بازار اوراق بهادار ( قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور و بند الف ماده 49 قانون بازار و اوراق بهادار ج.ا.ا. و سایر قوانین مرتبط )
7. ایجاد مراکز قمار در فضای مجازی (مواد 705، 708 و 710 قانون مجازات اسلامی)
مورد2: شما کاملا اشتباه میکنید! اگر قرار بود مردم به خیلی چیزها دسترسی داشته باشند که سازمان فیـلترینگ نبود! اینکار یعنی نقض آشکار قانون قضایی کشور!
مورد3: همچین حرفی زده نشده! مگر الان پورت های pptp , l2tp , sstp محدود نیستند؟؟؟!! وقتی شما بخوای در مجموع از فـیلترینگ رد بشی و آموزش بدی و ابزار قرار بدی دقیقا نقض همه این کارها و قوانین است!
مورد4: شما لازم نیست درباره قانون و غیره توضیح بدهید و چیزی را تفسیر کنید! قانون تفسیرپذیر نیست! اگر شما 1 روز در اداره پلیس فتا بودید میفهمیدید که همه این کارها و حتی حرفهای شما جرم تلقی میشه و قابل پیگرد هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
شما به عنوان یک شهروند نسبت به قضیه گوشت کیلویی 60 هزار تومان هم نگرانید آیا ؟
یا چرا تو تاپیکی که دلاری 3500 معامله میشه نگران اوضاع ارزی نیستید ؟ الان با درگاه وی پی ان اوضاع کشور خراب میشه ؟ یا بحث با مدیران ؟ اگر چنین سوالاتی دارید تماس بگیرید باهاشون.
آدمهایی پیدا میشن ها اومدن تو انجمن ببین چه بحث هایی میکنند.
باز هم بازی جدیدیست !!
ایشون نگران وی پی ان هستن اما نگران همین آجیل شب عید به قیمت کیلویی 100 تا 180 هزار تومن نیستن !!!
ولشون کنید خودشون خسته میشن میرن !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
باز هم بازی جدیدیست !!
ایشون نگران وی پی ان هستن اما نگران همین آجیل شب عید به قیمت کیلویی 100 تا 180 هزار تومن نیستن !!!
ولشون کنید خودشون خسته میشن میرن !!
اصلا نگران نباشید.
من اگر انتقادی نسبت به آجیل هم داشته باشم مطرح میکنم! ولی چنین قانون شکنی رو به هیچوجه قبول نمیکنم!
به خدا قسم میخورم گزارش تک تک این بی قانونی ها رو بصورت کتبی همراه با مستندات شخصا" به پلیس فتا میبرم! باز هم میگم به خدا قسم!
بعد ببین کی خسته میشه و میره. من میخواستم از راه دوستی و بدون مشکل قضایی و دادگاه حل بشه اما مثل اینکه فایده نداره.
من منتظر توضیحات و برخورد مدیر این شرکت با این افراد قانون شکن هستم، اگر جوابی نگیرم و برخوری نشه بدون تعلل اقدام خواهم کرد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
لطفا بی دليل اسم نبريد تا لازم نباشه تاپيک از مسير خودش خارج بشه و ما پاسخ بديم. ;)
اگر يک مجموعه عملکردش مشکل داره و ديگران سوال ميکنن شما نبايد بدون سند و مدرک نوک شمشير رو به سمت ديگران بگيريد.
بعيد نيست اين هم يک بازی باشه مثل بازی های قبلی که عزيزان در تاپيک راه انداختند.
سعی کنيد شما بازيگر ديگران نباشيد.
باز از بابت دخالت و تذکر عذر خواهی ميکنيم.
از شما متشکرم که حرفه ای پاسخ دادید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gamexland
مورد 1:
محتوای که برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کار می رود ( محتوا مرتبط با جرایم رایانه ای )
1. انتشار يا توزيع و در دسترس قرار دادن يا معامله داده ها يا نرم افزارهایي كه صرفاً براي ارتكاب جرايم رايانه اي به كار مي رود. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
2. فروش انتشار يا در دسترس قرار دادن غيرمجاز گذرواژه ها و داده هايي كه امكان دسترسي غيرمجاز به داده ها يا سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي دولتي يا عمومي را فراهم مي كند. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
3. انتشار يا در دسترس قرار دادن محتويات آموزش دسترسي غيرمجاز ، شنود غيرمجاز ، جاسوسي رايانه اي ، تحريف و اخلال در داده ها يا سيستم هاي رايانه اي و مخابراتي. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
4. آموزش و تسهیل ساير جرايم رايانه اي. ( ماده 21 قانون جرائم رایانه ای )
5. انتشار فيلترشكن ها و آموزش روشهاي عبور از سامانه هاي فیـلتـرینگ. ( بند ج ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
6. انجام هرگونه فعاليت تجاري و اقتصادي رايانه اي مجرمانه مانند شركت هاي هرمي، فعالیت های غیرمجاز مرتبط با بازار اوراق بهادار ( قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور و بند الف ماده 49 قانون بازار و اوراق بهادار ج.ا.ا. و سایر قوانین مرتبط )
مورد2: شما کاملا اشتباه میکنید! اگر قرار بود مردم به خیلی چیزها دسترسی داشته باشند که سازمان فیـلترینگ نبود! اینکار یعنی نقض آشکار قانون قضایی کشور!
مورد3: همچین حرفی زده نشده! مگر الان پورت های pptp , l2tp , sstp محدود نیستند؟؟؟!! وقتی شما بخوای در مجموع از فـیلترینگ رد بشی و آموزش بدی و ابزار قرار بدی دقیقا نقض همه این کارها و قوانین است!
مورد4: شما لازم نیست درباره قانون و غیره توضیح بدهید و چیزی را تفسیر کنید! قانون تفسیرپذیر نیست! اگر شما 1 روز در اداره پلیس فتا بودید میفهمیدید که همه این کارها و حتی حرفهای شما جرم تلقی میشه و قابل پیگرد هست!
مثله اینکه متوجه نشدید الان ورق جرمه مشروبات الکی جرمه مواد مخدر قرص های مخدر هم جرمه اما در کشورمان میبینیم هست و دارند استفاده میکنند اگر به شکل درست استفاده نشه ...
این قانون اپدیت نشده شما در فتا قوانین هاش اپدیت هست تماس بگیرید یا ببینید
این مسائل هم ربطی به موضوع نداره اگر سازمان *****ینگ بیاد همه این سرویس ها را مسدود کنه خودش هم کنار بره اما تا زمانی جمهوری اسلامی ایران هست این کار غیر ممکنه . شما تا صبح از این حرف ها بزنید من جواب شما را خواهم داد چون قوانین را خوب بلدم امیدوارم که بتوانید پا به پای من پیش برید و در حاشیه نرید مثله کپی کردن قوانینی قدیمی از سایت internet.ir که بعدا در حال گفتند اپدیت میکنند . ( شما حرف های قدیمی و کپی شده میزنید لطفا ورق های اپدیت با دلیل صحبت کیند )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gamexland
اصلا نگران نباشید.
من اگر انتقادی نسبت به آجیل هم داشته باشم مطرح میکنم! ولی چنین قانون شکنی رو به هیچوجه قبول نمیکنم!
به خدا قسم میخورم گزارش تک تک این بی قانونی ها رو بصورت کتبی همراه با مستندات شخصا" به پلیس فتا میبرم! باز هم میگم به خدا قسم!
بعد ببین کی خسته میشه و میره. من میخواستم از راه دوستی و بدون مشکل قضایی و دادگاه حل بشه اما مثل اینکه فایده نداره.
من منتظر توضیحات و برخورد مدیر این شرکت با این افراد قانون شکن هستم، اگر جوابی نگیرم و برخوری نشه بدون تعلل اقدام خواهم کرد.
امیدوارم با پیگیری های شما سال آتی شاهد دلاری 800 تومان.اجیل عید کیلویی 1000 تومان و گوشت کیلویی 500 تومان باشیم.راستی آدرس سوپر مارکت محلتون را ارسال کنید.تا حالا فکر کنم با پیگیری قیمت تخم مرغ را از کیلویی 5هزار تومان به 100 تومان رسانده اید.ما هم بیایم از اونجا خرید کنیم.
برای امثال شما خیلی تاسف میخورم که برای چیزهای خیلی ریز به خدا قسم میخورند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gamexland
از شما متشکرم که حرفه ای پاسخ دادید.
بعد ایشون کجا حرفه ای پاسخ دادن ؟ گفتن شاید این هم یک بازی هست
کاملا معلومه این بازی ها از سمت چه کسانی است
حوصلم نیومد بخونم انصافا
اما یکی توضیح بده منو روشن کنه که نظر سنجی درباره درگاه پرداخت اینترنتی چجوری به آجیل شب عید کشیده شد؟؟
شماها اگر تو مذاکرات هسته ای شرکت میکردید اونجا بحث هسته ای به خاصیت های گل گاو زبون کشیده میشد صد در صد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
حوصلم نیومد بخونم انصافا
اما یکی توضیح بده منو روشن کنه که نظر سنجی درباره درگاه پرداخت اینترنتی چجوری به آجیل شب عید کشیده شد؟؟
شماها اگر تو مذاکرات هسته ای شرکت میکردید اونجا بحث هسته ای به خاصیت های گل گاو زبون کشیده میشد صد در صد
کامران بخونی میفهمی !!! خخخخخ