فروش هنوز ادامه داره؟
قیمت ثابت؟29,900
نمایش نسخه قابل چاپ
فروش هنوز ادامه داره؟
قیمت ثابت؟29,900
دوست عزیز من یه سرور 2 گیگ میخوام باید چی کار کنم؟
باسلام
بنده تازه با وی پی اس آشنا شدم و آفر های پیشنهادیتون با توجه به نظرات کاربران که همشون راضی فوق العاده س
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1- با وی پی اس فایل با سرعت خیلی بالاتر از سرعت نت رو دانلود میکنن ؟؟؟
2- یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم چجوری لینک دانلود درست کنم؟؟؟ باید مثل هاست دانلود لیچر نصب بشه یا راه دیگه ای هم داره؟؟؟
3- وی پی اس این امکان داره که هم فایل دانلود کرد و هم لینک دانلود رو برای سایت استفاده کرد؟؟؟
4- چجوری باید با وی پی اس دانلود کرد ؟؟؟ idm و...
باتشکر .
آپپپپپپپپپپ
سلام سرور برای تورنت خصوصی میخوام
سرور شما با تورنت خصوصی مشکل داره ؟
سلامنقل قول:
باسلام
بنده تازه با وی پی اس آشنا شدم و آفر های پیشنهادیتون با توجه به نظرات کاربران که همشون راضی فوق العاده س
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1- با وی پی اس فایل با سرعت خیلی بالاتر از سرعت نت رو دانلود میکنن ؟؟؟
2- یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم چجوری لینک دانلود درست کنم؟؟؟ باید مثل هاست دانلود لیچر نصب بشه یا راه دیگه ای هم داره؟؟؟
3- وی پی اس این امکان داره که هم فایل دانلود کرد و هم لینک دانلود رو برای سایت استفاده کرد؟؟؟
4- چجوری باید با وی پی اس دانلود کرد ؟؟؟ idm و...
باتشکر .
1-بله من دیدم تا سرعت 40 مگ بر ثانیه هم میشه دانلود کرد........البته بستگی به هاستی که ازش دانلود میکنی هم داره اگه محدودیت سرعت نداشته باشه شاید تا 100 مگ هم بشه دانلود کرد
2-باید روی سرور iis نصب کنی بعدا فایلهایی که دانلود میکنی رو توی یه پوشه میزاری میشه لینک مستقیم بعدا لینکش رو میزاری تو سایتت.خیلی راحته یه کمی کار کنی زود یاد میگیری
3-بله.بالا توضیح دادم
4-بله با idm بهتره....سرور مجازی مثل ویندوز عادی هست.....یعنی از راه دور به یه ویندوز وصل میشی که هرچی ویندوز خودت داره میشه رو اونم نصب کرد.مثلا میتونی موزیلا هم نصب کنی.فقط یه تفاوتهایی با ویندوز عادی داره که نمیشه توش ویدئو پخش کرد
آقایون من این سرور مجازیمو میخوام بفروشم.5 روز ازش گذشته فک کنم(اگه کمتر نباشه.)هر کی خواست 25 بهش میدم
فروش هنوز ادامه داره؟